Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jebote tresete se od kafe, koje beogradske sise :tf:

koje smo zene :D

a i moze nam se, kad smo razmazeni beogradjani. zamisli npr G!!! u vrscu udje u kafic i kaze ja cu jedan caffe amaretto bez kofeina, sa sojinim mlekom i smedjim secerom. i konobar ga pogleda i kaze lol evo ti turska 

Edited by Marinica

Ja opušteno padam u depresiju ako nekoliko dana se desi da  ne popijem klasičnu tursku kafu, na mene ona baš pozitivno deluje, oraspoloži me i inspiriše, a što je najbolje čak sam i probleme sa spavanjem rešio, a nisam se odrekao kafe! Popijem dnevno 2-3 šolje jake, gorke turske, ali šolje, ne šoljice :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ti je preduhitri pa je pozovi na vinjak!

• Upvote (+1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

mogu vam ja reci da je domaca tj српска iliti turska kafa zakon.

Doar je i dobar espresso, ali ga je tesko naci.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Dobar je i dobar espresso?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Zvao kum da dodjem na pecenu pastrmku na talandaru i u prvi mah sam se dvoumio da l' da odem ili ne posto nisam bas jako dugo jeo pastrmku i najprijatnije sam se iznenadio kakav ukus ima pastrmka. Uzeo je u ribarnici svezu, tamo mu odmah ocistili i trcao do kuce da baci na talandaru. Sjajno.

Jebo ga patak, za kompove izgleda PDV ne skace sa 8 na 10%, nego na normalnu stopu od 20% http://www.kurir-info.rs/skok-pdv-sa-8-na-10-odsto-evo-sta-ce-sve-da-poskupi-clanak-1024313

Kako je najavljeno, novi paket mera koje je predstavila Vlada podrazumeva i da će neka od neegzistencijalnih dobara biti prevedena iz niže u višu kategoriju, što znači da će se na primer, na kompjutere, primenjivati stopa PDV-a od 20 odsto.

Ko je nesto hteo da kupuje za komp neka pozuri dok jos nisu promenili zakon... Mada kapiram da ce ovi lihvari po prodavnicama odmah da uzmu da dignu cene...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...