peja_ Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 sto objasnjava onaj video kad hitna juri autoputem na kom je velika guzva, ali se svi sklanjaju kao voda ispred mojsija! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 zato kod nas vozace hitne tuku taksisti:( btw, toliko je hladno da sam uzao vuneni prsluk koji je baba isplela pre 20 godina, the winter is coming! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 jeste prehladno :/ i jos sam slucajno ukljucila klimu da hladi umesto da greje, nisam ni izvalila dok mi se nisu oduzele ruke :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 kod mene nisu poceli da greju, samo neke probe, tako da sam u trenerci i dukseru sa kapuljacom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Vunene charape on, zima moze da pochne. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 fags 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Otisla baba danas da operise tumor na vratu, u principu nista preterano opasno, ali ako bi se sirilo ofc da bi bilo...uglavnom, operise to njoj doktor lokalnom anestezijom, posalje kuci i kaze joj da donese 200e veceras, da se casti nacelnik i da bi nastavili da je lece kako treba, jelte...ne tim recima, ali to je poenta. Izvinjavam se svim postenim i pijanim doktorima, ali govna su do jaja, bukvalno bi te ostavili da umres ako ne das pare :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 A sta bi sa onim old fesn domaca radza i prase za doktore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 bacilo se s beograđanke. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 oh hoh brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 A sta bi sa onim old fesn domaca radza i prase za doktore? Radzu su nosili dok Dule nije diplomirao, posle toga su ljudi dosli do zakljucka da im je jeftinije da plate mito nego nose radzu. Tako je krenulo... Za prasce ne znam, to je vec misterija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Upravo odgledah pilot BB-a. Ne znam zašto sam ovoliko dugo čekao da počnem da gledam seriju. Oduševljen sam. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Ali budi istrajan! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Nabio sam veliki racun za telefon, telenor mreza je u pitanju, ako ne platim jel mogu da me trpim neke posledice? 1 http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 ma jok, to plati samo onaj ko hoce, ko nece ne mora i nikom nista 2 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 ne seri vlado, nego znam(a ne znam ni sam kako znam) da gomilu ljudi ne plati a ovi se ne cimaju da ih tuze zbog 200-300e http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Smarace te 100%, moze i do tuzbe posle nekog vremena da dodje... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 nazalost,odavno se selektivno primenjuje. kod mene su hodnici puni marginalaca i roma. recimo da, po nekoj odokativnoj proceni, oni cine 70 do 80 posto nase klijentele. murija ima veca muda kada je sirotinja u pitanju, lakse izlaze na kraj sa njima, plaseci ih robijom ili otimanjem u slucaju neplacanja. veliki faktor je takodje i obrazovanje i pismenost, ljudi iz najnizih drustvenih slojeva nisu dobro informisani o svojim pravima i obavezama. ja mislim da je ista situacija i sa placanjem racuna i komunalija. po meni, najredovnije platise su uglavnom oni koji najmanje imaju. zbog straha od gasenja/secenja struje, vode itd.. sama pomisao da se tako nesto dogodi, recimo, u ovim hladnijim mesecima, stavlja pod znakom pitanja egzistenciju citave porodice. sa druge strane imamo velike sisteme koji su ujedno i najveci duznici. tako da, opet se sve prebija preko nejakih ledja sirotog plebsa. Koji si ti biser... Znaci samo sirotinja i oni koji nisu obrazovani placaju racune, jer se plase, dok ove pametnije boli kurac? Svaka cast za logiku 1 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post putar Posted October 4, 2013 Popular Post Report Share Posted October 4, 2013 (edited) Добро јутро драги суграђани, Желим да вас обрадујем овог прохладног октобарског јутра једном лепом информацијом. Зимска служба "Београд-пута" је спремна за зиму! У главној бази ЈКП "Београд-пут" на Карабурми представљен је програм рада Зимске службе за предстојећу сезону. "Београд-пут" у зимским условима одржава око 2.400км саобраћајница - градских улица, општинских путева (бивши локални путеви) и државних путева другог реда (бивши регионални путеви) на територији свих 17 градских општина, затим више од 200 мостова и надвожњака и тротоаре на највећим од ових објеката, те део стајалишта јавног градског превоза. У предстојећој сезони за одржавање саобраћајница на подручју града "Београд-пут" ће ангажовати 155 возила- 111 камиона кипера, 38 мултикар возила првенствено намењених за рад у споредним улицама и 6 специјализованих машина намењених рашчишћавању деоница са снежним наносима и сметовима. Њима ће помагати 15 путарских возила и 24 грађевинске машине, што значи да ће бити ангажовано укупно 194 возне јединице! Сви ће бити опремљени одговарајућом зимском опремом, а чак 85 возила савременим ротационим посипачима са опцијом тзв. (не кзв, како се овде често спомиње) "мокрог посипања". Овај вид посипања подразумева могућност употребе течног калцијум-хлорида, који је ефикасан и до -17oC. За предстојећу зиму се набавља 15.000 тона соли (натријум-хлорида) плус додатних 5.000 тона уколико буде потребно (ако зима буде дуга). У току је набавка и 300.000 литара калцијум-хлорида у раствору као и 7.000 тона кречног каменог агрегата који се користи за посипање ванградских путева. Можете бити сигурни да нас први снег неће изненадити као претходних година. Срдачан поздрав до следећег јављања. Edited October 4, 2013 by Путар 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Upravo odgledah pilot BB-a. Ne znam zašto sam ovoliko dugo čekao da počnem da gledam seriju. Oduševljen sam. E vidis, svi su pricali o toj seriji, ja pre nekih mesec dana uzeo da pogledam pilot, mislim da sam pogledao pola epizode i ugasio, bas me je smorila. E sad, ljudi je toliko hvale, da cu morati da joj pruzim bar jos jednu sansu, ali ovoga puta sa strpljenjem za 2-3 epizode, pa da vidimo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 takodje, svi mi pricali kako je do jaja, ja uzeo da gledam i uz fast forward prodjoh nekako prvu sezonu (jer su mi rekli da je prva dosta spora, al druga je do jaja), pogledao 3-4 epizode druge i nisam mogao vise :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Ban za ovu dvojicu! 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 (edited) ne seri vlado, nego znam(a ne znam ni sam kako znam) da gomilu ljudi ne plati a ovi se ne cimaju da ih tuze zbog 200-300e Ajde da ne ispadne kao spam editovaću. Ja sam prošle godine napravio račun 37k. Mama, naravno, nije imala da isplati toliku sumu odjednom i tražila je da joj(ako može ofc) daju na rate da to isplaćuje. Odobrili su zahtev i dali joj isplatu na tri rate po 12k mesečno. Prvu uplatnicu poslali, mama uplatila sve kul. Drugu uplatnicu su poslali dok je bila na moru, tako da ono, nije ni znala, uplatnica je blejala tako u sandučetu dok se ona nije vratila. Treću uplatnicu nisu ni poslali, pošto nije uplatila ni drugu, otišla je do njih i rekla da je bila na moru i da nije ni mogla da uplati, a oni su bili u fazonu "boli nas kurac, mi smo vama dali na rate vi to niste ispoštovali, sada uplatite ostatak sume odjednom ili ćemo vas tužiti". Tako da tvoja priča "boli ih kurac da se cimaju za 200-300e" pada u vodu. csb Edited October 4, 2013 by Aleksandar. 2 "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts