Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

meni su konstatovali kondilome ispod jezika kod cika Dzordza, i spaljivali jezik azotom sledece 4 nedelje, da bi medicinska sestra konstatovala da to ipak nije to, iako je "specijalista" (cerku joj jebem) konstatovao da jeste, pa sam onda obisao jos 6 specijalista preko celog grada, da bi mi na Stomatoloskom, zena, koja je zapravo specijalista, pukla od smeha, konstatovala da su to pljuvacne zlezde, i onda su odlucili da mi skinu kamenac.
 

skidanje kamenca je sranje

eto, cisto da znate

  • Upvote (+1) 1

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

meni su nekako ovi iz audija gori nego bembarci

potpisujem.. pogotovo sto audije voze ove volovske glave iz obezbedjenja vlade, poslanika i ostalih kuraca.. oni mi najvise idu na zivce, pogotovo kad upale blinkere.

e da, i ovi sto voze zatamljene skode superb i misle da su uhvatili boga za muda. 

 

/rant off

Bjukenon Mitch

Link to comment
Share on other sites

ja sam za to da se ukljuci opcija (ako je to ikako moguce) da se vidi ko ti je zunuo +/-

 

Nažalost nema te opcije trenutno. No svakako nas očekuje upgrade u verovatno bližoj budućnosti, pa ćemo razmatrati koje opcije imamo na raspolaganju.

Link to comment
Share on other sites

Ово ти је лол пост на петсто нивоа, почев од тога што нико није почео да прави скалу најгорих искустава него се коментарисало искуство које се коментарисало, јелте, па до тога да би Лешко сигурно пре ишао код зубара без анестезије него у собу пуну змија, док бих ја радо одскакутао у ту собу и трљао се њијовим тјелесима, а на питање да ли да ми поправљају зуб (може и са анестезијом) или да ме јебу црнци (без анестезије) бих се дубоко замислио. То су индивидуалне ствари и не баш рационалне.

:)))))))))

 

a na konto price o rejtovanju, nije problem i pitanje o reputaciji i odnosu +/-, vec to da se smanjuje diskusija i "daje se moc" nekim ljudima da se bukvalno tako prosetaju i bez jednog napisanog slova, a ne recenice, ocene necije misljenje i stav. Forum u tom slucaju gubi smisao i jednostavno nije to to.

Sa druge strane, ako bi moglo da se vidi ko je rejtovao neki post, mozda bi se to nasumicno ocenjivanje smanjilo ili bi bar covek mogao da zna da li ima smisla reagovati ili ne.

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ја сам од почетка предлагао да репутација буде јавна (сад видим кажу да не може још увек). Е сад, мислим да и те како има разлике да ли је јавна репутација уведена заједно са минусима/плусевима или је уведена годину дана после. Зашто? Зато што ако се одједном уведе репутација и плусминусовање, људи ће имати клин слејт и почеће да користе ту репутацију на неки начин који је комплементаран њеној јавности. Овако су људи већ навикли на један други начин (не сумњам да има људи који нпр. дају минусе и плусеве по аутоматизму, самом аутору, а не посту, што мислим да не би радили да је то било јавно од почетка) и ако се сада уведе јавност, људи ће само да оду у општу хаварију јер ће да се мајндфакују јер су навикли на једно. Бар ја тако трипујем.

 

Е асд, ти кажеш прошетаће се људи без реченице. Па још више могу да се шетају без реченице ако је јавно, замисли напишеш виц, а оцењивање је јавно. Ја сада, ако баш оћу да похвалим виц, даћу му плус и онда ћу додатно и да напишем пост ''е до јаја је виц'', баш да сви виде колко ја мислим да је тај виц до јаја, јелте. Ако је оцењивање јавно, могу само да лупим плус и знаће људи да се дуљу свидео виц.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

ја гласам за јавну репутацију, ова луркујућа је педерска (не мислим на шупакделије, него на педере као карактерну особину).

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

ја гласам за јавну репутацију, ова луркујућа је педерска (не мислим на шупакделије, него на педере као карактерну особину).

Ма не знам ни ја, ево сад сам мало размислио и откуд знам... Ја све минусе и плусеве што сам поделио, поделио бих их и на јавној репутацији, тј. неспорни су по мом неком ''кодексу када треба дати плус и минус'', тако да, што се тиче мог активног учешћа, свеједно ми је. Са друге стране, мислим да бих се сморио када бих јавно видео све геј патерне, којих сигурно има. То ми је нешто што би ме баш сморило (не зато што сам наивно дијете па мислим да су си људи у космосу нормални и да користе репутацију како треба, него зато што сам некако гајио илузију да су сви рурљани нормални и да користе репутацију како треба, па сте ми рекли да није тако) и оно, услед опхрваности сопственом Мика акцијом коју би то изазвало:) можда бих и отишао.

 

А са друге стране, ако идемо акцијом да су гласања са разлогом тајна, онда је садашња репутација (ма колико тужно било колико се она често погрешно користи) право стање ствари. Примера ради, да је гласање јавно, неко ми не би дао минус да оће, да га на бих извотово до бесвести ако одлучим да реагујем, а неко би ми баш намерно дао да ме гледа како вотујем, што криви ствари.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...