Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

The Naked Gunhttps://www.imdb.com/title/tt3402138/

image.png

Znam da je ovo baš specifično i da će nekome ili da se svidi ili će da hejtuje, ali ja sam se valjao od smeha, naravno na apsolutno glupe fore, ali nekako me pogodio taj vajb starog golog pištolja koji smo gledali na televiziji dok još nije ni bilo šta drugo da se gleda sem toga i bad spensera i terens hila :)) 

ima dosta referenci na druge filmove naravno na goli pištolj, pola sam pohvatio pola ne, na druge glumce pa neke njihove druge uloge i filmove, odlična paralela kad Liama sa Takenom na primer, pa mission impossible, naravno stariji filmovi. Radnja je glupa ofc, pri čemu ne mislim na rupe i to nego kao glavni plot (oko uređaja koji se zove p.l.o.t. device) a koji je suštinski prekopiran prvi Kingsman 🙂

Ali mimo toga, dobra zabava i to još traje samo 1:15h!

1 hour ago, Lucky said:

Znam da je ovo baš specifično i da će nekome ili da se svidi ili će da hejtuje, ali ja sam se valjao od smeha, naravno na apsolutno glupe fore, ali nekako me pogodio taj vajb starog golog pištolja koji smo gledali na televiziji dok još nije ni bilo šta drugo da se gleda sem toga i bad spensera i terens hila :)) 

mene bas nekako nije, imao sam gole pistolje na kasetama kao klinac, odgledao brdo puta, pa se i dalje relativno dobro secam, ovo odgledao nekih pola sata, mozda sam se jednom nasmejao

ne kazem da je nuzno los film, ali sam polagao nade bas u taj vajb originala ali nit su fore u tom fazonu (iako pokusavaju da budu), niti liam ima i na koji nacin slican taj lesliev delivery