Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Mislim da je bio treći deo, odnosno čini mi se da su u tom periodu istovremeno išli Strava u ulici Brestova 3 deo i Ajkula 3D i onda su svi sedeli sa tim naočarima.

Inače, ako se dobro sećam, prvo je u Politikonom zabavniku bio neki strip koji se čitao sa tim plavo/crvenim naočarima i to mi je bilo baš ono - ohohoh....kakva novotarija i kakva pobuna protiv samoupravljanja 😄

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

46 minutes ago, absolute said:

Mislim da je bio treći deo, odnosno čini mi se da su u tom periodu istovremeno išli Strava u ulici Brestova 3 deo i Ajkula 3D i onda su svi sedeli sa tim naočarima.

da, da, to je bio taj period kad su te naočare krenule i bile "next big thing" 🙂

46 minutes ago, absolute said:

Inače, ako se dobro sećam, prvo je u Politikonom zabavniku bio neki strip koji se čitao sa tim plavo/crvenim naočarima i to mi je bilo baš ono - ohohoh....kakva novotarija i kakva pobuna protiv samoupravljanja 😄

bilo je u politikinom, onaj strip na sredini, ja čak mislim da je možda bio Fantom 🙂 taj kojeg se ja sećam, možda ih je bilo još naravno 🙂