Lucky Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 18 hours ago, koek1 said: Nije los film https://www.imdb.com/title/tt7784604/ baš htedoh da napišem... ali ajde, pošto nema ime i to: Ja sam u početku krenuo da se tripujem da je film komedija .... posebno kad je otkinuo glavu klinki Ne mogu da kažem da je loš film, ali je jedan od onih što prosto mora da vam odgovara takav tip horora. Toni Kolet je realno odradila odličan posao, mislim da je najsvetlija tačka filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Dunno, meni je bas brutalan film 9/10, ima neki smek, vuce na The Shining atmosferom... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 12 hours ago, Kemp. said: Dunno, meni je bas brutalan film 9/10, ima neki smek, vuce na The Shining atmosferom... to je taj koncept filmova koji je onako, malo mi više vuče na "vi ste glupi ako vam se ne dopada naš film, jer je baš vrh". Daleko od toga da je loš, samo prosto, možda sam očekivao nešto više. On 8/15/2018 at 5:11 PM, toma said: brety gud :DDD venom i tom hardi za siromasne, nije lose za pogledati 4 neverovatno je koliko ovaj lik liči na tom hardija, pola filma sam mislio da je on :)) A gledao sam ga u onom "The Invitation" isto super film, ali tamo ima dužu kosu pa nije toliko sličan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koek1 Posted September 16, 2018 Report Share Posted September 16, 2018 Slažem se za Hereditary, nisam bio odmah siguran dal mi je dobar ili loš, takav je tip horora, drugačija atmosfera. Ono s glavom je bilo jezivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 (edited) Gledao The Predator. Nemam pojma, film ne zna hoće li da bude akcija, horor ili komedija, pretera sa komedijom i na kraju nije ništa. Takođe, meni je neki taj strah i respekt ka predatoru uvek više dolazio iz toga ima opasno naoružanje, tehnologiju, stealt, snagu i inteligneciju u borbi, ali se ipak može ubiti, Spoiler a ovde je kao neki tenk, i kao da gledam likove koji napadaju bosa u nekom WoW raidu, tako mi deluje na momente film. U više momenata me film podsetio na to, jednom na sredini, jednom na kraju, recimo. Edited September 17, 2018 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Ne znam ljudi, ali meni je Hereditary jedan od bolesnijih sto sam gledao, a gledao sam ih podosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 odlican Hereditary,jednom recju,CREEPY,zasluzeno jaka ocena na imdb-u,od mene i vise od toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 On 9/16/2018 at 7:27 PM, koek1 said: Slažem se za Hereditary, nisam bio odmah siguran dal mi je dobar ili loš, takav je tip horora, drugačija atmosfera. Ono s glavom je bilo jezivo. ja sam se na to valjao od smeha, nešto onda nije u redu sa mnom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Definitivno. Ja sam zabo na scenu par minuta pa premotavao da skontam sta sam video :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 (edited) pogledah ovaj hereditary, zali boze vremena sto kaze lucky, pola scena su vise komicne nego sto su strasne, plus jako je spor bez neke narocite svrhe, i oni neki jebeni edgy kadrovi, tacno vidis da je liku ovo prvi 'pravi' film pa se polomio da ispadne poseban Edited October 6, 2018 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 8, 2018 Report Share Posted October 8, 2018 (edited) Black '47 https://www.imdb.com/title/tt3208026/?ref_=fn_al_tt_2 Odlican, jednostavan i konkretan, vredi gledati vreme desavanja 1847 Irska, vreme najstrasnije gladi od koje je umrlo oko milion ljudi a vise od toga se iselilo u SAD... Edited October 8, 2018 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 9, 2018 Report Share Posted October 9, 2018 +1 za black 47, bas mi je lego. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 Await Further Instructions - https://www.imdb.com/title/tt4971408/ Čudan film. Kao neka lošija epizoda Black Mirrora. Mogao je da bude baš dobra epizoda black mirrora samo da je egzekucija bila spretnija a scenario u drugoj polovini filma malo kvalitetniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 13, 2018 Report Share Posted October 13, 2018 Venom - https://www.imdb.com/title/tt1270797/ Ne znam sad gde ovo ide, valjda u onaj Marvel topic ne sme (!) pa neka bude ovde. Ukratko - najbolji film ikada! Uz rizik da me bole isproziva, mislim da je ovo zabavniji film čak i od Deadpoola 2, iako nema taj rejting da može da bude još "direktniji" poput dedpula. Skoro se nisam tako dobro proveo gledajući neki film :) Ispratio sam na netu da su kritičari baš ocrnili film, sad malo gledam neke komentare i nije mi uopšte jasno šta su oni ovde očekivali i šta im se nije dopalo. Film nije dosadan, ima veliku količinu humora, brzo prođe, radnja je jednostavna i naravno "rupičasta" ali u okvirima ovog žanra ... čak i raspali Tom Hardi deluje baš kako treba raspalo. Pročitah negde neki review gde su napisali da će biti idealan da glumi Vajnstina kad se bude snimao film o njemu :))) Naravno gledao sam u 2D, verovatno je 3D grozan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 13, 2018 Report Share Posted October 13, 2018 film je zanimljiv i na foru deadpoola je ali sigurno nije bolji,svejedno je zabavan i vredi otici odgledati u bioskopu,eto toliko,i da,odlican je u 3D,par puta sam se cimnuo unazad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 14, 2018 Report Share Posted October 14, 2018 meni je bolji od dedpula 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 On 10/13/2018 at 6:57 PM, mohr said: film je zanimljiv i na foru deadpoola je ali sigurno nije bolji,svejedno je zabavan i vredi otici odgledati u bioskopu,eto toliko,i da,odlican je u 3D,par puta sam se cimnuo unazad :) ne merem, smeta mi 3D, mada verujem da su one scene kad se odvaja od tela pa komuniciraju zanimljive u 3D fazonu. Look Away - https://www.imdb.com/title/tt5834760/ Eto divne prilike da vidite kako se Mira Sorvino drži u zrelim godinama! Priča nije originalna, izvedba je solidna i za jedan niskobudžetni triler-horor (više triler nego horor) prilično solidno izvedeno. U moru ovih desetak novih filmova koji su se pojavili, jedan od retkih koji se može pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 Sorry to bother you - https://www.imdb.com/title/tt5688932/ Iju koliko loš film ... bežite što dalje :) Kakav "a must see" i "hilarious" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2018 Report Share Posted October 22, 2018 The Super - https://www.imdb.com/title/tt5884784/ Kakav nespretno napisan film ... neka osnova je još i postojala, u jednom trenutku polu zanimljiva realizacija, međutim u ključnom trenutku - potpuni raspad sistema. Od lika što je radio Black Swan sam očekivao makar malo više. I naravno neprepoznatljivi Val Kilmer, mada sad sam se već navikao nakon Snowmana gde je prvi put šokirao svojom pojavom posle bolesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Hotel Artemis - https://www.imdb.com/title/tt5834262/ Super zanimljiva ideja, traljava realizacija :( Sama priča na početku je takođe na ivici mogućeg, ali može da se svari. Šteta za ostalu realizaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Palio dokumentarni film Koje ludilo ljudi. Uhvatio sam samo nekih 15ak minuta oko same trke. Oduvalo me je. Sorry za veliku sliku, zaboravio kako se koristi forum :c Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2018 Report Share Posted November 3, 2018 The Nun - https://www.imdb.com/title/tt5814060/?ref_=ttgf_gf_tt Definitivno najlošiji film iz čitavog serijala - ima ok osnovu, ali sam očekivao više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 6, 2018 Report Share Posted November 6, 2018 Boemska rapsodija. Svaka preporuka, odlican film. U bioskopu poslednja scena je kao da si tamo na koncertu. Malek tako i tako sto se tice fizicke slicnosti. Mimiku je pogodio, al najbolje lici na Fredija sa Rejbankama na licu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 6, 2018 Report Share Posted November 6, 2018 meh, i ja pogledah pre par dana, nista specijalno, mislim film je ono zabavan pa neces baciti pare ako odes da pogledas, ali nema neku dubinu, onako napravljen 'clean' kako bi siroke mase padale u nesvjest od odusevljenja genijalni su utisci koje cujes dok izlazis iz sale, 'mislio sam da ce biti dobar ALI OVO JE FENOMENALNO 12/10!' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 https://www.imdb.com/title/tt5093026/ ne znam kakva je knjiga ali film je sasvim dobar,7.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts