BoskoG Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 On 3/21/2018 at 2:26 PM, nickwood said: Ja bih se složio da visina tu ne igra preteranu ulogu Ко би рекао да Шарл Боаје стоји на столичици од 20 сантима поред Ингрид Бергман у Плинској светлости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 6 hours ago, tortky said: Slažem se sa Igorom, dobar film, umešana je i svemirska policija! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
koek1 Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 On 3/31/2018 at 6:44 PM, Corey said: Нудим 20 еура за оно што ћеш продавати када сакупиш постове! Necu nista prodavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 Sound of My Voice (2011) privukao me opis, zanimljiv je pocetak i sam tok filma do odredjenog trenutka, ali kako se blizi kraju sve vise pocinjes da shvatas (a kraj to potvrdjuje) da je film poprilicno povrsno odradjen i da je u sustini jedno ogromno pretenciozno smece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Game Night - https://www.imdb.com/title/tt2704998/ 7,2 / 10 za ovo đubre je neviđeno rigovanje glasanja :)) I Rejčel Mekadams i Džesi Plemons su me razočarali kao ljudi i kao komunisti za uzimanje uloga u ovome. Ajde od bejtmena ne mogu da očekujem više ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 i ja ga pogledah bas prije par dana, nevidjeno djubre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Hostiles dobar film, mozda malo pretrpan detaljima u kojima se pojasanjava koliki je fubar wild wild west (mozda su mogli i tri filma o tome snimiti) i kako su zbog toga svi u amerikama prezajebani, ali dobar film za danasnje standarde... dobra gluma, dobar real-life seting sto bi rekli, u smislu niko ne vrti pistoljima i ubija trojicu jednim metkom, i solidnih par manjih tvoistova u celoj prici ne uvlace se indijancima, ne znam zapravo sta bi trebali sve da snime da bi se uvukli za istrebljenje toliko miliona ljudi betmen-terminator standardno razvalio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 odgledah veceras deadpool 2,pokidao,jos je veca sprdnja nego prvi deo,cisto plakanje i prozivanje na sve strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 (edited) odlican deadpool, bolji od prvog :) Edited May 31, 2018 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Legend (2015) poprilicno los, nikakva atmosfera, jako povrsno i lose napisano, oko muzike se stvarno nisu nikako mogli manje potruditi jedina svetla tacka hardy kao reggie, dok je kao ronnie neka verzija nemaskiranog banea kojem se 90% scena svodi na ludacki pogled ne znam kako su ljudi uspjeli da film o najpoznatijim londonskim gangsterima ucine ovoliko nezanimljivim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 https://www.imdb.com/title/tt6644200/ mnogo dobra ideja ali nekako traljavo uradjeno bez nekog prethodnog objasnjenja sa suvise banalnim i lako predvidivim krajem,ocena previsoka,ne moze ovo biti nikako horor sa najboljom ocenom na imdb-u,mozda i bude nekog nastavka ili jos bolje,desavanja pre ovog dela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 (edited) bilo bi ti lakse da je bila scena gde neko eksplicitno kaze 'dosli su vanzemaljci koji su slepi i love preko zvuka'? Edited June 6, 2018 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 nemoj da spojlujes ljudima :D,ne,smeta mi sto su mi isuvise slabi,ako me razumes,kako je ljudska sorta mogla da izgubi od onoga :),a post apokalipticno vreme sigurno nije nastalo pre nego su oni dosli,sta god da su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Fala na spoilerima obojici, poz :DSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 evo ja stavio spoiler, ali prilicno sam siguran da moj komentar ne spoiluje nista Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 ma sve to stoji u opisu filma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 On 6/6/2018 at 1:27 AM, mohr said: https://www.imdb.com/title/tt6644200/ mnogo dobra ideja ali nekako traljavo uradjeno bez nekog prethodnog objasnjenja sa suvise banalnim i lako predvidivim krajem,ocena previsoka,ne moze ovo biti nikako horor sa najboljom ocenom na imdb-u,mozda i bude nekog nastavka ili jos bolje,desavanja pre ovog dela Bukvalno. Poprilicno sam popizdeo gledajuci film, na pola filma sam znao sta ce da se desi. Vise je za 3/10 nego za ocenu koju ima. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 poenta je u nesvakidasnjem konceptu koji su dosta dobro izneli, a ne u raspletu. kao da uzmes da gledas spasavanje redova rajana i kazes 'koje sranje znao sam da ce da ga spasu na pola filma' lol Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) Bas tako, ali nisu ga dobro izneli iz mog ugla. Scene su predvidive i besmislene. Prica i jeste neobicna i zanimljiva ali izvedba je kriminalna. Scena sa ekserom je krajnje glupa kao i razlog zbog kojeg otac i sin odlaze i ostavljaju trudnu kevu koja treba da se porodi. I ona konverzacija koju imaju kod vodopada...plitko previse. Generalno mi ceo film tako deluje, ili sam ja poprimio poprilicnu averziju prema holivudu. Edited June 11, 2018 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 On 06/06/2018 at 12:27 AM, mohr said: https://www.imdb.com/title/tt6644200/ mnogo dobra ideja ali nekako traljavo uradjeno bez nekog prethodnog objasnjenja sa suvise banalnim i lako predvidivim krajem,ocena previsoka,ne moze ovo biti nikako horor sa najboljom ocenom na imdb-u,mozda i bude nekog nastavka ili jos bolje,desavanja pre ovog dela meni je neverovatno da se niko od svih mozgova sveta nije dosetio pre gluvoneme klinke da... čudovišta koja love po zvuku možeš da srokaš jakim zvučnim frekvencijama Unsane - https://www.imdb.com/title/tt7153766/ Ko pređe preko Sodebergovog traljavog početka od jedno 20-25 minuta i nema problem sa tim što je film sniman ajfonom (pa izgleda jeftino) očekuje ga interesantan napeti polu-horor film. The Endless - https://www.imdb.com/title/tt3986820/ Ovo mu dođe kao neki nezvanični nastavak Resolutiona, pa kome se dopao taj film dopašće se i ovaj ... nije potrebno gledati Resolution da bi se pratio Endless, svakako je zanimljiv sam po sebi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 A quiet place a jbg, preterali su mozda sa ocenom svi, solidno je sve to ali niti je strasno toliko niti je napeto toliko niti se desava toliko toga kapiram da je strasno jer ima male dece, beba, i dete sa zdravstvenim poremecajem, mama tata eto daju sve od sebe pa je prosecnom gledaocu super tezak i napet film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Calibre (2018) Solidan filmic, drzi paznju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 The Man with the Iron Heart Taman kad sam pomislio da ce me razbiti predrasude da su svi filmovi rejta <7 na imdbu uglavnom sranje isti od polovine postane upravo to - sranje. Do polovine filma bukvalno nisam trepnuo, bio sam u fazonu kako jebeno ovo ima samo 6.4, al onda krece drugi deo I ode sve u pm... Da budem jasniji, prva polovina filma upravo oslikava zivot Reinhard Haydrich-a koji je prilicno zanimljiv, I samo odjednom pocinje prica o Cehoslovacima koji su izvrsili atentat na istog. Da stvar bude jos gora, upravo postoji film na tu temu --> Anthropoid (2016). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Pa jbga, nisi valjda ocekivao da ce ceo film biti samo o Hajdrihu i njegovom zivotu bez pominjanja atenatata...nisam gledao film, samo kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Pa ono, jasno mi je bilo da ce scena atentata u nekom momentu iskociti, ali ako vec snimas film o Haydrichu onda budi dosledan toj prici, a ne u pola filma da se odjednom on totalno zanemari I prica okrene na mladjane Cehoslovake. Ocekivao sam samo da ce ga na kraju price o njemu roknuti i to je to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts