Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

51 minutes ago, mohr said:

ma da,na to sam i mislio,drugar koji je prvi put gledao film sa mnom tipa nedelju dana pre splita uopste nije ukapirao likove :),a sto se splita tice,ostavili su prostora i za drugi deo,bar meni tako deluje

pa ono, nije da je neka "tajna", zato si me i zbunio, dosta je direktno sve povezano pominjanjem imena itd :)

a nastavka će sigurno biti, uspeo je ovaj film relativno tako da mora da bude i nastavka.

14 minutes ago, FATA said:

@Lucky

jesi gledao neki od ova 3? bas me zanima tvoje misljenje ako jesi i kako ih rangiras u poredjenju sa ostalim tresevima koje si do sada pogledao?

http://www.imdb.com/title/tt0308152/

http://www.imdb.com/title/tt0844479/?ref_=nv_sr_2

http://www.imdb.com/title/tt1748227/?ref_=tt_rec_tt

Kako nisam - the collector je odličan, a the collection nije loš, više je zanimljiv zbog tih prvih scena. Naravno ako pogledaš prvi deo nema razloga da ne pogledaš ni nastavak, iako je "šupljiji" :)

Solidan je i dead end.

1 minute ago, Lucky said:

Kako nisam - the collector je odličan, a the collection nije loš, više je zanimljiv zbog tih prvih scena. Naravno ako pogledaš prvi deo nema razloga da ne pogledaš ni nastavak, iako je "šupljiji" :)

Solidan je i dead end.

Odlicno, imamo slican ukus! Jel imas onda neki predlog za pogledati nesto slicno? Ne jurim istu tematiku, samo da nije neki od treseva koji kacis inace :)

prevelik ti avatar m8

Pogledah Ghost in the Shell juce, joj :fp:

Ja stvarno ne razumem holivudsku potrebu da naprave "remake" necega i onda sve izmene tako da izgubi poentu. Verovatno imaju neka retardirana istrazivanja koja im kazu sta bi "prosecni" americki gledalac najbolje progutao pa onda u skladu sa time iskasape pricu. I onda preslikaju nekoliko scena iz originala i kao to je to. Pa ja im ne bi prodao prava da prave film ako ce da rade tako nesto. Sve u svemu osim odlicnih efekata i tih par scena razocarenje je skoro sve ostalo. Cak su i soundtrack stavili u odjavnu spicu lol, umesto da kopiraju i ovu scenu kad su vec uhvatili da kopiraju kadrove. Al kapiram da je to suvise smoreno za prosecnog rednecka!

srpskivojnik-3.jpg

^ Ochajan film, a opet ne dovoljno da bi bio smeshan/zabavan.

Moar liek Karpenter/Skot/Lovekraft/Romero/Barker i SVE jebeno drugo shto im je palo na pamet. Kao da se deset ljudi uchipilo za film i svako je imao svoju kreativnu viziju koja je morala da bude ugurana na neki nachin u finalni produkt. Nijedna ideja nije realizovana chak ni do prihvatljivog nivoa.

Efekti i maske tokom filma prelaze put od sporadichnih i loshih do izuzetno frekventnih i komichnih, shto zajedno sa besmislenoshcu u koji scenario tone sa svakim novim minutom chini da je jedino istinsko horor iskustvo ovog filma nastaje nakon shto se isti zavrshi i gledalac shvati na shta je potroshio chuku i po...

Hipstersko izdrkavanje bez prave vizije i jasne namere.

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.