FATA Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 @Lucky jesi gledao neki od ova 3? bas me zanima tvoje misljenje ako jesi i kako ih rangiras u poredjenju sa ostalim tresevima koje si do sada pogledao? http://www.imdb.com/title/tt0308152/ http://www.imdb.com/title/tt0844479/?ref_=nv_sr_2 http://www.imdb.com/title/tt1748227/?ref_=tt_rec_tt Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 51 minutes ago, mohr said: ma da,na to sam i mislio,drugar koji je prvi put gledao film sa mnom tipa nedelju dana pre splita uopste nije ukapirao likove :),a sto se splita tice,ostavili su prostora i za drugi deo,bar meni tako deluje pa ono, nije da je neka "tajna", zato si me i zbunio, dosta je direktno sve povezano pominjanjem imena itd :) a nastavka će sigurno biti, uspeo je ovaj film relativno tako da mora da bude i nastavka. 14 minutes ago, FATA said: @Lucky jesi gledao neki od ova 3? bas me zanima tvoje misljenje ako jesi i kako ih rangiras u poredjenju sa ostalim tresevima koje si do sada pogledao? http://www.imdb.com/title/tt0308152/ http://www.imdb.com/title/tt0844479/?ref_=nv_sr_2 http://www.imdb.com/title/tt1748227/?ref_=tt_rec_tt Kako nisam - the collector je odličan, a the collection nije loš, više je zanimljiv zbog tih prvih scena. Naravno ako pogledaš prvi deo nema razloga da ne pogledaš ni nastavak, iako je "šupljiji" :) Solidan je i dead end. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 1 minute ago, Lucky said: Kako nisam - the collector je odličan, a the collection nije loš, više je zanimljiv zbog tih prvih scena. Naravno ako pogledaš prvi deo nema razloga da ne pogledaš ni nastavak, iako je "šupljiji" :) Solidan je i dead end. Odlicno, imamo slican ukus! Jel imas onda neki predlog za pogledati nesto slicno? Ne jurim istu tematiku, samo da nije neki od treseva koji kacis inace :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 dead end je meni licno bio predobar,davno sam ga gledao ali znam da je ostavio bas jak i jeziv utisak,i dalje se secam mnogih scena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 3 hours ago, FATA said: Odlicno, imamo slican ukus! Jel imas onda neki predlog za pogledati nesto slicno? Ne jurim istu tematiku, samo da nije neki od treseva koji kacis inace :) Splinter? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Just now, Lucky said: Splinter? :) nijesam! to downomobile! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 eto! trebalo bi da ti se dopadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 toto! pa da budzimo kontent :D Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 možeš da budžiš i filmom koji ti se ne dopadne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Pogledah Ghost in the Shell juce, joj Ja stvarno ne razumem holivudsku potrebu da naprave "remake" necega i onda sve izmene tako da izgubi poentu. Verovatno imaju neka retardirana istrazivanja koja im kazu sta bi "prosecni" americki gledalac najbolje progutao pa onda u skladu sa time iskasape pricu. I onda preslikaju nekoliko scena iz originala i kao to je to. Pa ja im ne bi prodao prava da prave film ako ce da rade tako nesto. Sve u svemu osim odlicnih efekata i tih par scena razocarenje je skoro sve ostalo. Cak su i soundtrack stavili u odjavnu spicu lol, umesto da kopiraju i ovu scenu kad su vec uhvatili da kopiraju kadrove. Al kapiram da je to suvise smoreno za prosecnog rednecka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 10 minutes ago, Dule_smor said: Verovatno imaju neka retardirana istrazivanja koja im kazu sta bi "prosecni" americki gledalac najbolje progutao sasvim sigurno rade test grupe testiranja i onda u skladu sa tim modifikuju scenario. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Tako nastade abomination zvani Suicide squad... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Morao sam da uzmem jedan memberberrie i odgledam original GitS danas, sad mi je malo lakse! Al ozbiljno, ne znam koje da su pare u pitanju ne bih dao autorska prava na onakvo useravanje filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 La La Land. Veoma precenjen... Film kao prica nije los, ali nista spektakularno. Sto se tice mjuzikl dela ja ne znam, ima neko pevusenje ali sve je meh.. Maksimum bi mu dao 7/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 manchester by the sea,stvarno dobar ali i jako tezak film,od pocetka do kraja je depresija max lvl,mladji aflek iz filma u film pokazuje koliko bolji glumac je od bena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Karpenter iz 80-ih zacinjen sa trunkom Lovkrafta. Dominiraju odlicni prakticni efekti i maske, ima jako malo cgi i to na samom kraju. Odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 (edited) ^ Ochajan film, a opet ne dovoljno da bi bio smeshan/zabavan. Moar liek Karpenter/Skot/Lovekraft/Romero/Barker i SVE jebeno drugo shto im je palo na pamet. Kao da se deset ljudi uchipilo za film i svako je imao svoju kreativnu viziju koja je morala da bude ugurana na neki nachin u finalni produkt. Nijedna ideja nije realizovana chak ni do prihvatljivog nivoa. Efekti i maske tokom filma prelaze put od sporadichnih i loshih do izuzetno frekventnih i komichnih, shto zajedno sa besmislenoshcu u koji scenario tone sa svakim novim minutom chini da je jedino istinsko horor iskustvo ovog filma nastaje nakon shto se isti zavrshi i gledalac shvati na shta je potroshio chuku i po... Hipstersko izdrkavanje bez prave vizije i jasne namere. Edited April 17, 2017 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 beh, a taman sam se ponadao da bacim pogled! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 (edited) 9 hours ago, Lucky said: beh, a taman sam se ponadao da bacim pogled! Poslednjih pola sata presmesno, zajebao sam se zaobilazite film xD Edited April 17, 2017 by trap_lord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 http://www.imdb.com/title/tt1190539/ the chaser,brutalni i surovi korejanci,odlican i napet film ali ima i par elemenata gde sam se ja licno puno iznervirao,8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Miss Sloane - nisam ocekivala da ce biti ovako dobar a odusevila sam se. I pridruzujem se preporuci za Nocturnal Animals Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 On 4/17/2017 at 11:05 PM, mohr said: http://www.imdb.com/title/tt1190539/ the chaser,brutalni i surovi korejanci,odlican i napet film ali ima i par elemenata gde sam se ja licno puno iznervirao,8/10 Skinuo sam bio ovu sliku da mi sluzi kao podsetnik. Odgledao sam nekoliko filmova i stvarno su bili dobri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 3 hours ago, Dz said: Miss Sloane - nisam ocekivala da ce biti ovako dobar a odusevila sam se. I pridruzujem se preporuci za Nocturnal Animals Džesika je uvek zanimljiva. Pogledaću :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 The Guardians Znate ono rusko superherojsko. Joj kolko je lose xD Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Pa is it so bad it's good? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts