Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Project Hail Maryhttps://www.imdb.com/title/tt12042730/

image.png

Dođe i ovo na red! Nisam čitao knjigu tako da ne mogu da komentarišem šta je bolje u njoj 🙂 ALI pogledao sam par nekih razlika u smislu šta je u knjizi bilo a šta nije u filmu i nikad mi nije jasno što svesno odluče da nešto tako ne ubace. OK, na primer, knjiga opiše neki svet sa likovima i ne znam kakvim tehnologijama pa treba neko da potroši milijardu dolara da napravi ok, razumem, ali u situacijama kada je to neka relativno jednostavna a ok stvar (kao na primer da Grejs ima onaj gen da može da bude u komi, a to nikad u filmu ne saznamo) je malo rupa koju ne vidim što su ostavili.

Nikad nisam bio fan Goslinga, ali ne mogu da kažem da ovde nije odradio ok ulogu, nije ga bilo neprijatno gledati 🙂 Sa druge strane ova nemica mi uopšte ovde nije legla iako je u Zoni interesa bila sjajna i u onom anatomija pada, nemam pojma šta mi ovde nije kliknulo i drago mi je da je debeli iz The Bear dobio još neku ulogu mada je i on pomalo problematičan 🙂

Kameo sa Meril Strip je odličan momenat.

Morao sam da se vratim na @millanče post i da se setim šta je napisao, i potpuno sam imao isti utisak, možda stvar koja mi je najviše zasmetala je upravo ta - isuviše brz i lak način rešavanja pitanja komunikacije. U knjizi je možda drugačije objašnjeno, nemam pojma, ali ovde su rešili problem kao da zapravo nije ni bio problem 🙂

Ovo ostalo pošto je polu-komedija samim tim se i može podvesti pod onaj "ne uključuješ mozak" momenat jer nije ni ideja da bude isuviše "ozbiljno" već kao simpatična svemirska avantura.

U svakom slučaju meni je bio ok 🙂