G!!! Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Good Luck, Have Fun, Don't Die - dobra ideja, dobri glumci, film je pa sranje - Ne znaju vise ni film da snime Toliko su se pogubili da je film na momente kao neki lošiji rad Seta Rogena ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 7 minutes ago, G!!! said: Good Luck, Have Fun, Don't Die - dobra ideja, dobri glumci, film je pa sranje - Ne znaju vise ni film da snime Toliko su se pogubili da je film na momente kao neki lošiji rad Seta Rogena ... haha, nije mi rogen pao napamet ali si u pravu, posebno deo kad krene cela priča pred finalnog "boss"-a, zapravo što više razmišljam o tom momentu to mi je neverovatniji jer se kao odvija u "realno" vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted 22 minutes ago Report Share Posted 22 minutes ago a ja naivno ocekivao neki 12 majmuna trip ili tako nesto (pa makar don't look up fazon jer je holivud kilav), kad ono... seth rogen snima film komendicnu over the top sa nasilno ubacenim dramica minutima, i nicim izazvanim black mirror tripovima... ovo je bukvalno AI materijal , nikakve kohezije i povezanosti logicne, ah onda je on spasao mamu i mama njemu oprastaaaa patetika i jaooooo... proliv, necu ni da spominjem vise kako sam izgubio 2.5 sata. Mada možda je film za te neke tinejdžere tupsone, onda ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts