Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, mladenq said:

ovo je vec nula bodova, lose napisano, lose odglumljeno

nit daju neki uvid u 2008 krizu nit likovi prave ikakvu uverljivu tenziju

ahaha, priznaj da si ovo pogledao zbog gomile reel-ova na internetu iz ovog filma :))

i ja sam ga notirao negde da pogledam zbog tih par scena al sad neću!

Haha, peglaju i mene sa Margin Call reelsovima; "Explain it to me like I'm a toddler" Ajrons 🙂

Ubodu nekad reelsovi nešto zanimljivo, tako sam otkrio mini seriju Les Miserablebles. To je jedina verzija koja nije mjuzikl, i glavni lik je Dominik Vest.

19 hours ago, mladenq said:

hahah, jesam, jbt ti reelovi me ozbiljno useravaju

jer kao ono, gledao sam sve zivo, pa kad nesto iskoci na tim reelovima nepoznato, a sto iole deluje zanimljivo, i ima ok ocenu, dam mu sansu, i onda vrlo brzo skontam da postoji razlog sto nisam ranije gledao

amaterski napisan film

tako mi je malo delovalo nakon onih reelova kad ovaj objašnjava da je zapravo rocket scientist ali su u bolje pare ovde gde je sada :)) 

a privukla me zapravo tema te krize očekivao sam nešto da će to da pokriju ali pošto kažeš da nisu, onda nema smisla gledati.

moj problem sa tim reelovima je što naravno pogledaš taj jedan i onda kreće da ti servira milion.

ja sam pogledao onaj iz The Suits kad ovaj upada na intervju da bi pobegao pandurima i od tada mi je servirao još sto hiljada suits klipova. Suits doduše nisam nikad gledao, ali vidim da je od onih old school serija što su išle po 10 sezona i imale ful 16-24 epizode, tako da ne znam dal bih se sad upuštao u 130 epizoda nečega.

12 hours ago, mladenq said:

ja sam davno utefterio sa tih reels 'Mr Inbetween' i def deeeluje solidno, ili bar ok lozana, ali nikako da se nakanim da pogledam

ovde se lomim jer je ovaj glavni glumac toliko gadan da ne znam kako uopšte iko ne poveruje na prvu da je plaćeni ubica kad uđe sa njim u neku raspravu :))

32 minutes ago, Lucky said:

a privukla me zapravo tema te krize očekivao sam nešto da će to da pokriju ali pošto kažeš da nisu, onda nema smisla gledati.

i mene, i zapravo je sokantno, koliko malo ulaze u detalje o 2008 krizi, u filmu koji je o 2008 krizi

cak i ova scena, sto cali spominje, gde ajrons kaze 'objasni mi kao da sam toddler' i ti ocekujes, pa BAR SAD se moraju necega konkretnog dotaci, ma jok, ovaj rocket scientist da neko povrsno low lvl objasnjenje

kao da je film pisao lik koji skoro pa nista ne zna o temi, i onda na sve nacine izbegava da se dotakne sustine

al sto je najgore, da je onda bar neki fokus na likove i njihove odnose, pa i da im predjes preko ove gore povrsnosti, ali jok, likovi drveni, bez emocija, tenzije, icega, nula bodova film

ja sam pogledao onaj iz The Suits kad ovaj upada na intervju da bi pobegao pandurima i od tada mi je servirao još sto hiljada suits klipova. Suits doduše nisam nikad gledao, ali vidim da je od onih old school serija što su išle po 10 sezona i imale ful 16-24 epizode, tako da ne znam dal bih se sad upuštao u 130 epizoda nečega.

suits je jedna od onih lozana serija, koje su objektivno maksimalno retardirane, ali ako mozes da predjes preko te objektivne retardiranosti :D, i upadnes nekako u taj lozana flow, mozda moze da ti bude zabavna

ja sam probao par puta, bilo mi nepodnosljivo gledati

ovde se lomim jer je ovaj glavni glumac toliko gadan da ne znam kako uopšte iko ne poveruje na prvu da je plaćeni ubica kad uđe sa njim u neku raspravu :))

haha, mislim da i mene donekle to odbija, ne sto je gadan per se, nego jer mi se ne cini da nema tu nikakvu harizmu glumca, kao da su bukv izvukli nekog random lika iz zatvora, ali definitivno cu dati sansu u nekom trenutku

Edited by mladenq

22 hours ago, mladenq said:

lose si skontao tu logiku

Intersantno :D Nisi prvi koji brani twilight, nije prvi put da ne razumem tačno zašto :D Ja ga kontam i respektujem kao film za tinejdžerke, i to kao verovatno savršen film za tinejdžerke, a ne za me :D

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

pa ne znam kako mozes da ne razumes, kad sam detaljno naveo razloge, osim ako neces namerno da razumes, i pravis neke paralele koje apsolutno nemaju dodirnih tacaka sa onim sto sam ja naveo

a sto neces namerno da razumes, pa kao sto vidim, nisi gledao filmove, ne planiras, ali manje vise tacno znas sta su i kakvi su : >, ergo moj inicijalni rant, fransiza je uklesana u kamenu na internetima kao takva i takva, ljudi su to usvojili i onda kad 'slucajno' nalete na te filmove, odgledaju ih, recenzija ce biti uglavnom ista, sta god da su odgledali, a kol'ko vidim recenzija ce biti ista i ako nisu uopste gledali

sto meni ide malo na k, ne jer sam twilight fangay : D, nego jer me generalno nervira bandwagoning u bilo kojoj sferi, i nesposobnost ljudi da formiraju sopstvena misljenja

ljudi su tako kenjali po patinsonu duuugo, da je smece od glumca, jer im je internet rekao da je svetlucavi glupavi vampir i da ne zna da glumi, i trebalo mu je da se polomi u brdo indie filmova da preokrene taj narativ, a fora ko god ima predstavu o glumi, mogao je i u twilghtu da vidi da lik zna da glumi

zanimljiv primer internet bandwagoninga koji sam primetio poslednjih godina, the rock hate train, sta god da on snimi ljudi se odmah iseru po tome i po njemu, dok se recimo, iz kog zna kog razloga, sta god snimi batista, ako ne film, onda bar hvali njegov performans u istom, i sad, ja iako sam poslednja osoba koja ce da brani jebenog rocka kao glumca i njegove filmove, posebno jer i jedan i drugi snimaju govna i jer su obojica ograniceni, ne mogu a da se ne zapitam, sta je po sredi? pa rock koliko god da je jednodimenzionalni indijanac, izmislio je glumu, harizmu i scensko prisustvo, za batistu

ali internetz gonna internet

Edited by mladenq