Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Mislim da je bio treći deo, odnosno čini mi se da su u tom periodu istovremeno išli Strava u ulici Brestova 3 deo i Ajkula 3D i onda su svi sedeli sa tim naočarima.

Inače, ako se dobro sećam, prvo je u Politikonom zabavniku bio neki strip koji se čitao sa tim plavo/crvenim naočarima i to mi je bilo baš ono - ohohoh....kakva novotarija i kakva pobuna protiv samoupravljanja 😄

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

46 minutes ago, absolute said:

Mislim da je bio treći deo, odnosno čini mi se da su u tom periodu istovremeno išli Strava u ulici Brestova 3 deo i Ajkula 3D i onda su svi sedeli sa tim naočarima.

da, da, to je bio taj period kad su te naočare krenule i bile "next big thing" 🙂

46 minutes ago, absolute said:

Inače, ako se dobro sećam, prvo je u Politikonom zabavniku bio neki strip koji se čitao sa tim plavo/crvenim naočarima i to mi je bilo baš ono - ohohoh....kakva novotarija i kakva pobuna protiv samoupravljanja 😄

bilo je u politikinom, onaj strip na sredini, ja čak mislim da je možda bio Fantom 🙂 taj kojeg se ja sećam, možda ih je bilo još naravno 🙂

31 minutes ago, sttevann said:

Mislim, ja volim horore, ne gadim se, ali ovo je nekako bilo potpuno bespotrebno, mogli su da naprave bas dobar film, ali izgleda je odluceno da se ovim shock momentom poentira, kao da se ljudi zabezeknu, pricaju o filmu, i na taj nacin proguraju sta je sam

Pa kao apsurd drustva! Nerealni zahtevi lepote! Sve je metafora!

31 minutes ago, sttevann said:

Prvo sto me je iznerviralo je naravno kada je riba napravila vrata 😄 Mislim, mogli su da preskoce bar onaj deo kad srafi one srafove plocice, a koje se nakon toga naravno nigde ne vide.

Hahah odlično. Ovo me podseti na onaj vic kad muž piše pismo za savet jer ga žena vara pa se sakrije iza svojih kola i vidi da mu se felna iskrivila/guma ispumpala šta beše pa pita gde da zameni :))

A jbg, samo kazem ta glupost, a realno film ima gomilu nelogicnosti (ako zanemarimo samu temu filma, koja je uzeta kao nesto sto je moguce):

(aj da spavim u spojler, mozda se neko sjebe da pogleda)

Spoiler

- Ceo postupak oko supstance je besplatan? 

- U pocetku sam mislio da ce biti jedna osoba, fazon probudi se kao Demi, ili kao ova mala, i to je to. Posle kad sam shvatio da ce biti dve, kontam da bar dele svest, ali nije ni to, ustvari je svaka za sebe. E onda mi uopste nije logicno kako se ova mala prvi put probudi, i tacno zna sta treba da radi? 😄 Ono, pocnes da postojis, i probudis se gola pored zene kojoj su ledja rasporena, i prvi hint ti je - e aj da je zasijem 😄 I onda ajde da ubodem onu cevku da ova ima sta da jede. I uzimam tecnost (jel to trebalo da bude kao likvor?), tacno znam odakle, otprilike iz sredine kicme/kicmene mozdine, ali je ubrizgam u jebenu butinu, i instant sam dobro 😄

- uputstva za samo proceduru, ukupno 10 reci. I svi tacno znaju sta treba da rade. Mislim ono, cak i vec kliker iz ikee ima vise uputstva

- mala kaze Denis Kvejdu na intervjuu kao imace problema oko rasporeda, pa je tu samo svake druge nedelje, a on kao ne zanima me, resicemo i bolesnu majku i sve, trebas mi ti stalno. I onda to ipak funkcionise, odnosno ona se menja sa ovom na nedelju dana, ali kako kad snima svaki dan ili svake nedelje? 😄 

- Jebeni batak? Kako, sta, to nisam skapirao uopste?

• Like +1 1

"Choose life..."