absolute Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago Mislim da je bio treći deo, odnosno čini mi se da su u tom periodu istovremeno išli Strava u ulici Brestova 3 deo i Ajkula 3D i onda su svi sedeli sa tim naočarima. Inače, ako se dobro sećam, prvo je u Politikonom zabavniku bio neki strip koji se čitao sa tim plavo/crvenim naočarima i to mi je bilo baš ono - ohohoh....kakva novotarija i kakva pobuna protiv samoupravljanja 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago 46 minutes ago, absolute said: Mislim da je bio treći deo, odnosno čini mi se da su u tom periodu istovremeno išli Strava u ulici Brestova 3 deo i Ajkula 3D i onda su svi sedeli sa tim naočarima. da, da, to je bio taj period kad su te naočare krenule i bile "next big thing" 🙂 46 minutes ago, absolute said: Inače, ako se dobro sećam, prvo je u Politikonom zabavniku bio neki strip koji se čitao sa tim plavo/crvenim naočarima i to mi je bilo baš ono - ohohoh....kakva novotarija i kakva pobuna protiv samoupravljanja 😄 bilo je u politikinom, onaj strip na sredini, ja čak mislim da je možda bio Fantom 🙂 taj kojeg se ja sećam, možda ih je bilo još naravno 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts