Popular Post Čamuga Posted April 29, 2014 Popular Post Report Share Posted April 29, 2014 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=LcVEPrbpEzo mrtva nakaza iz Minhena nije se video 2 tekme, a kukao je sto nije dobio zlatnu loptu Edited April 29, 2014 by Crnčuga 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 jes rasplodan ovaj bajern :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Puche petarda Reala ! Sasvim zasluzeno! Pokazao Ronaldo malom nosatom Riberiju kako se igra fudbal gospodski i zasto je proglsen ON za najboljeg igraca planete! Gazimo Celsi u finalu! Osveta Murinju koji je upropastio Real poslednjih godina! Hala madrid ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 1-0 za real u prvom mecu veceras 0-4 u zargonu "pukla petarda" sta ti jos nije jasno? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 drago mi je što puče gvardiolina igra i bajern glupi. kraljeviće ne volim isto toliko al opet mi bilo draže da oni prođu, mada su i oni prebogate svinje koje da nemaju para ne bi imali 1 trofej. atletiko do titule!!! :D Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 sta ti jos nije jasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 :( Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 vića papan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 bajern = barsa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 jebeni gvardiola, koji su ga kurac dovodili uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 evo ja sam ti dao plus vitjo, da se manje ljutis na mene :* no homo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 za mene najupečatljivija stvar ovog revanša jeste partija Modrića i Alonsa na sredini. Bili su perfektni, Modrić i asistent valjda, i definitivno oni koji pričaju da je Luka kurac igrač veze nemaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Na kom takmičenju se brišu kartoni za finale? Mislim da bi to trebalo da se uvede i ovde. Valjda bi u finalu trebalo da se sastanu dva najbolja tima u najjačim sastavima. Just my 2 € cents... 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 (edited) Mnogo će im faliti alonso u finalu Strašno je rastrzano i nervozno odigrao bajern, lako je sad pljuvati po gvardioli i pametovati, ali su oni najvažniju tekmu sezone odigrali najbednije moguće. sad ce da ga jebe kajzer do smrti. danima ga pljuje zbog njegovog sistema i nacina igre bajerna, koji je poceo da igra kao barsa. Edited April 30, 2014 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 meni nije žao gecea, što je morao da pređe za bajern kad je borusija gazila, sa njim bi možda osvojili ligu š. prošle godine. neka truli sad kad je hteo slavu i pare. isto važi i za levandovskog. dobro je sao što je klop sjajan trener i uvek će izvući najbolje iz postave koju ima. 1 Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 taj fazon, ko ga jebe sadgecea Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Steta za Alonsov zuti ali Isko ce biti odlicna zamena za Xabija. ;) Isko novi Zidan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Tuzna igra Bajerna i preterano ciganisanje, a i onaj shamar Ribberija :O Real je sa druge strane odigrao jako jako iskusno, pogotovu Alonso, Pepe i Ramos u odbrani, Mandzukic nije postojao pored njih trojice i sve shto je Bajern pokushavao je ishlo preko celavog. Da je sinoc Ronaldo trebalo da asistira Baleu kod treceg gola, to se ne bi desilo, ovaj bi opalio sam i vrlo verovatno omashio gol. Ja se sve plashim da ce Chelzi da osvoji, nekim retardiranim bunkerom i bunarenjem, i davanjem gola u 85om. 1 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 (edited) Murinjo je upropastio Real i legende fudbala trpao na klupu Kaku i Ikera , oterao Raula ... osvojio jako malo trofeja za toliki period ... sve negativno.. zato se nadam finalu Real-Celsi da mu se osveti Real posteno ! :) Edited April 30, 2014 by konaN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 totalno bezidejni bajern..mnogo su pali otkako su osvojili ligu..niko ne zna nista apsolutno a mene je najvise opet odusevio di marija, picio je i napred i nazad i pokretao kontre ka ovoj trojici..ali ce definitivno biti smor sto ce illaramendi ili casemiro morati da igraju u finalu mesto alonsa.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Iskreno, plašio sam se da će Real ispasti jer ih je BVB ONOLIKO samleo u drugoj tekmi, ali sreća pa je kombinacija ZIZU + Anćeloti + Real uspela da odere Pepovu Bajernlonu. Madridski derbi finale AE! fixed 8D meni nije žao gecea, što je morao da pređe za bajern kad je borusija gazila, sa njim bi možda osvojili ligu š. prošle godine. neka truli sad kad je hteo slavu i pare. isto važi i za levandovskog. dobro je sao što je klop sjajan trener i uvek će izvući najbolje iz postave koju ima.+1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Bio je "povredjen". Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Murinjo je upropastio Real i legende fudbala trpao na klupu Kaku i Ikera , oterao Raula ... osvojio jako malo trofeja za toliki period ... sve negativno.. zato se nadam finalu Real-Celsi da mu se osveti Real posteno ! :) Сад ми је јасно да Конан живи у паралелној димензији :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 (edited) lol kalimero druze jesi ti normalan ? da nisam mozda neshto pogreshno rekao? to ceo svet zna , a ti ako mislis suprotno zabole me patka bash Edited April 30, 2014 by konaN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 gece nije igrao ono finale jer je bio povređen ili je imao kartone, ne mogu da se setim, ali je sigurno bio u bvb-u tada bajernovo ciganisanje prevazilazi barselonu i spance samo na drugom lvlu ,siguran sam su ubacili u ugovor neko sranje u kome su trazili da Gece ne igra to finale...nakada sam ih gotivio ali su mi se smucili sa tom njihovom politikom sakacenja protivnika, jadni su, pravi jebeni nacisti...ali slazem se,taj isti Gece je kriv,nadam se da ce i Levandovski proci isto kad je prodana dusa...gori su od Mustafe po meni :P 1 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts