Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ja sam svake godine pravio (inb4 ne ja, nego baba i deda koja je rodom iz Bujanovca, a oni imaju taj neki spešl skil za pravljenje, ja im samo pomažem) ali izgleda da ove neću, jer im se zdravstveno stanje značajno pogoršalo u odnosu na prethodnu. :/

Tako da, ostaje mi da uzimam one đubre kupovne :/

:v

No, odgledah danas prvi put Fajt Klab (inb4, lol nub iz koje si pecine ti izasao). Sad mi je jasno zasto su radili onu "Fight Like a girl club" parodiju :)) inace, simpatican je film za cure, sranje mi je jedino sto su stedeli Pixise za poslednju emo scenu :)

aj odgledaj opet.

Edited by prota_

kada mi srocis da nisam skapirao poentu price poput bathrt napaljenog petnaestogodisnjaka koji je otkrio smisao zivota nakon tog filma, onda prosto ne znam kako da ti odgovorim :)

ok je film, mozda ja nisam uspeo da se povezem sa likovima, i mozda sam ocekivao malo vise hardkor scene, ali nije jedini 'ajmo-da-otvorimo-ljudima-oci-sa-blokbasterom' film :)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

ja sam svake godine pravio (inb4 ne ja, nego baba i deda koja je rodom iz Bujanovca, a oni imaju taj neki spešl skil za pravljenje, ja im samo pomažem) ali izgleda da ove neću, jer im se zdravstveno stanje značajno pogoršalo u odnosu na prethodnu. :/

Tako da, ostaje mi da uzimam one đubre kupovne :/

Moja baba je tako pravila crnogorski tzv smočani kačamak. Najbolja stvar ikada za jesti, a i šire.

I tako ja godinama "baba, nauči me da pravim", ona govorila "np, ajde" i ja se nikad nisam iscimao.

Logično, baba umre, ja kitu jedem smočani kačamak, najbolju stvar ikada evo već tri godine.

Tako da snimi babu i dedu kako se pravi ajvar, bićeš novi Food Land

• Upvote (+1) 1

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Moja baba je tako pravila crnogorski tzv smočani kačamak. Najbolja stvar ikada za jesti, a i šire.

I tako ja godinama "baba, nauči me da pravim", ona govorila "np, ajde" i ja se nikad nisam iscimao.

Logično, baba umre, ja kitu jedem smočani kačamak, najbolju stvar ikada evo već tri godine.

Tako da snimi babu i dedu kako se pravi ajvar, bićeš novi Food Land

letos sam preuzeo znanje kuvanje dzema (koji je vrhunski), sad smo savladali ajvar. snimao sam bakutu kako razvlaci kore, pa sam joj posle pustao da gleda, nista joj nije bilo jasno, 

a da vam ne pricam kakav shok je izazvao skajp, onog trenutka kada sam ukljucio kameru   [roflmao]

kaze ona: sine, pa kako to?

- nista me ne pitaj, baba

imam jednu friendly Chabke pricu za sve rurovce

e ovako

juce bio vasar kod nas (zove se GROZDJEBAL), pio malo vina oko trga sa drugarima, blejali po gradu, sve kul, otisli u neki lokal gde je seljana, blejali tu, mrzelo nas da cekamo ispred WCa i odemo preko puta medju neki zimzelen da se ispraznimo. Malo posle nas dolazi neka riba i pisa, fazon, cak je i manje usla medju to drvece. Kazem joj 'a opusteno, evo i mi smo', posle par sekundi ona se zakopcava i kaze 'GREETINGS FROM SWEDEN' :D

eto jedna mala dogodovstina

nisam joj video picku, bio je mrak

a glupo mi je bilo da gledam

ok, nije, samo je bio mrak

reno laguna sa PA tablama u meni izaziva neviđeni refleks bežanja :D

veruj mi, druze, i ja bih voleo da "pobegnem" od te lagune, kako znam i umem..  [V]

Mislim da je 80% beogradjana kada vidi PA table (posebno taksi) u fazonu 40m distance..

jebiga, nas iz panceva, kada procene pred kraj obuke da smo zreli, instruktori vode za beograd. kazu nam kako je u beogradu ludnica, kako moramo da budemo maksimalno drski i bezobrazni, i kako moramo da ocuvamo tradiciju sumanutih i rizcnih vozaca iz PA. odma ide spustanje niz beogradsku do slavije, ulecemo u slaviju i kocimo tek negde kod meka (pod rucnom naravno) i to onda radimo ceo cas lol :D

jedan vozac iz panceva je rizican kao prosecan vozac golfa dvojke :D

imam jednu friendly Chabke pricu za sve rurovce

e ovako

juce bio vasar kod nas (zove se GROZDJEBAL), pio malo vina oko trga sa drugarima, blejali po gradu, sve kul, otisli u neki lokal gde je seljana, blejali tu, mrzelo nas da cekamo ispred WCa i odemo preko puta medju neki zimzelen da se ispraznimo. Malo posle nas dolazi neka riba i pisa, fazon, cak je i manje usla medju to drvece. Kazem joj 'a opusteno, evo i mi smo', posle par sekundi ona se zakopcava i kaze 'GREETINGS FROM SWEDEN' :D

eto jedna mala dogodovstina

nisam joj video picku, bio je mrak

a glupo mi je bilo da gledam

ok, nije, samo je bio mrak

jel grozdjebal ili grozdjenbal? i jel pevala severina opet? 

Ne mogu da nadjem putem gugla nikako, da li neko zna pouzdano da li je moguce biti stalno zaposlen i studirati privatni fakultet? Da li uopste ima razlike izmedju privatnog i drzavnog po tom pitanju ili stoji ono da ako si student <26 godina ne smes po zakonu imati stalan posao vec samo sezonske, ugovor na pola godine sa poslodavcem itd ?

@atelas to da ne smes biti zaposlen je koliko znam na fakultetu bezbednosti.. Tj ne smes biti prijavljen za radni staz ali mozes raditi na crno ako zelis (sto ti ne bih preporucio ako nisi kapacitet).. Sto se tice privatnih kao i u vecini drzavnih ti treba samo potvrda o zaposlenju koju uzimas u firmi u kojoj radis. Sto se tice drzavnih na filoloskom su mi rekli da je sve i dogovoru sa profanima, dok na privatnom si obavezan samo da dodjes na ispite i kolokvijume ali im takodje moras pokazati potvrdu da bi znali da te ne ubrajaju u potpise..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...