Kal1mero Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 lol domace И адвокати тролују ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 A pa sa namerom rekoh "half fixed".. :D aj natovarite me pa da zavrsimo za danas.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 ja ga podrzavam u mrznji prema dodjosima! 1 ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Jos jedan glas za domaci ajvar. o/ i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 ja sam svake godine pravio (inb4 ne ja, nego baba i deda koja je rodom iz Bujanovca, a oni imaju taj neki spešl skil za pravljenje, ja im samo pomažem) ali izgleda da ove neću, jer im se zdravstveno stanje značajno pogoršalo u odnosu na prethodnu. :/ Tako da, ostaje mi da uzimam one đubre kupovne :/ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 (edited) No, odgledah danas prvi put Fajt Klab (inb4, lol nub iz koje si pecine ti izasao). Sad mi je jasno zasto su radili onu "Fight Like a girl club" parodiju :)) inace, simpatican je film za cure, sranje mi je jedino sto su stedeli Pixise za poslednju emo scenu :) aj odgledaj opet. Edited September 22, 2013 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 kada mi srocis da nisam skapirao poentu price poput bathrt napaljenog petnaestogodisnjaka koji je otkrio smisao zivota nakon tog filma, onda prosto ne znam kako da ti odgovorim :) ok je film, mozda ja nisam uspeo da se povezem sa likovima, i mozda sam ocekivao malo vise hardkor scene, ali nije jedini 'ajmo-da-otvorimo-ljudima-oci-sa-blokbasterom' film :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 (edited) gibanica, prsuta, cvarci, pindjur i mleko sad odo na bazen Edited September 22, 2013 by grbic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 kaaaaako ces sve to ispovracati :D:D::D:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Telefon mi skliznuo sa sedista i pao na pod auta i pukne mi ekran u donjem uglu, ne znam samo kako. Moracu da menjam n4 za iphone izgleda! Dobro jutro :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 e da ga jebes The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 ooo jadni dobi :(((((((( When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Meni je Motorola više puta ispadala i nikad joj nije pukao ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 (edited) ako ti je za utehu, zamisli da si imao 3310.. Probio bi ti patos.. :D edit: evo, krenulo jutarnje tovarenje.. Dobro jutro. o/ Edited September 22, 2013 by bulbi 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 meni ikrean lici na spajdermenov milje, ali n2 radi :)naruci zamenu, pa menjamo zajedno ekrane You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 ja sam svake godine pravio (inb4 ne ja, nego baba i deda koja je rodom iz Bujanovca, a oni imaju taj neki spešl skil za pravljenje, ja im samo pomažem) ali izgleda da ove neću, jer im se zdravstveno stanje značajno pogoršalo u odnosu na prethodnu. :/ Tako da, ostaje mi da uzimam one đubre kupovne :/ Moja baba je tako pravila crnogorski tzv smočani kačamak. Najbolja stvar ikada za jesti, a i šire. I tako ja godinama "baba, nauči me da pravim", ona govorila "np, ajde" i ja se nikad nisam iscimao. Logično, baba umre, ja kitu jedem smočani kačamak, najbolju stvar ikada evo već tri godine. Tako da snimi babu i dedu kako se pravi ajvar, bićeš novi Food Land 1 Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Razmišljao sam da ove godine fazon, ona sedi pored mene, i da mi govori šta da radim i naučim to već jednom :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Radna nedelja, posle vikenda pijenja, haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Moja baba je tako pravila crnogorski tzv smočani kačamak. Najbolja stvar ikada za jesti, a i šire. I tako ja godinama "baba, nauči me da pravim", ona govorila "np, ajde" i ja se nikad nisam iscimao. Logično, baba umre, ja kitu jedem smočani kačamak, najbolju stvar ikada evo već tri godine. Tako da snimi babu i dedu kako se pravi ajvar, bićeš novi Food Land letos sam preuzeo znanje kuvanje dzema (koji je vrhunski), sad smo savladali ajvar. snimao sam bakutu kako razvlaci kore, pa sam joj posle pustao da gleda, nista joj nije bilo jasno, a da vam ne pricam kakav shok je izazvao skajp, onog trenutka kada sam ukljucio kameru kaze ona: sine, pa kako to? - nista me ne pitaj, baba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 eo ovako :D mrtva kisa, morao sam sve da sklanjam, ali ajvar je gotov!!! whoooooohooooooo o/ reno laguna sa PA tablama u meni izaziva neviđeni refleks bežanja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 reno laguna sa PA tablama u meni izaziva neviđeni refleks bežanja :D Mislim da je 80% beogradjana kada vidi PA table (posebno taksi) u fazonu 40m distance.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 imam jednu friendly Chabke pricu za sve rurovce e ovako juce bio vasar kod nas (zove se GROZDJEBAL), pio malo vina oko trga sa drugarima, blejali po gradu, sve kul, otisli u neki lokal gde je seljana, blejali tu, mrzelo nas da cekamo ispred WCa i odemo preko puta medju neki zimzelen da se ispraznimo. Malo posle nas dolazi neka riba i pisa, fazon, cak je i manje usla medju to drvece. Kazem joj 'a opusteno, evo i mi smo', posle par sekundi ona se zakopcava i kaze 'GREETINGS FROM SWEDEN' :D eto jedna mala dogodovstina nisam joj video picku, bio je mrak a glupo mi je bilo da gledam ok, nije, samo je bio mrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 reno laguna sa PA tablama u meni izaziva neviđeni refleks bežanja :D veruj mi, druze, i ja bih voleo da "pobegnem" od te lagune, kako znam i umem.. Mislim da je 80% beogradjana kada vidi PA table (posebno taksi) u fazonu 40m distance.. jebiga, nas iz panceva, kada procene pred kraj obuke da smo zreli, instruktori vode za beograd. kazu nam kako je u beogradu ludnica, kako moramo da budemo maksimalno drski i bezobrazni, i kako moramo da ocuvamo tradiciju sumanutih i rizcnih vozaca iz PA. odma ide spustanje niz beogradsku do slavije, ulecemo u slaviju i kocimo tek negde kod meka (pod rucnom naravno) i to onda radimo ceo cas lol :D jedan vozac iz panceva je rizican kao prosecan vozac golfa dvojke :D imam jednu friendly Chabke pricu za sve rurovce e ovako juce bio vasar kod nas (zove se GROZDJEBAL), pio malo vina oko trga sa drugarima, blejali po gradu, sve kul, otisli u neki lokal gde je seljana, blejali tu, mrzelo nas da cekamo ispred WCa i odemo preko puta medju neki zimzelen da se ispraznimo. Malo posle nas dolazi neka riba i pisa, fazon, cak je i manje usla medju to drvece. Kazem joj 'a opusteno, evo i mi smo', posle par sekundi ona se zakopcava i kaze 'GREETINGS FROM SWEDEN' :D eto jedna mala dogodovstina nisam joj video picku, bio je mrak a glupo mi je bilo da gledam ok, nije, samo je bio mrak jel grozdjebal ili grozdjenbal? i jel pevala severina opet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Ne mogu da nadjem putem gugla nikako, da li neko zna pouzdano da li je moguce biti stalno zaposlen i studirati privatni fakultet? Da li uopste ima razlike izmedju privatnog i drzavnog po tom pitanju ili stoji ono da ako si student <26 godina ne smes po zakonu imati stalan posao vec samo sezonske, ugovor na pola godine sa poslodavcem itd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 @atelas to da ne smes biti zaposlen je koliko znam na fakultetu bezbednosti.. Tj ne smes biti prijavljen za radni staz ali mozes raditi na crno ako zelis (sto ti ne bih preporucio ako nisi kapacitet).. Sto se tice privatnih kao i u vecini drzavnih ti treba samo potvrda o zaposlenju koju uzimas u firmi u kojoj radis. Sto se tice drzavnih na filoloskom su mi rekli da je sve i dogovoru sa profanima, dok na privatnom si obavezan samo da dodjes na ispite i kolokvijume ali im takodje moras pokazati potvrdu da bi znali da te ne ubrajaju u potpise.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts