traktori Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 @Vidara, ajde postavicu ti izjutra put kojim sam ja isao, vrlo je prijatno za voznju... Ako ne, overi sam, stavi google maps bg-pg i prevuci misem da ides preko Zabljaka. (Bg, Zlatibor, Jabuka, Zabljak, Pg) ne znam koliko km ima tim putem, ali je voznja tuda odmor za dusu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zec? Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Da da super, pa ceski bi trebalo da savladas bez velikih problema, Brno je odlican cuo sam samo reci hvale za njega, obavezno odradi neki erasmus u tipa Istambul ili tako neku ludilo destinaciju neces se pokajati. Pa ůeúki ve§ solidno znam, ostaje samo da ga usavršim. Planirao sam da konkurišem za taj erasmus čim budem imao prilike, naslušao sam se priča i priča i sve su bile pozitivne. :) A što se tiče Brna, s obzirom da je poprilično veliki studentski grad, poprilično je dosadan. Bar su takva moja iskustva za 3 meseca provedenih u njemu prošle godine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 @Vidara, ajde postavicu ti izjutra put kojim sam ja isao, vrlo je prijatno za voznju... Ako ne, overi sam, stavi google maps bg-pg i prevuci misem da ides preko Zabljaka. (Bg, Zlatibor, Jabuka, Zabljak, Pg) ne znam koliko km ima tim putem, ali je voznja tuda odmor za dusu :) moze, hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 ali je voznja tuda odmor za dusu :) GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Kako je najlakse doci do Karaburme sa zeljeznicke stanice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 prvo se vratis u bosnu HUE! hvataj tramvaj 12, on ide do omladinskog stadiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 taksijem hehe :D U principu, Cabke je donekle u pravu. Ja sam do '03 prestao da igram cs, a nisam ni znao ko su "svetske zvezde", jer je tad furana samo LAN prica, internet je imao retko ko. U to vreme net je imao ortak ciji je cale radio u mup-u kao IT-jevac, recimo. Retko ko je imao i komp, a net je bio apstraktan. A sad ako nemas net ko da nemas oko :) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 (edited) ima smisla ovo što kaže Čabke @Vidara, ajde postavicu ti izjutra put kojim sam ja isao, vrlo je prijatno za voznju... Ako ne, overi sam, stavi google maps bg-pg i prevuci misem da ides preko Zabljaka. (Bg, Zlatibor, Jabuka, Zabljak, Pg) ne znam koliko km ima tim putem, ali je voznja tuda odmor za dusu :)хвала вам, улепшали сте ми ову говњиву недељу :)))) Edited September 7, 2013 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 @Vidara, ajde postavicu ti izjutra put kojim sam ja isao, vrlo je prijatno za voznju... Ako ne, overi sam, stavi google maps bg-pg i prevuci misem da ides preko Zabljaka. (Bg, Zlatibor, Jabuka, Zabljak, Pg) ne znam koliko km ima tim putem, ali je voznja tuda odmor za dusu :) шта ћу у Жабљаку? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Oh you Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Prekaljno vreme za trčanje jutros, prijalo mi je da razbistrim glavu nakon što sam sanjao neke žali bože mračne košmare. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Kako je najlakse doci do Karaburme sa zeljeznicke stanice? 16, sidjes na zelenom vencu, predjes ulicu pa peske pored pijace i onda nizbrdo niz stepenice ka ekonomskom I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 fxd Popnes se uz stepenice od ekonomskog (kamenicka ulica), pa peske pored pijace do zelenog venca, i tu udjes u bus broj 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ako mu treba baš od železničke, možda mu je bliže i lakše da se popne u Kneza Miloša i uhvati 23. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 fxd I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Kako je najlakse doci do Karaburme sa zeljeznicke stanice? Попнеш се на 23 и то је то. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 trebalo je da idem na bici turu do Obrenovca, ali ću kasnije najverovatnije samo do Jakova... imam novog pet shop boy-a = Gesaffelstein :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Izasao je konkurs za Gorsku Sluzbu Spasavanja. Detaljnije informacije vezane za ovaj konkurs mozete naci na ovom linku http://gss.rs/kurs/ . Zelim svim zainteresovanim kandidatima puno srece na konkursu i u zaposljavanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedrug Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Svi cemo se prijaviti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 jel nedrug rekijeva tamna strana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 ili pak njegov arch nemesis! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 ili pak to nisam ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 ja ipak mislim da je reki nesto kao dr dzekil i mr hajd sa karaburme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 (edited) sinoc bio na svadbi drugara u kasnim tridesetim, na kojoj se vrteo violent femmes, fischer spooner i rejdiohed i gde su ljudi blejali u havajkama i papucama, sjajan osecaj danas opet svadba, ali ova ce biti po PS-u, edit: jedan od poklona [roflmao] Edited September 8, 2013 by majebeni-marko 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Sanjao sam goooomilu nekih gluposti, ne sećam se da sam skoro imao "duži" san, bez obzira koliko je trajao u rl-u. Sad bih probao onaj milk šejk od keksa, nemam pojma kakav ukus tu da očekujem (znam u kom pravcu ide!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts