vukashinp Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Pre svega, samo da se izvinim ako ima tema vec, nisam je video. Dakle, planiram kupiti neku konzolu za igranje. Da li se isplati uzimati konzolu, i koju bi vi najradijeuzeli? Za putovanja je po meni PSP odlicna, dok je za dom nekako xbox skroz ok. Neko vase misljenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 PC 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Imaš puno pitanja ovde, ali ajde da pokušamo redom: 1. Da li da kupiš konzolu? Pitanje je šta želiš na njoj i sa njom da radiš. Ukoliko imaš društvo koje pika igre, hoćete da se zezate i to, konzola je stvarno vrh izbor. Ja sam lično skapirao da ako nije u društvu, nemam neku posebnu draž da pikam igre na konzoli i uvek se odlučujem za PC, mada sam to možda samo ja :) 2. Ovo oko toga da li kupiti Xbox ili PSP je baš čudno pitanje, jer jesu kao konzole ali skroz različite, ali ja bih rekao Xbox. PSP će te zasigurno smoriti a kvalitet igara na mobilnim uređajima se jako bliži kvalitetu toga što možeš da nađeš na PSP-u. Tako da je za putovanja i slično mobilni sve bolji (ako ne i najbolji već sada) izbor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Da malo razradim ove Lakijeve ideje mojim ličnim iskustvom. Za solo igranje 90% PC, takav sam tip igrača. Na konzolama igram samo NHL. :) Fakat je da ako imaš standardnu ekipu koja bi se okupljala i zezala trkama, sportskim igrama i tabačinama, konzola je bolja. X360 ili PS3 - nema mnogo razlike. Možda je flešabilan X360 lakše nabaviti, što širi i asortiman dostupnih igara. Što se putovanja tiče, ja sam veliki fan NDS/3DS-a. PSP mi isuviše vuče na PS2 igre u džepu, a DS je kreativniji i zabavniji. Moj folder ultra hitova ima 8 igara za PSP i 80 za NDS. To dovoljno govori, makar o mom ukusu. :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Xbox360 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) Sacekaj Sony4 ,kao ja .. :) jos samo par meseci .... Edited August 26, 2013 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted August 26, 2013 Popular Post Report Share Posted August 26, 2013 ja imao ovo pre 20ak godina :) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 ja mislim da treba da poslušaš nikolasi, on ti je baš lepo objasnio zašto to treba da uzmeš Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 ja imao ovo pre 20ak godina :) mendzi drug :D secam se da sam cekao po 10 minuta da izrola do igrice koju ocu da igram, i ako omashim da je izaberem moram da cekam opet da dogura do nje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Imao sam PSP nešto kratko, izbor igara je tragičan, čak i one koje na papiru i u rivjuima deluju pristojno su suštinski sranje, tako da je ovo što kaže Luka, ima šaka jada vrednih igara i ta konzola je loša kupovina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 ja imao ovo pre 20ak godina :) au brate, koji fleshbek Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) SNES da igrash rpg-ove ko chovek Edited August 26, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Fleshovani ps3 sa externim hardom punim igara, i da pevas i igras u isto vreme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Tek sam se sad bacio u razmisljanje. Problem je jedino sto mi se laptop jako greje, pa ne mogu dugo uzivati u igri. Elem, fushi, nekako su mi jako cudne igre za 3DS, neki super mario itd, nzm... To sam video na klipu samo, ne zelim nista da pricam... Ali, tokom letovanja mi tablet sluzi vrh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Tek sam se sad bacio u razmisljanje. Problem je jedino sto mi se laptop jako greje, pa ne mogu dugo uzivati u igri. Elem, fushi, nekako su mi jako cudne igre za 3DS, neki super mario itd, nzm... To sam video na klipu samo, ne zelim nista da pricam... Ali, tokom letovanja mi tablet sluzi vrh... Pa "gurni" par ventilatora ispod laptopa i napajajih sa posebnim napajanjem, Još ako ventove i PCAT napajanje nadješ kod "sakupljača sekundarnih sirovina" doćiće te džabe. A ako ti smeta "budža" ispot laptopa "ispruži" se za usb tastaturu ~500din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Imam CoolerMaster, koji slabo pomaze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Imam CoolerMaster, koji slabo pomaze :) Ups nisam ti video nick. Svi ti kupovni laptop kuleri su u principu loši jer što više hlade više i greju jer se napajaju iz laptopa Za pasionirane gamere i "zavisnike" koji koriste 24/7 laptop problem sam rešio kupujući im ove hladnjake. sa dva ili tri ventilatora a kako su to 60mm "drndavci" odnesem kod ortaka koji frezerom proširi rupe na 120mm, "gurnem" 2-3 dvanestice i napajam ih sa ispravljačima od spectruma ili komodora (zavisi šta nadjem na Zemunskom buvljaku nedeljom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Imao sam PSP nešto kratko ne sećam se tog oglasa, promače mi izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Odlucio sam da bar za sada ne uzimam nista. Planiram da iPad zamenim za iPad 2 ili iPad mini, uz neku manju doplatu, posto mi je jak iPad (64gb, 3g, wifi, celullar). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Prima dva sim-a taj ipad? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Ne znam na koji tacno mislis? :) moj iPad jednu karticu, a mislim da je ista situacija i sa iPad minijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 3g, celullar). Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts