voodoo_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 U pravu je moxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 ujutru ga spakujem i na posao desktop kad se zavrsi radno vreme spakujem i gajbi desktop gajbi mi treba nov komp.. posto ce gazda da plati do cene desktopa, imam opciju da dodam kolko treba do laptopa i win-win in my book.. lap ostaje meni sa druge strane ako ostane as it is i ostavim desktop a uzmem na poslu jos jedan desktop.. moram da sinhronizujem gomilu sranja ako treba van radnog vremena nesto da cackam , sto mi stvarno nije po volji... tl;dr stay on topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 A posle celog dana na poslu ces raditi kuci? Kako hoces ali nece ti ta 17" nikad zameniti desk sa 24", a neces imati ni laptop jer je tesko i glomazno govno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 U pravu je moxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 dal cu raditi kuci i dal ce mi 17" zameniti 24" je apsolutno moja stvar... do 650e, full hd, 17", sshd ili standardan + slot, 2 slota za ram, nov. ako imas preporuku reci, ako nemas stfu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Nedavno sam narucio komp,drugar drzi radnju ovde u SM i preporucio mi je da uzmem ati radeon r7 260x. Posto nisam nikad koristio ati,koristio bi mi neki savet da li sam se zeznuo ili sam trebao da uzmem nvidiu 750 gtx? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Trebalo je da uzmeš GTX 750, predomisli se ako možeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Mogu da se predomislim,ali jel bi mogao malo da mi objasnis po cemu je nvidia 750 gtx bolja od ove? Ovo je obicna nvidia nije titanium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 dal cu raditi kuci i dal ce mi 17" zameniti 24" je apsolutno moja stvar... do 650e, full hd, 17", sshd ili standardan + slot, 2 slota za ram, nov. ako imas preporuku reci, ako nemas stfu Ja da te savetujem kako da izsibicaris od gazde sto vise na ustrb komfora u radu necu jer je protivno mojim ubedjenjima. Napisao sam lepo gore kako hoces, ja sam ti rekao sta je najbolje za normalan rad, nisam uzimao u obzir srpsko piljarenje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 (edited) Pa brza je ko R7 260X, košta isto, manje zauzima u kućištu i troši 55 vati naspram 115, manje će se grejati za koji mesec. Edited April 8, 2014 by Ivan^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Pa brza je ko R7 260X, košta isto, manje zauzima u kućištu i troši 55 vati naspram 115, manje će se grejati za koji mesec. Pa ne kosta isto,jeftiniji je radeon od nje,ali mozda 2-3 hiljade dinara nisam siguran. Uostalom i nije mi bitno koliko kosta. Hvala ti,poslusacu te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Velika je to razlika onda, trebalo bi da su slične (~5 evra razlike plafon). U tom slučaju se baš i ne isplati, ili uzmi R7 260X ili idi na GTX 750 Ti da budeš miran duže vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 750 GTX titanium je 22000 to mi je jako puno.Dao bi on meni i za 20 000 al opet 200eura samo na graficku mi se iskreno ne daje,ova r7 260x je kod njega 160eura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 20000rsd je 173eur Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Au al ga taj dere. R7 260X je 110-120 evra na itsvet-u, GTX 750 isto, GTX 750 Ti je 140-160. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Ja sam za nesto malo jace od 20k pre dve nedelje na nekoj akciji kupio 270X, tako da bolje naruci s neta :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 moram da sinhronizujem gomilu sranja ako treba van radnog vremena nesto da cackam , sto mi stvarno nije po volji... godina je 2014, dropbox postoji od 2008. ja hoću da se upucam kad moram da radim na laptopu, a ti kako hoćeš, nemoj posle da bude da ti niko nije rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 evo pisem da si mi rekao. Brat hajli je jedini bio konstruktivan,tako da cu verovatno uzeti probook 470. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 baš je konstruktivan, predložio ti je hp realno su i ostali bili konstruktivni pokušavajući da ti objasne da laptop od 17" nema smisla jer je poenta laptopa da bude prenosiv a ne da ga koristiš kao desktop :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Uzmi mali malecki laptop i dva 24" monitora za posao i gajbu 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 dzonky plz Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 and here we go again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 al sto pitas ako si vec doneo odluku :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 mislio sam konkretnije koje modele u tom rasponu koji me zanima, ne disertacija o tome kako mi zapravo ne treba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 (edited) Ma uzmi Nexus 5 Edit: On a more serious note - nisam video da Probook 470 ima u varijantama sa Full HD ekranom? Inace sto se tice kvaliteta izrade i funkcionalnosti Probook je vrlo dobro resenje, evo na stolu mi je vec treci iz te serije i s svakim sam bio ekstra zadovoljan. Edited April 9, 2014 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts