fatboy Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Hmmm, mogao bih da pustim ovo moje chudo da majnuje to sranje pola dana svakodnevno, cisto da vidim kako to u praksi zaista funkcionishe... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Svakako se ne isplati uzimati 1080ti za rudarenje, ali ako vec imas sto ne bi pustio da kopa nocu kad je jeftinija struja. Msi 1080ti Gaming X Overclocked. 36.7 mh/s not power efficient at all tho. ROI is 15 Months XD Meni je npr po trenutnom stanju ROI manje od tri meseca ako ne racunam da mogu trenutno da prodam rig po 30% vecoj ceni xD Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 (edited) OK je 1070 i 1060 za Zcash nije kao etherium + radeon ali moze da se prezivi Edited June 9, 2017 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 (edited) gde da prodam ja 480 za te pare :D Edited June 12, 2017 by BakiZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Eno ti na benchmarku se prodaju ko da su od zlata. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Nista okacio sam oglas, lako cu uzeti 1060 :D Ali lik pobedio: Jako malo korišćena, skoro nova. Može zamena za stan u Novom Sadu (uz vašu doplatu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Ladno ode za 450e , devojka prodala ja sam bio za to da se jos ceka al aj sta sad :D Uglavnom vidim da su cene svega malo skocile u odnosu kad sam ja kupovao komp pre godinu dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Какву графичку убацити на ове компоненте, комп ће се користити за 3D моделовање и по која игрица Gigabyte ab350 full atx gaming 3 Amd ryzen 5 1600 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz Да ли нешто мењати од већ наведених компоненти? Хоће ли млађи бураз да зајебе маторце и узме комп више за гејминг а мање за оно што му заиста треба? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 U tom slučaju može i Ryzen 1400, a grafičku GTX 1060 ako negde uspe da nađe, izgleda da ovi majneri sad kupuju i Nvidije u nedostatku AMD-a Mada ja bih uzeo 1600 jer je six core Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimensin Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 +1 za grafičku Ako imaju viška love slobodno još 16GB rama, neće se baci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Napravio sam parking za misheve, jedan na padu ostali na gotovs huehue Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Mice circuit lead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 kupijo sam polovnu 660Ti grafaju pre par meseci, sve je delovalo ok, u nekom trenutku se pregrejavala, otvorio sam je, ocistio, zamenio pastu. temperatura je sada dobra, ali su performanse lose (ustvari nisam siguran ni da su bile bolje pre ciscenja, jer nikad nisam pokretao ove benchmarke, samo sam igrao cs). http://www.userbenchmark.com/UserRun/4121500 ovde nesto nije u redu zar ne, reinstalirao sam win, drajvere, sve moguce proverio... rip 70e? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Pusti neki 3D test u prozorskom režimu, a pored drži GPU-z sa senzorskom karticom, vidi je l klokovi idu na max kako treba ili stoje zakucani na power saving nivou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 probao sam heaven 4.0, zakucani klokovi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Power Consumption 141%? Je l si lepo zakačio kabl od napajanja? Probaj drugi drajver za svaki slučaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 sve sam proverio, jedino cu probati grafu kod burazera na kompu veceras, sinoc sam flesovao bios, nije pomoglo mogu da probam i stariji drajver ali imam neki osecaj da je ovo u pitanju https://www.techpowerup.com/forums/threads/how-to-fix-a-dead-nvidia-gpu-with-high-power-tdp-on-idle.223300/ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 (edited) Jedno pitanjce za malo iskusnije. Uzeo sam kuciste koje ima 3 3-pin ventilatora i maticnu plocu koja ima 2 4-pin sysfan konektora. Wat do? Edited June 30, 2017 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Imaš 4-pin molex u 4-pin fan konvertore, ako ne u radnjama onda na KP sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 To cu i da uradim na kraju, mislio sam mozda da uzmem fan controler, al ne daju mi se pare. Treutno su mi intake i outtake fan prikljuceni direktno i vrte se na 100% , al necujni su pa mi nije hitno. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Hteo bih da uradim upgrade ram memorije, trenutno imam 2x2 ddr3 mushkin na 1333mhz CL 9, razmisljao sam da uzmem jednu plocicu od 8gb, i na oglasima ima da se nadje za nekih 5 hiljada recimo, zanima me koliko je pametno kupovati polovno to uopste? I da li mi samo odgovara CL9 ili mogu i ostale ? I hoce li raditi to sve lepo kad izvadim tu jednu od 2 i stavim ovu od 8? Hocu li imati ukpuno 10 nece biti nekih problema ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Koliko RAM slotova ima na ploci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Dva, ova ploca je u pitanju, https://www.msi.com/Motherboard/870SC45_FX.html#hero-overview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Ja bih ubacio 2x 4GB, ili 2x 8GB ako mozes. Razliku izmedju 8 i 10GB neces da primetis, a 4->8, 8->16 i narocito 4->16 hoces. Potovogo ne bih kupio polovno, jer nove kostaju 1 crvenu vise. Proveri listu kompatibilnih RAM modela, em je ploca MSI, em je za AMD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Drugaru treba laptop, ne pratim mnogo te cene ali mi nesto puno sta god da sam gledao, u poredejnju sa dekstop ofc. Njemu treba za neki light use , oko 500-600e, kaze da bude veci ekran ali koliko vidim cene vecih ekrana su dosta skuplje tako da kontam neki 17'' da je 1080p, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts