BakiZ Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Koja bagra jebena, procitah i ja. Bio sam reklamirao slusalice 1x 2 meseca je to potrajalo rekao sam nikad vise, a nisam hteo kupujem preko "madjara" jer sam kupovao devojci. Medjutim od tog momenta nikad vise u winwin gigatron i ta govna, samo sam kablove tamo mogu uzmem i to je to Ali lol koja konfiguracija za 80k xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Ja znam jednog što radi u WinWin-u i kaže da ni ovi što vraćaju robu na reklamaciju nisu cveće. Npr. jedan doneo crknutu grafičku, reklamacija prihvaćena, on neće zamenu nego insistira na povraćaju para po trenutnoj ceni kartice, iako se po zakonu vraća iznos sa fiskalnog računa (trenutna cena je viša ofc, kartica poskupela u međuvremenu). Ima još svašta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Opa, AMD R5 procesori izlaze 11. aprila 1600X sa 6 jezgara i 12 threadova za $249 pa naniže sve do 1400 4c/8t za $169. Videćemo kakvi će biti za igre :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Kakvi god bili, ja moj i5 3570k neću menjati još dugo. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Neću ni ja da menjam svoj i5 2500, ali je generalno bitna vest za nekoga ko bude u budućnosti sklapao novi komp s obzirom da će, nadajmo se, malo oboriti cene. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Duocom, Monitor, viphouse su dobre firme. Nemaju saradnju sa altijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 On 3/11/2017 at 8:48 PM, Lacana said: http://www.savtajwinwin.info/ http://www.savtajwinwin.info/ Ortak se isto namučio skoro sa WinWIn mašinom, ali isključivo sa kvalitetom, generalno su mu pomenjali sve. Tri puta reklamacija. Jednom za napajanje. jednom za ne znam šta, možda matična, poslednji put posle 6 meseci rada ram puca greške na memtestu, hard pao na 80% helta i dobio loše sektore i SMART warninge. Prodavac komentariše za hard da je to normlano od korišćenja ;-D Možda posle 6 godina, ne posle 6 meseci. Uglavno, u sedam meseci kompe je proveo oko mesec i po na reklamaciji. Njagori krš od napajanja mogući, najjeftiniji ram i matične, i najgore, verovatno reparirane hardove valjaju. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Menjao sam procesor( i5-4590S) i maticnu, grafa mi je za sad gt 560 ti, da li mi je ovo napajanje dovoljno dok eventualno ne apgrejdujem graficku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 On 3/12/2017 at 11:52 AM, fatboy said: SAMO I JEDINO SENNHEISER. Ne kvare se, sundjere mozes zamenske za 12eur da kupis, plastika nije krta i ne lomi se, najbolji zvuk ikada..... Zapravo.. do sada sam imao 3 puta sennheiser slusalice i na sva tri hedseta se pokvario mikrofon tj. krenuo da gubi kontakt sto je rezultovalo u krcanju... tako da je daleko od toga da se ne kvare. (pri tom nisu bili neki najjeftiniji modeli). A ovo sto sam napisao.. HyperX Cloud 2 vs Sennheiser GSP 300... iskreno HyperX pisha po Sennheiseru pa sam kupio njih. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 On 3/11/2017 at 6:11 PM, jasamnepismen said: Ja imam 930 (430+wireless) i bas su plasticno govno koje skripi, da sad uzimam nesto tako gledao bih verovatno neki sennheiser. Ako moze neko da ti donese od preko 430, recimo da vrede 50e, al' ne vise. Logitech g53, nisu bezicne ali su odlicne slusalice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 On 3/18/2017 at 11:55 AM, Pesma-mrtve-dece said: Zapravo.. do sada sam imao 3 puta sennheiser slusalice i na sva tri hedseta se pokvario mikrofon Daj oznake modela, zivo me interesuje...... In other news: Sta bre ti radis sa tim slusalicama kad ti na svakoj puca mikrofon? :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Peva? Tunak tunak tun? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 BTW, da bacim i ovde info, opraštam se uskoro od svoje grafičke, eto prilike da uštedite 15K dinara, dakle prodajem:http://www.monitor.rs/graficke-karte/Asus-GeForce-ROG-Strix-GTX-1080-A8GB-DDR5-GAMING-STRIX-GTX1080-A8G-GAMING Ide za 80K, može kod mene da se testira pošto je još uvek u kompu.... cimajte na 064 650 2067 o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 LOL Za te pare sklopim ceo kompjuter :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 I još odem na vopi. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Siroko Niggeru, koju novu zver sada uzimas, kad igramo tenkove u 4k na onom monitoru od metar dijagonale:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 pa verovatno TI :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 (edited) Brat G!!! prati trendove! :) Vudica penzos hhhh Dule alkos huehuehuehuehue + prodaje za tenkiće (javi se kad dođeš u kraj maaatoooreee...) Edited March 20, 2017 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 14 hours ago, fatboy said: Daj oznake modela, zivo me interesuje...... In other news: Sta bre ti radis sa tim slusalicama kad ti na svakoj puca mikrofon? :D Pa ne znam.. mislim da se uvek kabl nesto razjebe, nisam siguran. Imao sam PC150, PC333D, PC350 ... na svim u jednom trenutku mikrofon crkne tako da krene da krchi i da broadcastuje sam od sebe cak i kad je mute-ovan. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Meni PC150 i dalje šljaka u fullu, a ima već sigurno 7-8 godina, ako ne i više Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 13 hours ago, Pesma-mrtve-dece said: Pa ne znam.. mislim da se uvek kabl nesto razjebe, nisam siguran. Imao sam PC150, PC333D, PC350 ... na svim u jednom trenutku mikrofon crkne tako da krene da krchi i da broadcastuje sam od sebe cak i kad je mute-ovan. Jbg, razmisli o robusnijim modelima, HD25-1 verzija sa mikrofonom npr.... to su one sto nose npr svi koji prenose superball/nba i sl.... brutalan MIC zvuk, brutalne sluske radjene od plastike koja je elasticna tj ne puca ni pri jacem izvijanju. Moje su 15 godina stare, menjao sam samo sundjere jednom... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 8 hours ago, Highl1 said: Meni PC150 i dalje šljaka u fullu, a ima već sigurno 7-8 godina, ako ne i više Ovaj PC150 sto sam ja naveo sam kupio od tebe, haha ! Samo ono nase. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 au jebem ti sunce, skroz sam zaboravio na to Moj šljaka i dalje, tebi sam uvalio fušaru, jebiga komšo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Jake ste mi vi komšije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 jebiga, nemamo poštu i maksi, pa se vidi frust Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts