towerrr Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Sudija retard kao uvek :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Inace bi crveni promenio ceo tok tekme :))) A da, ipak je navijac Junajteda u pitanju 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 there are no brakes on the rape train 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 (edited) Ja ne smem još ništa da kažem, ali znate šta mislim :-) SECOND HALF UPDATE: :-) Edited March 22, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 To je taj Pool. koji? 2 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Skrtel resio haha Nego, mnogo mi se svidja dres Svonsija...mislite da ima da se kupi negde kod nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 (edited) koji? bravo za danas ali to je pobeda nad timom koji se raspada na 19toj poziciji, samo bez previse zaletanja plz jedva cekam da vas vidim protiv celsija i sitija na enfildu, tu ako pobedite nekog onda svaka cast oba prva meca ste izgubili Edited March 22, 2014 by konaN1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 konaN1. 4 posts 1 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 kakve to veze ima druze sve sto sam napisao je istina i jednostavno sam naveo cinjenice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 :) Jel zna neko, posto nisam pratio, zasto neki timovi imaju 31 tekmu odigranu, a neki 28, 29, 30? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Malo uključi mozak, brate, zbog kupova itd. 1 1 Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 i onog nevremena na severu Engleske kada je npr otkazan mech Siti - Everton Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Au Rooney, lob od pola terena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=StCFzvXL-kE Edited March 22, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted March 22, 2014 Popular Post Report Share Posted March 22, 2014 bravo za danas ali to je pobeda nad timom koji se raspada na 19toj poziciji, samo bez previse zaletanja plz jedva cekam da vas vidim protiv celsija i sitija na enfildu, tu ako pobedite nekog onda svaka cast oba prva meca ste izgubili I da izgube oba meča kod kuće, Liverpul je i dalje u najboljoj poziciji za četvrto mesto, koje je glavni cilj. Odbrana je buljaška, ali je zanimljivo gledati tim koji ove sezone igra da da gol više protivniku, za koga god navijali. Demoliranje Arsenala, Evertona, Junajteda, Totenhema već dovoljno govore za sebe kad randomi poput tebe krenu da viču "čekaj da vas vidim protiv (insert random team name)" 4 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Ma vidiš da lik troluje, verovatno nečiji alt... Šta sam mogao da vidim protiv Čelzija i Sitija, samo Liverpul koji bi došao do bodova u obe utakmice da je suđenje bilo normalno, i to je sve... Pored onoga što je bilo očigledno, izdvojio bih KONAČNO dobru partiju Glena Džonsona, kao i zabrinutost za formu Kutinja... I, da, veliki pozdrav i poljubac od kompletnog članstva Martin Škrtel Fan Kluba Srbije :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 (edited) Neka mi se iskreno sagne onaj koji mi je dao minus. Mislim, zašto neki tim može da ima par tekmi manje(odlaganje zbog nevremena, kupovi..). Na glupo pitanje jedino može i da dobije glup odgovor. Edited March 23, 2014 by Aleksandar. 2 Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 I da izgube oba meča kod kuće, Liverpul je i dalje u najboljoj poziciji za četvrto mesto, koje je glavni cilj. Odbrana je buljaška, ali je zanimljivo gledati tim koji ove sezone igra da da gol više protivniku, za koga god navijali. Demoliranje Arsenala, Evertona, Junajteda, Totenhema već dovoljno govore za sebe kad randomi poput tebe krenu da viču "čekaj da vas vidim protiv (insert random team name)" Liverpul i treba da bude ove sezone u top4 , cuce se opet LS pesma na Enfildu :) Ali vidim da je bilo puno komentara kao titula - ovo ono , sa takvom odbranom i pored ovakvog Celsija koji je izgrmeo otkad je dosao Murinjo i koji se nalazi vec u 1/4 fin LS jednostavno Liverpul ne zasluzuje titulu i to je to ;) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 city osvaja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 "Liverpul ne zasluzuje titulu" I kako onda neko da te ne naduva? Liverpul igra ubedljivo najlepši fudbal u PL trenutno i tu nema zbora. Ma koliko ja voleo Murinja i njegov pristup igri, on ume toliko da upropasti tekmu da mi se ogadi gledanje fudbala tokom narednih 48h. Najviše bih voleo Liverpul da uzme titulu jer prosto dominiraju, jesu kiksare, ali je milina gledati ih. Definitivno jedna od najboljih ekipa trenutno u Evropi. ma da vidim ja po tvom misljenju LFC je najjaci tim kazi mi mozda jel bi sad izbacili realno i bajern i real i sve u LS da igraju , jel da? mozda chelsi ne postize tolko golova kao LFC ali igraju odlican fudbal pritom igraju i LS i jos su odrzali to prvo mesto na tabeli naravno da i treba da osvoje titulu ove sezone ... dobili su lfc na bridzu i moglo je biti mnogoo ubedljivija pobeda lfc je izgubio protiv hala u gostima protiv sitija ,arsenala , celsija e pa sine moj lepi ne igra se fudbal samo na Enfildu.... tako da top4 maximum ove sezone 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 Ја капирам шта ти хоћеш да кажеш, али тим који је дао јебена 82 гола у 30 кола свакако заслужује титулу. Не кажем да су најближи њој, али свакако је заслужују. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 (edited) Dečko je očigledno bolid koji prati rezultate u kladionici, bez gledanja utakmica, i vatreni navijač Čelzija otkako ih je Roman kupio i uložio milijardu evra u igrače i trenere, tako da, ono, iskuliraj ga samo, i otići će sam... Imam jednog takvog navijača Sitija, inače je ok lik, ali kad priča nešto o PL, fudbalu, prevrće mi se želudac... Ono što je Borusija bila prošle godine, tim sa atraktivnim i kvalitetnim fudbalom koji je osvojio srca mnogih do tada neutralnih navijača, Liverpul je ove sezone, ali na kvadrat. Naravno da najviše zaslužuju titulu od svih, i da su male šanse da je osvoje zbog slabe odbrane i sbog sirove snage Sitija i Čelzija. Edited March 23, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Još će Vića da ispadne navijač Liverpoola, a njemu je Rushden & Diamonds u srcu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts