Astora Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Hvala drugari :) :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ja bi volo emu, ali doista... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 I ja Mendzi, i ja ... ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ne moze da se spava koliko nema vazduha 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Obrnuo sam dan za noc,nista cudno kod mene retarda... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Realno pricali smo o tome i ovde i na UPT-u ovde udjem tek ponekad procitam neshto shto nije wall of txt, od upta sam odustavao davno:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Dao majci 40 dana danas. Prvo otisli u crkvu pa posle i na grob gde je bio i Pop. Jako je tesko i jos uvek ne mogu da se pomirim da nemam vise ni Mamu ni Tatu ni Brata. Zivot mora dalje prvenstveno zbog dece, zene a i zbog sebe. Treba da se uklese slika njena na plocu a ne znam kada to moze da se uradi. Neko prica da moram sacekati da prodje 6 meseci a neko da sacekam da prodje godinu dana, ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Ако се трипујеш због неких обичаја и тако тих ствари, ништа од тога везе с мозгом нема. Ако хоћеш и у могућности си можеш и сутра то да ставиш. Мени је лично :/ клесање слика на надгробне плоче, ал то је ваљда ствар укуса, јбг. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Pa upravo me i zanima zbog tih obicaja jer, ne znam kako to ide.. Mogucnosti su limitirane ali za mamu i zadnji dinar bih dao i davao sam. Imam vec uklesanu sliku tate i brata, sad je ostalo jos samo maminu da sliku da uklesem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 не дај се Астора. 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Hvala Drale ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Ако постоји неки практични разлог који се тиче самог уклесивања, то ће ти објаснити каменорезац. Или ако ниси финансијски у могућности. А ако гледаш шта ће комшије и родбина да кажу и "шта се ваља" и тако то, моје мишљење је да то не треба да те буде брига уопште. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 lako je to pričati iz perspektive nekoga ko ne živi na selu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 (edited) Ne obazirem se ja uopste sta ce rodbina i komsije pricati. Tracevima se ne bavim niti me zanimaju. Ljudi su takvi da, sta god da ti uradis oni ce pricati da nije dobro. p.s: Indjija nije selo ali sam razumeo sta si hteo da kazes ;) :D Edited July 27, 2013 by Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Хтео је да каже да ја говорим у фазону како бих ја поступио, а да вероватно не узимам у обзир твоје окружење. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Da li neko ima iskustva sa Parking servis kaznama? Skotovi su mi napisali "dnevnu kartu" pre isteka prvog sata u zelenoj zoni. Taman posaljem poruku za sledeci sat i stigne mi obavestenje da sam dobio kaznu, a na papiru osam minuta jace vreme nego u sms porukama. Necu da platim, jer su lopovi, ali nisam bio u ovoj situaciji, ne znam da li vredi otpor. Pic unrelated Odes u parking servis, to je dole ispod inexa tj postanske stedionice valjda, i pokazes im poruke koje si slao u kojima stoji vreme.Meni su tako nekoliko puta ponistili kaznu. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 danas drugi put u zivotu idem u kafanu, hijao. inace, mnogo je tesko na +35 :( kad ce zima :( Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Lepo je leti, bolje nego zimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ne znam, mnogo vise volim hladnocu nego ovu jaru. Lakse je podnosim. sto se tice svakodnevnog funkcionisanja... Ne znam sta mi je gore. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Балтамос друг. Зима више него лето. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 the winter is coming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Izgubio karticu za bankomat a banka ne radi. Jebem ti zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 danas drugi put u zivotu idem u kafanu, hijao. eh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 da, da :( nije da se zalim, samo sam kasno otkrio koliko je do jaja :D Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 PAE BRE, STANKO JAVI SE! http://www.medio.rs/73577_10-razloga-zbog-kojih-treba-piti-pivo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts