Kal1mero Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Плива у алкохолу !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 plivam u pivu! Sent from Motorola Pro Plus jebi vudua, jebi! Mogo si i da se javiš! Ja sam doduše premamuran bio ceo dan, al smogo bi snage :D jbga, do jutros nismo znali dal cemo u arandjelovac ili jagodinu, a i nemam tvoj broj:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted July 28, 2013 Popular Post Report Share Posted July 28, 2013 Nije teo šavke da te doktor uzme pod svoje, da kaputaš postane krajputaš 5 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 stvarno jebote, da se sretnu dule i čabke za istim šankom, desila bi se supernova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Nije teo šavke da te doktor uzme pod svoje, da kaputaš postane krajputaš Нееее, цео живот сам у фазону да морам да одрадим нешто са ''чабке крајпуташ'' и ето! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 ahaha, pretekao te shek:) nista, moracemo da organizujemo neki rur ulti sank gathering i takmicenje u ispijanju piva/rakije! edit, btw, ipak sam izgoreo danas...nije ni cudo kad smo od 12-1 po najvecem suncu bili tamo i ja koji naravno necu da se mazem onim sranjima jer sam u fazonu "ma ne, ja nikad ne gorim" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 moze takmicenje u pivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 nikad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Нееее, цео живот сам у фазону да морам да одрадим нешто са ''чабке крајпуташ'' и ето! Pa nacrtaj ih ko krajputaše majku mu, ćavke levo, doktor desno, podupiru jedan drugog a među njima flašae jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Danas sam prvi put prošao Mirijevskim bulevarom, onim novim delom i prvi put video onaj Karaburma shopping centar, ono je ogromno čoveče... tako se iznenadim s vremena na vreme šta sve postoji a do skoro nije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Има једно 3-4 године како је отворен као Меркур, па је сад постао Карабурма шопинг центар. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 A to je bio Merkur, ok, sad ima više smisla, ali ja ne vidoh tamo da piše igde Merkur, samo Jysk, Roda, DM ... ali moguće da nisam obratio pažnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 moze takmicenje u pivu /summon strokan /summon shomi Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 (edited) рачунајте на нас Edited July 29, 2013 by штрокан Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 pocele restrikcije po cg, nema malo struje, malo vode :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Zar je moguće da oni i dalje ne mogu da reše taj problem? Sećam se devedesetih da je bilo ono, tople vode ima od 13 do 15h u sobama a vode uopšte od 08 do 20h ili tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Sve to nadoknađuju ostale pogodnosti prilikom letovanja u CG! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 moze takmicenje u pivu ae, samo sta pijemo, toceno, flasirano, tamno, svetlo, koji procenat alkohola :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 pocele restrikcije po cg, nema malo struje, malo vode :(kako mi je drago zbog svih ljudi koji nastavljaju da letuju tamo iz godine u godinu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Vidis da hoce odmah da krene s pripremama :) To ti je ono kao Sumaher kad mora malo da provezba karting da bi se podsetio. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 kako mi je drago zbog svih ljudi koji nastavljaju da letuju tamo iz godine u godinu takodje ufff sto mrzim kada se ljudi ne javljaju na fon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 hehe...ma ne, nego hocu da razbijem taj mit kao mythbustersi! ja relano ne mogu uopste mnogo da popjem, ni rakije ni piva, mislim da bi me recimo drasko i stanko olesili u obe kategorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Pa jel ti to predlažeš simultanku? 1 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 ne mogu ni ja mnogo da popijem :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 de ste picke ! Vratio sam se sa deset najboljih dana u zivotu, izdominirao sam jako - bio sam glavni, drzao sam sve pod kontrolom i bio iznad situacije u isto vreme! Pritom nisam napravio nijedan jedini incident, nijednog Engleza/Srbina nisam prebio, bas sam bio car sto bi se reklo When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts