bagerseN Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Treba da kupim peglu :D Da li ima neko neku preporuku, ne bih dao vise od 6000din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 :D dobro mozda sam omasio malo podforum :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 matori, omasio si forum... mislim da bi ti bilo bolje da si postavio tako nesto na ana.rs REALNO 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 узми неки џогер и покупи пеглу, не мораш да дајеш 6 сома! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 :D dobro mozda sam omasio malo podforum :D taj fazon, evo da ti pomognem: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234930682&page=1 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 узми неки џогер и покупи пеглу, не мораш да дајеш 6 сома! hahahah :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Kupi bilo koju peglu, sve mu to isto dođe, ako ti je budžet 6000 traži za 6000 i to je to. Ja sam se tripovao da postoji neka veća razlika jer mi je nekad baš mučno da peglam košulje kad mi trebaju, ali manje više svaka pegla isto, samo nemoj neku za 700 dinara da uzmeš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 Kupi bilo koju peglu, sve mu to isto dođe, ako ti je budžet 6000 traži za 6000 i to je to. Ja sam se tripovao da postoji neka veća razlika jer mi je nekad baš mučno da peglam košulje kad mi trebaju, ali manje više svaka pegla isto, samo nemoj neku za 700 dinara da uzmeš :) Pa to cu i da uradim gledam neke philips pa cu da izaberem nesto, hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Biraj neku za koju znaš da je proverenija priča, tipa Tefal, Rowenta, Bosch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 A Philips nije proverena pricha? :) Chisto pitam, moja pegla je Tefal, ali mislim da je i Philips renomirani proizvodjach pegli :D Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 i ja sam mislio da je philips ok, videcu onda i te proizvodjace taman da probam da ustedim koji dinar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 čekaj, pa nisi nam rekao za šta ti tačno treba? Jel planiraš samo da surfuješ ili da igraš neke igre ili za video produkciju. Sve to utiče na model, marku i cenu. Takođe je bitno dobro hlađenje. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Ja sam cuo da se ova Philips dobro klokuje :) http://www.tehnomanija.rs/pegle/philips-pegla-gc9520-02.html Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 pa da ali to je čisto model za overklok entuzijaste, njemu treba pretpostavljam nešto upotrebljivo, a ne da sipa azot ceo dan u kofu i gleda u termometar :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 čekaj, pa nisi nam rekao za šta ti tačno treba? Jel planiraš samo da surfuješ ili da igraš neke igre ili za video produkciju. Sve to utiče na model, marku i cenu. Takođe je bitno dobro hlađenje. Hocu da uzmem 2 pegle da ih stavim u SLI da brze peglam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 aha, pa za te pare bolje uzmi jednu bolju i jaču nego dve slabije. Uštedećeš na struji, smanjićeš temperaturu unutar, a razlike u performansama neće biti. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Kupi kineza za te pare koji ce da ti i pegla i pakuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 zvuči ko gej kurac :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Ja sam za peglanje sulja kupio "Black & Decker" peglu od $20. I radi posao. Plus se osecam kao da koristim neki zajeban alat, a ne jeftinu peglu :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 najveći uspeh feminističke borbe: black and decker pegla. žene i muškarci. napokon jednaki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 black & decker pravi pegle!? Do jaja! baš su sajber - http://bit.ly/154U7nw Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Ево ова. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Ma brate, wireless: http://www.tefal.ru/All+Products/Linen+Care/cordless-irons/Products/freemove-fv9920/freemove-fv9920.htm Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Њет, само основни модел. Ја сам ипак студент :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 A Philips nije proverena pricha? :) Chisto pitam, moja pegla je Tefal, ali mislim da je i Philips renomirani proizvodjach pegli :D Čuo sam razne loše priče o Philips peglama! :) Ali wireless peglu još nisam video uživo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts