leisure Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 sve tri povrede na nebitnim i unapred izgubljenim gostovanjima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Mozda nije nista strasno, jebace on cigane u nasem finalu no prob Osvajamo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 da li ljudi stvarno veruju da je Djura prodao Jojica za slobodu? Djura je iz Partizana izneo milione eura. Sta je jos jedan Jojic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Izgleda nije nista strasno http://mondo.rs/a667830/Sport/Kosarka/Bogdanovic-je-dobro.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) uffffff rekao sam bas juce Stanku, jako sam se smorio, uplasio sam se da je nesto ozbiljnije Bogdan je buducnost srpske kosarke mislim da je pauza od 5-6 dana u pitanju Edited March 1, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 realno, plus je glupo da gledamo F4 ABA i domaću ligu bez njega Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted March 2, 2014 Popular Post Report Share Posted March 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BixXrt9QbhM&feature=youtu.be 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 jebi coravog zlog patuljka https://www.youtube.com/watch?v=f52bu5uxIos 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 čović je baš bolid, to smo sto puta zaključili do sada. međutim, poenta cele priče uopšte nije u tome da li postoji pravilnik u kojem je definisano kako se klubovi nagrađuju u odnosu na rezultate (očigledno da postoji) i da li je uopšte moguće finansiranje kk czv telekom od strane grada kada taj klub zapravo nije član sd czv (očigledno nije moguće), poenta cele priče u tome da je evidentno da su partizanu jebeno DATE TE PARE koje stoje na papiru a da debela svinja kad god može kuka kako grad favorizuje zvezdu, kako neće da pomogne partizanu itd. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 cini mi se da pare za ulazak u top 16 nisu date i da se zbog toga buni vujosevic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Lepo Tegi uzme iz toga ono sto mu najvise odgovara kao i uvek :D Covic je pricao o periodu od 2008 do 2013, a pravilnik je donesen tek 24. decembra 2010! Dakle 2008, 2009 i 2010 nikakav pravlnik nije postojao, a i tada ste dobijali mnogo vise para! Vi ste na f4 eurolige isli pre usvajanja tok pravilnika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted March 5, 2014 Popular Post Report Share Posted March 5, 2014 jebote ovi grobari veruju tegiju smetaju im gole picke na tekmi, ali ne smeta im tumbasova smrdljiva kurcina gospodi pomiluj 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Partizan nije dobio pare za plasman u top16 Tegi ne uzima nista, samo pusti julovsko govno od Covica da prica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 smetaju im gole picke na tekmi, ali ne smeta im tumbasova smrdljiva kurcinagraya pls 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 pls graya 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Partizan nije dobio pare za plasman u top16 Tegi ne uzima nista, samo pusti julovsko govno od Covica da prica :D pa tek je onda glup ako ne uzima ništa, koliko kenja za vas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Konkretno je ovde izneo sasvim jednostavnu istinu. To sto se vama ne svidja ta istina, je vas problem. Covek je pod velikim pritiskom zbog stvari o kojima prica, i cenim ga zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 A koja je to istina? Već prežvakana priča o FMP-u i Čoviću? Dosadili ste više svim živima sa teorijama zavere i Ćokijem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Da, jer vama smeta Tegijeva emisija na presmesnom SOS kanalu, za razliku od slobodnih medija u kolumbijskom govnetu od Srbije. Vujosevic i Tole su krivi sto su Zvezdina rukovodstva pokrala Zvezdu za milione i milione eura. btw, prica je veoma aktuelna, jer sadasnje rukovodstvo grada Beograda(Covic, Vesic and co), zakida KK Partizan za pare koje mu po sluzbenom glasniku pripadaju. Edited March 6, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 meni smeta svako ko kenja po bilo kom klubu, ništa mi nije draži Andjus ili pijani Milojko u odnosu na Tegija pare pripadaju Partizanu, ali je pitanje da li trenutno grad ima da ih isplati, zbog izbora i ostalih govana. Nešto ne verujem da su i Partizan i Zvezda od grada redovno dobijali svoje pare Takođe, ta cifra za top16 je 100k evra (i manja, 10 miliona dinara, odoka 85k evra), te nešto ne mislim da zbog nje ne možete da funkcionišete, pošto je godišnji budžet kluba jedno 30 puta veći od toga, i valjda se proračun pred sezonu pravi bez tih para, jer nije sigurno da ćete ući u top16 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Дискотовањем/свађањем око ових ствари заправо постајемо исти зонфа ко Ћоки и Дуле, а шатро се градимо како нам се гаде они. Знам да сам био хиљаду пута у оваквим препуцавањима, али ћу да искулирам ту причу. Ко зна шта ту све ови папани ради, ми можемо само да нагађамо, тако да је бесмислена расправа по том питању. Посебно зато што су стране у расправи навијачки обојене (нема Гробара који каже да је Ћоки управу и обрнуто).Ето...морао сам рећи да је ова "расрава" стварно бесмислена и беспотребна више, макар овде на РУР-у. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Alfy cika sa semenkama sa zapadne tribine koji kaze 'deco, nemojte da se svadjate' :D jbg, kapiram da je ovo topik o Partizanu, i da treba govoriti o aktuelnim desavanjima u Partizanu, bila ona dobra ili losa ne mogu sada da ne okacim kako Tegi pwn-uje coravog da se neko ne bi naljutio a i ne fali nista nekoj debati ovde, jer se i onako slazemo svi za bar 90% stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Koja bre diskusija? Sve se svodi na rekla kazala... Neko "dokaze" nesto nekim papirima, druga strana odbaci to istom jacinom. Nema poente. Jedno je jasno, Zvezda je procvetala finansijski otkad je Coki dosao. Coki je krimos. Dule kuka, ko sto Cigani to najbolje znaju. Sve i da je totalno u pravu, radi to na jako pogresan nacin, uporedio bih ga sa Tominim strajkom gladju. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ne moze nesto da prestane da bude argument i istina, samo zato sto je Dule, slazem se, na pogresan nacin, kukao o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ok, reci mi kako je to istina da hoće da vas ugase jer vam ne daju 85k evra? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts