leisure Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 jbg, treba od necega da se placa kaucija za Snajdera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Oumaru poz Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 "Susret dva hipstera", ulje na platnu(iz kolekcije "Priče iz kafića")Očekuje se da će na aukciji ovo platno biti prodato taman za onoliko novca koliko fali da bi nam PreCednik izašao iz istražnog zatvora, a Raša dobio brand new kateter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Aj sto nismo pokrivali sut za 3 kako treba i sto isti nismo pogadjali, ali brate da nekoga moze da sere onoliko ja ne verujem. Pa kako ih je samo sralo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 brate.... kolko su sutirali trojke u 4/4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Ukupno su sutirali 13/26 Uvek su davali kada smo dolazili na neke nereseno -2,3,4 situacije Andric mora bolje u odbrani, ali je dao eto 2 trojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 (edited) znam za ukupno, nego mi se cini da nisu promasili trojku pred kraj, a da su dali min 3-4-5, bez promasaja. U svakom slucaju zadovoljavajuce su odigrali, al jbga, prosrali su se. A andric se usro ko grlica, ne sme da sutne na kos Edited January 31, 2014 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Ne znam što se čudite, pa oni su nas u Rusiji ubili trojkama, tipa dali su 8,9 u prvom poluvremenu uz 3-4 promašaja, a Likodej (ako se tako zove lik) je isto razbio. Po meni je i Simon odličan igrač, možda i njihov ključni, i kad ova dvojica krenu da pogadjaju, ne možeš im ništa. Nije valjda stvarno Dule rekao da je Bogdan odigrao loše? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 "Nekoliko puta smo bili na korak da se vratimo u igru, ali smo tada pravili greške. Jesu se oni koncentrisali na odbranu Bogdanovića, ali nisu ga samo oni zaustavili. Odigrao je lošu utakmicu i promašio nekoliko otvorenih šuteva, ali je on mlad igrač“, dodao je trener Partizana. i jeste odigrao losije nego obicno,5/15 sutirao cini mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Ne znam što se čudite, pa oni su nas u Rusiji ubili trojkama, tipa dali su 8,9 u prvom poluvremenu uz 3-4 promašaja, a Likodej (ako se tako zove lik) je isto razbio. Po meni je i Simon odličan igrač, možda i njihov ključni, i kad ova dvojica krenu da pogadjaju, ne možeš im ništa. Nije valjda stvarno Dule rekao da je Bogdan odigrao loše? Лликодеј Лиходеј или како већ је одличан шутер за 3 поена . Просек му је преко 60%. Зубков има 56% за три . До душе он је мање и шутирао од Лиходеја. Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 Безбрадица има потенцијала, ове текме могу баш да му добро дођу и да експлодира до краја сезоне Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Ako sve bude po planu, Saša Pavlović nosiće do kraja sezone dres KK Partizan!:o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Opa, odlično pojačanje, barem po onome što sam ga davno gledao u NBA, al valjda nije igrao od jula? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ovaj Gordic ispade igracina za Daloa a ne znam sto ga je Dule tek tako pustio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Nema 30 min u nogama u poslednjih 3 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ovaj Gordic ispade igracina za Daloa a ne znam sto ga je Dule tek tako pustio.. Meni Gordić nije bio loš prošle sezone toliko, jeste fejlovao često, ali nije mi Vesterman bio toliko ubedljivo bolji. Zašto ga je Dule oterao, kad nije imao zamenu za pleja (na Daloa od starta nije ozbiljno računao), nemam pojma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Gordic je odlicno odigrao i na evropskom za BiH. Cudno sto ga he tako lako pustio. Edited February 2, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Doci ce jos jedno zvucno ime osim Pavlovica http://www.youtube.com/watch?v=du7Y5Y6Lo0c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Ovaj Gordic ispade igracina za Daloa a ne znam sto ga je Dule tek tako pustio.. Е одлично ти је поређење :) Само си заборавио колико Гордић има година колико има искуства и колико је плаћен :) Гордић је тип играча који није пратећи да тако кажемо. Свој пун допринос даје само ако је први плеј. 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Pa ne verujem da je placen nesto astronomski a da Dalo igra za kikiriki bas :) Ovo ostalo stoji, ali ispade da mu nije bila bas najbolja procena/odluka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 3, 2014 Author Report Share Posted February 3, 2014 Гордић није хтео да буде други плеј и ту се отприлике прича завршава Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Pa ne verujem da je placen nesto astronomski a da Dalo igra za kikiriki bas :) Ovo ostalo stoji, ali ispade da mu nije bila bas najbolja procena/odluka si siguran? Svi osim Kinsija su na stipendijskim ugovorima od 500e, kaže Dule Stranci ne vole pare i ne bi ostali u Francuskoj da igraju za par soma evra mesečno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 3, 2014 Author Report Share Posted February 3, 2014 али сигурно играју за мању лову, него што би могли да узимају негде да хоће да тезгаремислим на Жофрија и Леа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 koliko sam ja čuo iz jednog izvora, da vi njima plaćate samo deo plate, a da je ostatak Miškov,i da zato pri prodaji nećete dobiti skoro ništa. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 (edited) a gordic ima sut iz igre 25% max dobro, kenjam malo ali u sustini voli da se forsira, mada opept se slazem da je bolji od daloa i znacio bi partizanu sad http://mondo.rs/a658562/Sport/Kosarka/Partizan-Bezbradica-povredjen-ne-igra-u-Zagrebu.html ocaj :) Edited February 3, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts