ПУТИН Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 postavio dule rotaciju, mislio je jadranska :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Au al je odlepio Dule :D Kul utakmica, da nema onog Bogdana, opet bi nas rasturili milion razlike :D Gagić i Musli očaj živi, ne mogu da se povežu sa životom. 1 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 ma daaaj... a sta bi onda tek mesina trebao da kaze.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Bogdan igracina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 sta se desilo sa duletom? nisam ispratio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Nista, standardno kenjao :D krenuo nesto da proziva RTS, lik mu kaze 'ali mi smo sa Sport Kluba' 'umm, i vi niste nista bolji' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=AZkFuLaPu3g 2 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 hahahahha kakav car 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted January 18, 2014 Popular Post Report Share Posted January 18, 2014 pre bih rekao debilcina 5 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 дементина класична, не ко онај виктор допингована дементина, али дебела дементина! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 baš mi je time pokvario neki lep utisak koji sam imao sinoć posle onako dobre tekme. Mali Bogdan je opak igrač, ali mu treba pomoć u ekipi. Gagi je bio solidan, centri klasika nula (onaj pokušaj Gagićevog zakucavanja kad je Dule izneverovao je hajlajt večeri) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 A jel ovaj Vujošević nešto oslabio, ne pratim vesti dal' je bio bolestan ili šta god, deluje da ga nema pola od onoga od pre x meseci "što pamtim"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Pa bio je na VMA zbog problema sa bubrezima(valjda), mozda je od toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Ima dijabetes i bubrezi su poceli da mu otkazuju, verovatno ce morati da ide na dijalizu redovno. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 aha, nisam znao, ne pratim ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 baš mi je time pokvario neki lep utisak koji sam imao sinoć posle onako dobre tekme. Mali Bogdan je opak igrač, ali mu treba pomoć u ekipi. Gagi je bio solidan, centri klasika nula (onaj pokušaj Gagićevog zakucavanja kad je Dule izneverovao je hajlajt večeri) Milutinov je imao solidnu rolu sa onim skokovima u napadu, obzirom da je, bar na papiru, 3. centar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 kad kažem centri mislim ona dva morona (Gagić i Musli). Milutinova i Francuza ne računam, oni su ok Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Dobili smo Zadar. Odgledao veci deo utakmice. Tepic je solidno odigrao, imao neke bitne poene i skokove u napadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Osvajamo u fudbalu, partizanovo prolece 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Ukoliko Musli ne popravi formu, sledeće godine će nam biti potrebno pojačanje na poziciji centra" rekao je Vujošević pred duel sa Makabijem. http://www.sportske.net/vest/kosarka/musli-na-ledu-vujosevic-mu-postavio-ultimatum-163389.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 jbt juce sam gledao tekmu protiv Zadra, naravno kladio sam se, i lupao sam glavu o monitor svaki put kada doticni izgovori za centre prime loptu. Jebote, ali bukvalno ne znaju da tapkaju loptu. Mec se lomi, Gagic mrtav ladan masi dva slobodna bacanja, da Tepic nije poludeo i napravio neku seriju brljavih poena uz par ofanzivnih skokova, kurac bi dobili. Najtuznije je sto je onaj Milutinov najbolji, a jos vise sto njega smatraju nekim supertalentom, decku su motoricke sposobnosti uzasne, plus sut iz reketa ocajan. Naravno, nista od ovoga ne vazi za Lovernja, ali on ni nije centar realno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Грешиш за Милутинова :) Ово му је прва сениорска сезона :) јеси га гледао раније :)? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Ja se nadam da ce klinja postati stub reprezentacije, ali ne mogu da se otmem utisku da je on zapravo tu najmanje los od ove trojice degenerika, a ne da je zapravo dovoljno dobar :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 E sad smo bez Milosavljevića totalno otišli u kurac. Gagić i Musli. Ne treba trošiti reči više na njih. :( Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 jel se zna na koliko je povređen Milosavljević? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts