Jump to content

СД Партизан 13/14

alfa

Recommended Posts

Kinzi je igracina.

https://www.youtube.com/watch?v=v6ieFlPOm6I

Juce smo bez Bogdana dobili najveceg rivala za top 8. Sansa jos uvek postoji da odemo dalje, tako da osvajamo.

Pavlovic sabio takodje. Steta zbog svih povreda i sranja, realno smo mogli da imamo jos bar 2 pobede vise u top 16.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Za pocetak, istina je da nece da nam daju 85k eura, to je cela poenta ove price.

a 'da vas ugase' je prejaka rec, vise je 'da nas zajebu na cigansku foru'.

ko je rekao da neće? Lepo je onaj Gak objasnio kako ide sa isplatama, i da se uvek čeka.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

U sluzbenom glasniku je jos 2010. izasao pravilnk(onaj koji Covic treba da pojede) po kojem Partizan mora da dobije 85k, ovim novim pravilnikom iz Februara ce dobiti 4miliona dinara, i to nakon sto je Dule iskukao. Nesto slicno kao prosle godine sa Igokeom, kada su u pola sezone promenili pravila ulaska u Euroligu. Da li mislim da i Zvezda treba da dobije pare, iako je privatan klub i iako formalno nije clan SD Crvena Zvezda? Da, treba. Promovise grad, dovlaci turiste(navijace drugih timova, koliko-toliko), na dresovima pise Beograd.

Znam da grad nema para prvenstveno zbog gradnje mosta od preko milijardu eura umesto manjeg, a za kusur je mogao da se napravi most na Dunavu i da ostane jos za milion drugih stvari.... a nije samo most, kralo se na sve strane, svi to znamo. Ulaganje u sport kao sto je kosarka(a da ne pricam za neke sportove koji nisu uopste komercijalni) je jako bitan faktor za decu i omladinu, jer na taj nacin bivaju motivisani da se bave nekim sportom umesto da valjaju gudru po kraju. Treba da prestane da se na te pare gleda kao na milostinju, nego da pomoc grada postane nesto konstantno i normalno bez ovakvih trzavica.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

U sluzbenom glasniku je jos 2010. izasao pravilnk(onaj koji Covic treba da pojede) po kojem Partizan mora da dobije 85k, ovim novim pravilnikom iz Februara ce dobiti 4miliona dinara, i to nakon sto je Dule iskukao. Nesto slicno kao prosle godine sa Igokeom, kada su u pola sezone promenili pravila ulaska u Euroligu. Da li mislim da i Zvezda treba da dobije pare, iako je privatan klub i iako formalno nije clan SD Crvena Zvezda? Da, treba. Promovise grad, dovlaci turiste(navijace drugih timova, koliko-toliko), na dresovima pise Beograd.

ali najgore je sto pravila nisu promenjena nego su svi toliko glupi da ih nisu citali...pravilnik je po meni bio vrlo jasan

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

U pravu je za jedno, a to je sto se tice sudija i delegiranja istih. Ocigledno je pocelo neko navlacenje na stranu hrvata, jer kao sto je rekao, apsolutno je i meni kao jednom zvezdasu neobjasnjivo to da sada kada se srbija kolje sa hrvatskom oko tih mesta na f4, partizanu sude 3 hrvata i jos videh negde da su sudije zestoko pokrale mzt u zagrebu protiv cibone. Mene to nekako vodi do toga da je nekome ocigledno stalo da se mesta u el raspodele.

• Downvote (-1) 2

Ne mogu sudije biti alibi za ovakvo prvo poluvreme.

Jeste da je licna greska za kos-faul koju je kao napravio Musli bila roflcopter, a koja je inicirala i 2 tehnicke, ali je pristup cele ekipe bio sraman. Ok je promasivati u napadu otvorene suteve, desava se da ne ide, ali nije se igrala odbrana. Tek su 5 minuta pre kraja skontali da su mogli da pregaze tu Olimpiju, pa su dali gas i cak mogli da iscupaju pobedu da je Pavlovic pogodio trojku na minus 4.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 2

nismo

• Upvote (+1) 2

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Далеко од тога да мислим да се код нас не намештају текме, али ово што Матеус прича је пресмешно, а вероватно због боље продаје књиге код нас.

Пре свега, одма се опрао да он није знао за намештање :)))) А после ето и да је намештена, као играч му је рекао :)))) Па тај играч му никад то не би рекао у свлачионици.

Um caruje, Dundo Maroje!