Astora Posted June 4, 2014 Author Report Share Posted June 4, 2014 vučić, čović i drugari. Aha, okej. Sada mi je sve jasno. Sve rasprodati u beton ligu pa krenuti od nule ili prikupljanje pomoci, vracanje dugova i privatizacija pa sta bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Sto komentarisete lika koji se obraca direktno Murinju u istoj ovakvoj emisiji? :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Siguran sam 90 % da trolujes, ali ae srpski Murinjo je Sasa Jankovic. :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 udontsay.jpg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Sto komentarisete lika koji se obraca direktno Murinju u istoj ovakvoj emisiji? :D on mi je jedan od omiljenih... nacin na koji govori je sam po sebi dovoljan da odgledas celu emisiju... :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 UEFA izbacila nas klub iz kvalifikacija na godinu dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 (edited) I sad će verovatno svi da počnu da kukaju i pljuju.. Ljudi, zaslužili smo ovo, krajnje je vreme da se srpski fudbal trgne iz ove dugogodisnje letargije i da se počne zdravorazumski razmišljati o problemima u kojima smo trenutno. Sramota je da SVAKE godine moramo da se trzamo i kidamo oko te dozvole, zbog toga mi je čak u neku ruku i drago što su nas izbacili. Privatizacija ili da počnemo od četvrte lige pa polako Edited June 6, 2014 by Hyperion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Vazno da ce pera biti zadovoljan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 Ko ce bre da nas uzme sa dugovanjem koji ima FK Crvena Zvezda? Sva ta dugovanja treba izmiriti na nulu pa onda oformiti novu upravu pa dok se sastavi tim... to su bre ogromne pare, nema od toga nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Vazno da ce pera biti zadovoljan :) da, evo likujem već 15 minuta, kako znate? ovo je jednostavno, na žalost, pre ili kasnije moralo da se desi. Imamo dug preko 40, 50 miliona, dovodili smo strance za 500k po sezoni koji su igrali po 6 utakmica, jebiga, došlo je vreme za naplatu. A uskoro će doći i grobarima, pošto ni oni nemaju neke spec igrače da prodaju i da se vade Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 je bi cigane 3 6 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Podsetio bih samo i na to da odluka i dalje nije pravosnažna, te ako se u narednih 10 dana nešto neočekivano desi (što je malo verovatno), može da se desi da ipak dobijemo dozvolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 red je bio da ispusimo.Realno smo kanta i finansijski i po pitanju tima,samo dzabe bi se glupirali po evropi. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 koja jebena tuga od sporta i države... s jedne strane mi je krivo realno, napokon posle 6 godina osvojite titulu i nadate se tim kvalifikacijama, i onda kurac. a sa druge strane mi je jako drago zbog ovih govana u upravi počev od kokeza, tončeva i ostalih. recite mi, sad, pošto je zvezda izbačena, ptz ide u kvalifikacije? Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 Tako je lawl a Cukaricki se ukljucuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 (edited) Da, Partizan ide u slučaju da Zvezda i definitivno bude izbačena. edit: what Astora said Edited June 6, 2014 by hype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Mislim da ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 I zamislite koji bi lol bio da Partizan sada udje u grupnu fazu LS :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Pa bilo bi super, sto da ne, samo sa ovim Nikolicem tesko, verovatno ce mu sudjenje smetati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 koja jebena tuga od sporta i države... s jedne strane mi je krivo realno, napokon posle 6 godina osvojite titulu i nadate se tim kvalifikacijama, i onda kurac. a sa druge strane mi je jako drago zbog ovih govana u upravi počev od kokeza, tončeva i ostalih. recite mi, sad, pošto je zvezda izbačena, ptz ide u kvalifikacije? titula sluzi da te ne prozivaju grobari... a ova kazna, da im uskratis zadovoljstvo da te jebu godinu dana sa: naravno da ce vucic da iskesira... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 Nista mi osvajanjem titule nismo dobili i zbog toga se nisam oglasavao niti cu se oglasavati jer je ova titula samo da se zamazu oci navijacima i da se donekle i kratkotrajno smire strasti i da se skrenu misli sa onog sto nam se upravo danas dogodlo. Jedini spas je da nam dodje par sponzora koji bi uplatili odredjene pare i da sami navijaci i simpatizeri krenu sa uplatom donacija. 10 dana prodje veoma brzo i ne treba uopste cekati taj ponedeljak za kada je zakazana sednica UO, sednica po hitnom postupku treba vec veceras da se odrzi u prisustvu navijaca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 koga da doniras?Ove lopuzdare sto pune dzepove preko kluba?Kakvo resenje situacije,resice se tek onda kad neko bude odgovarao za dugove koje je napravio.Tek kad se kaze ko je,gde i kako sprcao 50 milki,tek tad ce moci da se cupa iz ovog brloga. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 Pa tih 45 miliona + 17 miliona kamate i ostalih sranja (ukupno 62 miliona) nisu napravljeni preko noci. Imali smo "sitan dug" pre dolaska Dragana Stojkovica-Piksija. Kako je on dosao a zatim i otisao, dug sa oko 2 miliona, skocio je na 22-24 miliona i tu se nastavilo sa otimacinom. Nas klub se koristi kao "krava muzara" koju ce svako kome treba neka crkavica izmusti za svoje potrebe i zataskati. Nemoj dzabe da se nadas da ce neko odgovarati za ove dugove. Treba traziti neko privremeno resenje da se izadje iz ovih govana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 po hitnom postupku treba vec veceras da se odrzi u prisustvu navijaca! 2 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 i opet dolazimo do pitanja,koga da doniras?Te iste sto pokupili silne pare?Dzajic?Kao fudbaler legenda.Kao direktor odgovoran za najveci uspeh naseg fudbala,ali i debelo odgovoran za cabar u kom se nalazimo.Cela drzava i drustvo nam je u cabru,a kamoli klub koji su izlesinarili iznutra kojekakvi hohstapleri. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts