Bliss Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 realno, ako devojka nece da se isprsi za bioskop i veceru - treba da je iskuliras. 100% nije spremna za emocije, a to je ono sto je bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Лепо сам написао, осим ако неко није троловао. Један пост чак има и трол фејс, други је Килијев. 2 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 samo da podvučem da je smokvica po nekim kriterijumima jeza jezivosti po pitanju #ekipasupericatamanica. low level scum političari, erstehipofajzen junior tech savy fegeti, ovi novi dizelaši što idu uveče u starkama (ne znam kako da opišem), emancipovane_a_kurve i to. (lol koji frust) elem, verovatno i nije loše mesto za prvi dejt, ostavlja taj ukus prividne kulnosti i blagostanja :) Nisam bio eonima, ali "Bre" i "Vrt" kod SC Vračar su nekoć bili ok za te letnje varijante. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) Лепо сам написао, осим ако неко није троловао. Један пост чак има и трол фејс, други је Килијев. Ili si bezobrazan ili nesto drugo sto nije pametan. Trol fejs je zbog Kalisa, a ne zbog celog posta. A Kilijev post deluje prilicno ozbiljno. A ako cemo diskreditovati post samo zbog toga sto ih je neko napisao, onda bi to znacilo da ja trebam diskreditovati svaki tvoj post na ovoj temi jer si ti u zivotu sprcao ... koliko puta?realno, ako devojka nece da se isprsi za bioskop i veceru - treba da je iskuliras. 100% nije spremna za emocije, a to je ono sto je bitno. Tako je, ako je ona njega pozvala na veceru i onda tamo nece da plati nego se pravi luda i treba da je iskulira. Edited June 25, 2013 by Цар 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Одјеби бре, Даки. 4 2 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 najbolji topik na ruru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 nije, bilo je i boljih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Одјеби бре, Даки. Nemoj ti meni sad odjebi. Nemoj biti bezobrazan. Ako se ispostavilo da je tvoj argument invalidan i baziran na neopreznoj proceni ozbiljnosti necijih postova treba da se izvinis i Dz za vredjanje i da priznas da si pogresio. Ovo sto radis je cist frust prema zenama jer si jos uvek nevin. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 To što su Hajli i Daki rekli. I jeste, moj odgovor je bio na ta dva što sam kvotovala, plus 100 spika uživo i to od mlađih likova u svojstvu trenda da si magarac ako ponudiš više od šetnje na prvom dejtu, a ako ona traži više onda je splavaruša Rado bih se još raspravljala al neam vremena sad, drugi put :* Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Nisam bio eonima, ali "Bre" i "Vrt" kod SC Vračar su nekoć bili ok za te letnje varijante. verovao ili ne, nemaju klimu ni jedni ni drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 или нас трујете, или не читате/разумете шта пише нас пар са истим мишљењем све време, или сте једноставно ретарди (а знам да нисте) 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 cekaj, sta se desilo, je l' prco prota? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 nije, bilo je i boljih! kristina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 cekaj, sta se desilo, je l' prco prota? Gde je Hristina bate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 i jel ima tarifu? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Zashto sam prochitao ceo ovaj topic My 2 cents - nije vazno gde je vodish, ako joj se svidjash. Ali, ako je odvedesh na neko mesto koje joj se svidi, imash velike shanse da prcash ;) Sve je to individualno, vodio sam ribe i na Savu i na zemunski kej i na Kalemegdan i u fensi restorane i kafice. Statistichki gledano, 50-50 je ispalo na kraju, dakle i shetnja i restorani/kafici rade posao, ali samo ako ste na istoj frekvenciji. Za nas matorce, jedan od osnovnih kriterijuma trenutno za dobar sprc je - "deca su zauzeta ili deca spavaju" 1 Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 2 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Šta je bilo sa ovim proto? Sprrr? Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 8, 2013 Author Report Share Posted July 8, 2013 moritz eis je čista pobeda. :) još nisam poentirao. soon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 oh ffs moritz eisssss!11! ko vodi ribu u moris ajs, posle prca veri najs! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted July 8, 2013 Popular Post Report Share Posted July 8, 2013 ko vodi ribu u moris ajs, posle prca veri najs! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 jel ste platili kuglu sladoleda 299 i po casu vina 349 dinara 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Десно си ти Фетсо. Ко је лево? Неко са РУР-а? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 [roflmao]Десно си ти Фетсо. Ко је лево? Неко са РУР-а? Ау, покај се грешниче, брзо. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts