Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Ja kapiram da danas i te kako postoje ljudi koji ne umeju ovo da urade i da im uopšte nije jasan sam koncept funkcionisanja kompjutera, ali ne kapiram da neko nema dete, unuka, komšiju, bratanca, sestrića, prijatelja ili koga već ko ovo može da im uradi dok svrati na kafu i kolače.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Kako bih ja tebe sad isutirao zbog tog stava. :(

(Ne bih for real, naravno, al' mi se sere od takvog razmisljanja ljudi, ja svoje vreme volim da bacam na gluposti koje su meni interesantne a ne da idem i sredjujem kompove po familiji/komsiluku)

Čemu sad ovakav post. Svakog nervira da bude dežurni stručnjak za nešto u porodici/komšiluku. Al eto meni su  tetke učinile toliko puno u životu, pomogle mi kad ni roditelji nisu mogli da mi pomognu, i normalno da ću uvek da dođem da im pomognem nešto oko tehnike/kompjutera pošto su totalni duduci za to, kakav bi ja sebični šaban i nečovek bio kad ne bi pomogao nekom u famliji.

čabke, smešne su razlike u cenama i osamdesetšestobitni windows

Ma dobro to, nego komentaršem generalno ovaj ''instaliram vindouz'' biznis.

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Čemu sad ovakav post. Svakog nervira da bude dežurni stručnjak za nešto u porodici/komšiluku. Al eto meni su  tetke učinile toliko puno u životu, pomogle mi kad ni roditelji nisu mogli da mi pomognu, i normalno da ću uvek da dođem da im pomognem nešto oko tehnike/kompjutera pošto su totalni duduci za to, kakav bi ja sebični šaban i nečovek bio kad ne bi pomogao nekom u famliji.

Rantujem, jbg. Ne kazem da ne treba nikom zivom pomagati, samo mi se chini da imash mnogo finiju familiju/komshiluk.

.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...