Santa Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Primi moje saučešće :( Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 saucesce :( Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted June 24, 2013 Popular Post Report Share Posted June 24, 2013 jel sme da se postuje na pricajte sad ? 6 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 цео дан пратим тенис, омг 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 СЕДНЕШ МИ НА ПЕНИС!!!!!!!11 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 JEBAO TE DENIS OPAAAAAAAA 1 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Читам нешто да је поништена мала матура и питам се има ли године да један тест није макар поновљен, ако не и поништен? И? Ништа. Кога боли паткица ... ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Ja da sam recimo klinac koji nema toliko dobar uspeh, ali da sam rasturio prijemni, ja bi tužio državu samo tako. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Само оштро. Болесно ми је да се иста сцена понавља сваке године и нико не одговара. Ако је већ тако, укините лепо све тестове и мирна Бачка. Овако је циркус због кога се гро клинаца нервира и онда испадне пу пике не важи. Сећам се кад сам ја полагао пријемни, 95/96 тако нешто, поништили српски. Као провалили тестове. 2013, опет исто ... Докле? ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted June 24, 2013 Popular Post Report Share Posted June 24, 2013 Ja da sam recimo klinac koji nema toliko dobar uspeh, ali da sam rasturio prijemni, ja bi tužio državu samo tako. test iz srpskog si iskidao, pretpostavljam? 6 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Država je u kurcu, obrazovanje takođe, ne vidim nikakav problem oko prijemnog. :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 test iz srpskog si iskidao, pretpostavljam? izkidao, predpostavljam ti očigledno nisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Ja svaku grešku koju napravim i priznam, ne vidim problem gospodo gramatička elito, ikone obrazovanosti foruma, nosioci drevne mudrosti. A inače sam išao na takmičenja iz srpskog u osnovnoj Edited June 24, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 pa i ova manekenka sa splava je najbolji student FPN-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Ja nisam bio najbolji, samo sam išao na međuopštinska i okružna takmičenja zbog mini ekskurzija, dnevnica i sendviča У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 FON-a, zapravo. ne otvaram ja topike zbog splavarki, alo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 test iz srpskog si iskidao, pretpostavljam? ahaha, dat doca:) btw, znam da mi ne verujete, ali ja sam u osnovnoj bio drugi na republickom iz geografije, ovaj prvi klinac je imao pola boda vise...te godine nije bilo saveznog btw...inb4 csb Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Ja svaku grešku koju napravim i priznam, ne vidim problem gospodo gramatička elito, ikone obrazovanosti foruma, nosioci drevne mudrosti. A inače sam išao na takmičenja iz srpskog u osnovnoj kako si isao jeboga ako napises da te je devojka pokupljavala :) nije to grammar nazi (mada ja zelim da budem grammar nazi, mnogo deca rastu lose i bez cvrste rukemi obrazovanja), to je jebote ono ... ne znam You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 A inače sam išao na takmičenja iz srpskog u osnovnoj зато смо ту где смо! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 i treba deci oduzeti ipad, ofc You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 kako si isao jeboga ako napises da te je devojka pokupljavala :) nije to grammar nazi (mada ja zelim da budem grammar nazi, mnogo deca rastu lose i bez cvrste rukemi obrazovanja), to je jebote ono ... ne znam Pa išao, sam šta znam, bio sam dobar đak, vukovac iz odeljenja, pa su me nastavnici slali na takmičenja :D A to šta mi se i kako desi da kažem u životu i napišem bilo gde po internetima, to sam napisao hiljadu puta, ne obazirem se u neformalnim situacijama i na mestima gde bi trebalo da se razonodim šta i kako pišem, jer sam iz jebenog mesta gde bi rur grammar naziji verovatno implodirali kad bi živeli nedelju dana u slušali kako pričaju ljudi, kako slažu rečenice i akcentuju reči. A na ovom formu se svakom omane, ali baš svakom se dešavalo, i nekako mi je najjadniji oblik argumentovanja kada nekog kreneš da loviš na greške u kucanju/gramatici/pravopisu u bilo kom budućem diskutovanju po forumu. Eto naprimer Doca je totalno promašio poentu onog što sam napisao, što je jako ozbiljna stvar u ovoj banana državi, samo da bi bacio hihihi nepismeni čabke foru. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 ali napisao si da te je POKUPLJIVALA da idete NA akva park! kako to sebi uopšte smeš da dozvoliš, jeboga, ti si na filozfskom i to još na istoriji. pa bićeš, daj bože, profesor. jedno je da ti se omakne neki izraz, slucajno napises "neznam", ali daj ono saberi se ffs. 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Pokupljivala sam lupio rekoh tamo odmah, ''na'' sam verovatno napisao zato što sam u glavi imao bazene (u jgd tako kažemo za akvapark), a kucao akva park, ako ti je to toliko bitno da se nerviraš zbog toga i da trošimo veče kucajući o tome. Edited June 24, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 ne nerviram se, nego ono. inace in adr njuz http://www.kurir-info.rs/manekenka-orgijala-s-trojicom-lazno-ih-optuzila-za-silovanje-clanak-859133 ijao ijao ijao opa gangam stajl You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 bjk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts