Veljok Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 I jos se kao naljutila ona pevacica i onako hitro istrcala sa bine :)) mnogo su mi nekako agresivni, vidi se da oce da budu drugaciji, al nekako na silu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 svirali su 1:45 :) jaoo, samo da se pojavi neki snimak tog Deeper Underground, da vidis kako JK maši prvi takt i krece kasnije da peva :) dobro je bilo inace, al ovo je RUR moramo malo da zakeramo vrlo je moguce da si bio negde gde ti je zvucalo kao da su uleteli u kontru, ali ovde je sve kao sat, covek se malo steka za pevanje, ali za njegove godine je vrh sta radi. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) :D trupsi nije promasio? :) meni je najvise smetalo sto je kasnio chuku, a i ovi pre njih su smorili do bola :) 0:21 ? vs youtube.com/watch?v=TdwBRn2NKWM @ 1:09 a i generalno throughout celu pesmu, po meni vokal u deeper underground treba da ima drugaciji flow i da se bolje gadja sa on-beatom. jbm li ga, subjektivno? Edited July 1, 2013 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 trpi pls 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 pa brate, stekao se sa glasom, to nije toliko lagana stvar za pevati, ali to nije nista strasno za njegove godine, pritom su momci malo brze svirali pesmu :) ne znam dal si slusao sisters of mercy ili the cult kada su bili na uscu prosle godine... :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 I jos se kao naljutila ona pevacica i onako hitro istrcala sa bine :)) mnogo su mi nekako agresivni, vidi se da oce da budu drugaciji, al nekako na silu... skim se bije ovaj inferno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Poz drugari, ja došao da se družim sa vama malo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 gde si Komeče sto godina jebote 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted July 1, 2013 Popular Post Report Share Posted July 1, 2013 evo ga onaj pandur iz internet policije ponovo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 0:21 ? vs youtube.com/watch?v=TdwBRn2NKWM @ 1:09 a i generalno throughout celu pesmu, po meni vokal u deeper underground treba da ima drugaciji flow i da se bolje gadja sa on-beatom. jbm li ga, subjektivno? istripovao si :) ali da, stedi glas.. a btw na exitu je falshirao 20x vishe nego sinoc tako da je josh i sredio glas kakav je bio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 evo ga onaj pandur iz internet policije ponovo dosao da proveri dal na ruru ima sektasa! http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/322965/GRUPNI-SEKS-Sekta-osvaja-Srbiju-preko-Novog-Sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Има нас, наравно. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 ostaviću ovo ovde http://www.sloganmaker.net/2013/07/dildomaker-makes-dildos-out-of-everything/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 kako su jebene stvari kao sto su virtual insanity, cosmic girl, around the world mogle jebeno biti napravljene 1996. godine, kako "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 što, mnogo su napredne? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 kako su jebene stvari kao sto su virtual insanity, cosmic girl, around the world mogle jebeno biti napravljene 1996. godine, kakoNije sve tako belo! '96 je napravljeno 200 na sat, a par godina ranije si ti napravljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Fun fact: pesme su nazivane "stvarima" još sredinom osamdesetih od strane tadašnje urbane omladinske ekipe sa TV Beograd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 2, 2013 Popular Post Report Share Posted July 2, 2013 kako su jebene stvari kao sto su virtual insanity, cosmic girl, around the world mogle jebeno biti napravljene 1996. godine, kako lajk svi koji slusamo ovo u 2013! 7 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Pa ne slusaju svi Gabi Novak i Lolu Novakovic :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 prelazim sad pesice onu jednu petlju kod Arene i staje lik na sred kruznog kolima i dernja mi se "EEEEJ KAKO DA SE UKLJUCIM NA AVTOPUUUT??" o___O Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Ja jutros u prevozu, i vidim neku ribu, ne izgleda zapušteno i zlostavljano, fino sređena itd, prolazi pored nekih kola, vidi nešto na zadnjem sedištu, pokušava da otvori vrata, izvaljuje da je zaključano i nastavlja dalje. Nisu njena kola, ko nije razumeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 jedno vreme su likovi kod dragise misovic tako otimali stvari ljudima koji su ih drzali na suvozacevom sedistu. tu kod semafora se setaju, otvore vrata i trk. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 otvore vrata i pk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 a odatle im 7 minuta do centra pa mogu brzo i da potrose! Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Није то Бања, истриповао си. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts