Slađan Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 na Eurogameru je igra dobila 6/10 , a na Poligonu 9/10. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Šta to znači? (in b4 "to znači da je dobila 6/10 na Eurogameru a 9/10 na Poligonu") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 evo recenzija, pa vidi šta znači: http://www.polygon.com/2014/5/20/5718792/wolfenstein-the-new-order-review http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-20-wolfenstein-the-new-order-review Ukratko - Eurogamer su fazonu "još jedan FPS, whaeva", a Polygon "omg, igram FPS na konzoli, najbolja igra ikad" Inače, ima izgleda bagova na PC-ju, i to pogotovo sa AMD Catalyst drajverima - http://www.pcgamer.com/uk/2014/05/20/wolfenstein-the-new-order-technical-issues-the-problems-detailed-plus-a-few-fixes/ http://pcgamingwiki.com/wiki/Wolfenstein:_The_New_Order Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Pozitivne kritike.Oko 8 se vrti za sve platforme. Solidna prica koja drzi paznju,raznoliki leveli all around the world,odlicno napucavanje i gunplay.15-20h duga u zavisnosti koliko vremena utrosite na secrete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 inače, ovo je potvrđeni minimum koji stoji na Stimu: Minimum: OS: 64-bit Windows 7/Windows 8 Processor: Intel Core i7 or equivalent AMD Memory: 4 GB RAM Graphics: GeForce 460, ATI Radeon HD 6850 Hard Drive: 50 GB available space Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Ne verujem da je nesto zahtevan,isti build je na proslim konzolama a ima dovoljno grafickih podesavanja ako bude problema sa FPSom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Izacice patch danas za ove sto imaju problema sa AMD kartama,nvidia bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Ja sam za AMD samo v-sync isključio ili uključio.. neam pojam, radi sve bez problema. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Mene vise interesuje Doom4 (preimenovan u samo "Doom"), s obzirom da su rekli da ljudi koji preorderuju Wofenstein ce imati pristup ranoj beti. Sto implicira da bi uskoro mogli najaviti i dati neki tease za Doom 4!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Igra li neko ? Ja ga skidam preko torenta jos uvek, zauvek izgleda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) mene zanima jel ovima sa i3 i i5 i nekim grafikama od pre dve, tri godine (Radeon 4xxx, 5xxx, 6xxx ili GTX 4xx ili 5xx serije) radi ovo i kako radi? Edited May 22, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Eo ti benchmark,ovo su max podesavanja sa overkill 8xMSAA. 5800 serija bi sa 2x MSAA ili bez sigurno gurala do 60-40,4800 smanji se rez senki,textura i slican rezultat.Id tech engine nije toliko zahtevan.Ako je neko igrao Rage bez problema koji je bio open worldish sa mnogo boljim texturama i slicnim efektima nece imati toliko problema sa WS. 760 i 770 slicni rezultati ovde.Kako su dobre grafe,mogu da isprate ovu generaciju konzola bez problema Edited May 22, 2014 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Prva igra koju sam zavrsio na novom kompu. Da li zato sto je relativno kratka ili sto nisam mnogo ocekivao, ali drzala me je vise od ostalih new gen fps-ova koje sam u skoro isto vreme zapoceo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Novi Wolf ti je po svim sadašnjim merilima zapravo natprosečno dugačka igra, zapravo. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 (edited) Jako je dugo vremena proslo odkad sam "presao" neku igru, mislim da je poslednje sto sam igrao single bio return to castle wolfenstein i posle toga iskljucivo dote i tako neke MP igre, jer mi je izmedju ostalog komp bio kanta. Tako da verujem da su se igre mnogo izmenile za to vreme, doduse pratio sam preko neta njihov razvoj i znao sta da ocekujem. Recimo novom wolfensteinu nisam uopste uzeo za zlo neke facepalm momente u prici i sve to sto kao grade odnose medju likovima i ljubav i tako te gluposti sto meni stvarno ne trebaju u wolf igri, posmatrao sam ih kao bonus jednostavno, valjda danasnja deca to traze, nem pojma :D. Jedini meni zanimljivi delovi price su kada je tu glavn negativac i kada se seckaju ljudi i oni SUPERSOLDATEN drze tvoje drugare i to, taj mrak i deprica. Najveci plus je to sto ne dosadi igra. U isto vreme sam poceo Far Cry 3 i Bioshock. Far Cry mi je do pola bio omg bukvalno jizzing kolko je dobro a kada sam zaklao sve zivotinje koje treba i uzeo najbolje puske i otkrio pola ostrva, odjednom me je smorilo (pogotovo sto me prica ni najmanje nije interesovala i sta ce biti sa bro ekipom), dok mi je bioshock bas los i cudio sam se na visoke ocene koje je pokupio. Cak bih isao korak dalje i rekao da je wolf mozda i malo podcenjen. Taj FPS deo mi je bas bas super, zabavan je i vrlo mi je kul kako u misije ubace taman po nesto novo da ne bude samo ubij sve na ekranu (tipa na kada setas po povrsini, glupost ali opet razbije monotoniju). Krv lepo prska, neprijatelja nema ni premalo ni previse, bilo je lokacija koje sam loadovao po par puta al opet ne previse da me to smori, a nije da sam bas protrcao kezual kroz igru. Oruzija ima, addonova za oruzija ima, ne dosadi ti da ih koristis, takodje su mi i vrh sto imas oruzija koja imas samo na odredjenim misijama. I taman se sve zavrsi kada treba, da je duze ne bi valjalo, sve si uradio sto treba. Mislio sam da je mozda kratka ovako generalno ljudima, ali ja ne bih menjao to. Edited December 15, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Pitanje igra puca prilikom ucitavanja introa, prodju slova bethesda, i onda kad krene neka kurcaboca da se vrti, pukne. Verzija je Wolfenstein.The.New.Order-RELOADED, grafika je radeon HD6700, katalist 12.10 Jel uopće može da radi na ovom setupu, da li je driver korektan (ne nudi nista kad odem na update) ili da krenem da chekiram dx-vcredist i slično? i3 je cpu i 8gb rama. Jes da ne ispunjavam minimum, al cisto da pitam jel neko pokrenuo ovu narodnu verziju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Probaj i Wolfenstein The New Order Update 1 Reloaded, mada se igra generalno ne voli s Radeonima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 oket. Skidam sad 14.12 catalyst, 240 MB jeben drajver, odo da igram flappy bird. Ionako i kad nateram da radi imacu 4 fps. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 igra je radila na 7950 perfektno, nikakve frke sa drajverima i zajebancijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 sa update 1 i novim katalistom radi potpuno igrivo. ok je igra. u stvari super je :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 bah počelo je malo SJECKATI :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 No, ipak sjecklao je jedino kada blaško i anja beže iz ludaje. Ostatak igre skroz igriv, glatko odigrah (cak je i radeon 6700 a ne 6800) Baš baš dobra igra. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Baš baš dobra igra. Bas mi je drago :D. Ja sam je odigrao jer je bila na torentima kada sam uzeo novi komp i nisam ocekivao previse (citajuci review-e) po netu, medjutim bas mi je legla i cudno mi da nije igranija. Cinjenica je da nema nista inovativno u njoj ili sto nismo videli do sada, ali je meni bilo sasvim dovoljno sto je taj odlskul FPS momenat (izuzimajuci emo prica momente) vrlo prisutan, i akcija je bas bas fun. Definitivno jejdna od boljih i prespavanijih igara 2014-e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Одиграх у задњих два, три дана и New Order и Old Blood. Тежина је мех - прешао на оном убер левелу, без снимања позиција са можда мало цимања на два, три места. Акција је класична, стим што ми је прича некако слабашна. Пречесто се своди "заплет" на от да га заробе и никако да га и убију. Нема неких твистова или нешто што би разбило и у том аспекту мех осећај. У односу на Return у оно време, ово сад је слабо, веома слабо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Ja sam onda izgleda zaboravio Return, ali kakvu je on pa priču imao? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts