Lucky Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Danas baš nije bilo gužve u gradu, izgleda da su ljudi stvarno spojili ove dane praznika, nikog nema nigde. A još ubili i onog lika u centru, čovek bi očekivao dodatnu gužvu zbog zatvaranja ulice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Jjebes ga, ja sam davno video ovaj klip i gledao sam ga sa gadjenjem, i mislio sam da ne izvode takve vratolomije vise, ali eto... Inace Igi, vise je bilo zabrinjavajuca kolicina pirotehnike i vatre na bini, oni ljudi koji su pljunuli pare za fan pit su se pored sperme nagutali i vrelog vazduha, pepela, itd ;) A ja cuo da je bilo vidno manje pirotehnike nego prosli put, pa ti vidi. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Ne znam, zaista, prvi put sam bio, meni je bilo vizuelno vrh, osim tih eksplicitnih gluposti :) evo neke slike sto je uradio drugar sa dobrom opremom Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) Cabke, hoce cura da ti da witchera Odlično :D Jel može sledeće nedelje to da org, idem u Jgd za praznike? Edited April 29, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Већ видим да ћеш узети ову књигу као и свичер !:)) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 switcher olololo I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Odlično :D Jel može sledeće nedelje to da org, idem u Jgd za praznike? pa ona rece cetvrtak-petak sad da sabijemo neki alkohol posle ponoci, posto radi do kasno, i nije joj jasno koja ti tacno druga knjiga treba, posto kaze da ima 2gi deo romana ili drugi deo knjige sa kratkim pricama... jebote, koji ste gikovi :D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 pozdrav za microsoft ® docu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 pa ona rece cetvrtak-petak sad da sabijemo neki alkohol posle ponoci, posto radi do kasno, i nije joj jasno koja ti tacno druga knjiga treba, posto kaze da ima 2gi deo romana ili drugi deo knjige sa kratkim pricama... jebote, koji ste gikovi :D Ja baš imam prvi deo romana i prvi deo kratkih priča, oba druga dela u suštini nemam :D Odgovoriću ti na pm ostatak :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 pa ona rece cetvrtak-petak sad da sabijemo neki alkohol posle ponoci, posto radi do kasno, i nije joj jasno koja ti tacno druga knjiga treba, posto kaze da ima 2gi deo romana ili drugi deo knjige sa kratkim pricama... jebote, koji ste gikovi :D moze i bez prva dva kvadrata gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 pa jebem mu mater The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 u cemu je problem? crnac sam sebi skandira majmunske krike?? U U U U U U? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 salata puterica, rotkvice, indijski orah, susam, malo sirceta i maslonovog ulja, poooz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 http://workshopchr_sisaomeexperiments.com/projects/armsglobe/ sabili nas hrvati u izvozu The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 ali ako neko ima epilepsiju neka ne klikće na link :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 moze i bez prva dva kvadrata decko ne odgovara na pp da sam rekao sa "imas pp" bilo bi "uuuu, super sto si ga obavestio da ima pp" ne razumem hejt prema ljudima koji ugovaraju dejtove u zamenu za mizerne kolicine alkohola Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 kakav je ovaj Marko drugar, morace sad da je jebe da bi savke dobio knjigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 fu somy 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 nije joj jasno koja ti tacno druga knjiga treba, posto kaze da ima 2gi deo romana ili drugi deo knjige sa kratkim pricama... jebote, koji ste gikovi :D gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Uradio sam tehnički pregled u domu zdravlja vračar, prvi put sam tu otišao, ono je kao iz nekog horor filma garaža, neviđeno nešto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 svrati do nas, imamo pacove u podrumu (pored rakije ofc!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 imam ja zmije na poslu, al' nije u tome stvar! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Честитке за плату. Нека потраје. Бавим се визуализацијом тока, односно радим на томе да мој модел покажем неком ко нема појма шта и како радим али његово "Сине, добро ти је то." може пуно да значи. Укратко, политика. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Što si radio tehnički za kola u DZ? .))))) IDEMO KLOZET FORE PRED PRAZNIKE AE BRE Inače, legla prva plata na novom radnom mestu, jaoj radosti ^_____^ 29tog, vici upala kasika u med The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Cek, je l to stvarno moze, ono odem u dom zdravlja i kao "ja bih jedan sistematski" (za tih 10 hiljada sto mi uzmete od bruto plate svakog meseca jebem li vam mater)(Lupio sam 10k, ne znam koliko je lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts