Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ako si ti - zabrinuto, ako nisi - skaci u vis i tapsi petama :)

Salu na stranu, bio si dovoljno dobar za generalnu probu, tako da je i to kompliment...u neku ruku :tf:

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

upravo sam saznao da mi je the bivsa trudna. ne znam kako se osecam.

Em nisi ti, em nije neko drugi, a da ti je devojka. Treba da te boli kurac za njeno postojanje.

Al ono, isto tako mozes da se osecas smoreno i da ti to sjebe samopouzdanje jer nisi bio dovoljno dobar za nju. Prvo se malo deprimiras i mrzis ceo svet. Onda skontas kako je dosta blek metala i kukanja kako si ruzan. Potom otkrij koje su ti mane (ili ako ti je ona vec rekla/nagovestila) i radi na tome da ih ispravis i da budes bolji covek.

Edited by ducky

Au brate, obicna zajebancija, sta se primas koji kurac. Koje si ti godiste? Veruj mi (skoro) svi ovde su imali bivse i mnogima su sada neke vec poudana, poradjale, itd, pa niko ne kuka ovde. Sta je poenta tvog posta? Da, verujemo da si prcao. Gz

ne znamo koji je kontekst njene trudnoće tako da nemojmo komentarisati da li je to fejl ili ne. 22 godine i nije tako malo za rađanje deteta, ako riba nije u fazonu da se školuje.

sube, treba da ti bude drago što nije tvoje i što nisi u toj priči, pošto je očigledno da ne želiš dete :D

Izgleda je carina poostrila procedure otkad je uveden paypal.

Nije mi prosla posiljka od 60e, jer je skuplja od 50e koliko je prag za carinjenje. sad treba da pisem izjavu sa kopijom licne karte da je to za licnu upotrebu, pa ako izjava prodje, onda samo placam pdv od 18% na ukupan iznos, ako ne onda se ili vraca ili mora da se carini. U svakom slucaju, izgleda je 18% pdv-a sada obaveza na posiljke iz inostranstva.

ili 20%, ne znam je l povecan pdv ili nije

Edited by dvnitycker
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

tako sto su pre prolazili paketi i po 70-80e.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pricao sam sad sa carinikom, koji mi je rekao da su dobili komandu da se strogo pridrzavaju propisa od 50e od kad je uveden paypal

a na stranu to sto treba platiti pdv, koji nisam nikad pre platio

Edited by dvnitycker

pricao sam sad sa carinikom, koji mi je rekao da su dobili komandu da se strogo pridrzavaju propisa od 50e od kad je uveden paypal

a na stranu to sto treba platiti pdv, koji nisam nikad pre platio

Placao se PDV svaki put kad ti carine nesto, bar je meni to bio slucaj sa regularnim stvarima (u smislu ne posljike poslate postom). 

Heghlu'meH QaQ jajvam

izgleda sad placas PDV na sve sto udje u srbiju spolja a sto nije poslato od strane fizickog lica - ja to nikad nisam placao pre

Edited by dvnitycker

PDV plaćaš samo ako se carini nešto.

25 puta smo pričali o tome i ne znam šta se toliko iščuđavaš kao PUTAR U DECEMBRU AE BRE JEBI GROBARE BRE IDEMO

vidi ovoga. brate carinik mi je sad rekao da od kad je uveden pejpal, porez se placa na svu robu kupljenu iz inostranstva, nevezano za vrednost

hae

To je onda retardacija potpuna, ranije se nista nije placalo na manje iznose. Bolje da nam nisu uvodili PayPal  :tf: I sustinski bi bilo mnogo bolje da svi ovi govnari nisu srali unaokolo oko tog PayPala jer bi onda cela prica sa kupovinom preko neta ostala "ispod radara". 

Heghlu'meH QaQ jajvam

A ja sam sa druge strane čuo da Idea treba da se proda francuzima nekim. Doduše, možda samo ova u Srbiji.

Da to je cela prica - prvo Idea kupi merkator i merkator s, pa ih onda tako u paketu uzmu neki francuzi.

There's some disco fans in here tonight!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...