Doca Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) čigro siso, bio si mi u kraju a nisi došao da mi doneseš limun i kocu u bolničku postelju :( Edited April 25, 2013 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Nema narod paaara to je prica za decu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) I ja sam pomislio to,prosunjah se malo nisam ni bio do stadiona gore(jel moglo uopste?), gomila hulibratorija kao sto sam i mislio, dosta je prostrano kul je al' je kopija usca/dc-a@lesko Edited April 25, 2013 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 gde se to otvorio novi tržni centar, baš nešto nisam u toku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) čigro siso, bio si mi u kraju a nisi došao da mi doneseš limun i kocu u bolničku postelju :( A jebi ga Dobrivoje, radio sam ceo dan, bukvalno. Sutra opet, tako da ne mogu da stignem nikako. :( @Ivan na Vozdovcu, tacno na mestu gde je pre bio stadion, koji se sad zapravo nalazi na vrhu samog trznog centra. :D Edited April 25, 2013 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 whaa kako mi je promakao takav vrhunski arhitektonski biser?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 najavljeno je bilo kao i maraton sto je bio sad u nedelju znam da ne pratim vesti aktivno ali je pretuzno reklamiranje i najavljivanje dogadjaja postalo verovatno se preterano pise o kosovu i velikom bratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 je l' ti to hoćeš da kažeš da je otvaranje tržnog centra trebalo da zauzme veći medijski prostor od kosova? :D leško brate, razočaran sam. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 al' je kopija usca/dc-a koji su unikat korporativne arhitekture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 1 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 istrcao i istrenirao kera, sad ga zadovoljno gledam kako lezi na podu mrtav umoran When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) I ja sam pomislio to,prosunjah se malo nisam ni bio do stadiona gore(jel moglo uopste?), gomila hulibratorija kao sto sam i mislio, dosta je prostrano kul je al' je kopija usca/dc-a @lesko Nije kopija iznutra, nego prosto svaki shopping mall iznutra manje-više isto izgleda, retki su neki iskoraci iz tog šablona. edit, nisam video protin komentar, rekao je manje-više istu stvar,, samo ironično, jel te :) Edited April 25, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Pa sto bi menjali bilo sta sto funkcionise, lol? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Ne znam samo ko je glavni vođa te cele priče, imao sam utisak da je Merkator-Roda kombinacija, zbog radnji i svega, ali možda i nije. A što se stadiona tiče, tu je valjda onaj show sa tribinama i stubovima, što je Čabke pisao o tome u nekom od topica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Merkator i merkator s (roda marketi) su koliko sam ja cuo vrlo blizu tome da ih kupi idea (konzum) tako da ne verujem da oni imaju veze sa tim. There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) A što se stadiona tiče, tu je valjda onaj show sa tribinama i stubovima, što je Čabke pisao o tome u nekom od topica. Jeste, mnogo su zajebali stvar sa predebelim stubovima, gusto raspoređenim po svim tribinama, što drastično sjebeva preglednost dobrog dela sedišta. A tu je u debilna loža koja će isto da učini deo sedišta oko nje potpuno neupotrebljivim za normalno praćenje utkamice. Načičkali su ove stubove kao da rade još jednu jebenu zgradu od olova na krovu, kad ono postavljaju jebenu ceradu po krovnoj konstrukciji Ruku na srce, mimo tog neshvatljivog propusta u projektovanju ovog stadiončića, sam stadion estetski izgleda jako lepo. Druga, daleko važnija greška u projektovanju, su ovi zidovi koji su jako blizu samog terena, što opasno ugrožava fudbalere. Ko prati malo detaljnije fudbal, poznat mu je onaj žalosni nesrećni slučaj hrvatskog fudbalera koji je poginuo kada je u žaru borbe pored auta udario glavom u betonski zid tribina, istovetan zidu koji vidimo ovde oko terena, Edited April 26, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 "groš na kurcu" je appropriate term ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Zgazio mi palac Dovla sinoc na basketu...sad me boli kad ga savijam :( Inace, lepo jutro, prija svezina....posle ce verovatno da bude kuvanje... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 istrcao i istrenirao kera, sad ga zadovoljno gledam kako lezi na podu mrtav umoran kakav ti je to divčo pit, ja sam čuo da oni ne mogu da se umore?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 to si cuo za staforde, ono je pit 1 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 kontam da je liku sto sedi iza stuba do jaja na tekmi The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Merkator i merkator s (roda marketi) su koliko sam ja cuo vrlo blizu tome da ih kupi idea (konzum) tako da ne verujem da oni imaju veze sa tim. A ja sam sa druge strane čuo da Idea treba da se proda francuzima nekim. Doduše, možda samo ova u Srbiji. Zgazio mi palac Dovla sinoc na basketu...sad me boli kad ga savijam :( Inace, lepo jutro, prija svezina....posle ce verovatno da bude kuvanje... sreća onda što makar ima 55 kilograma pa nije bio preveliki pritisak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Cini mi se da ce teren biti uzas sto se tice igre. Osim ovih fail stubova i sedista oko loze, kao da nece moci da se ukliza blizu aut linije, niti ma mesta da se zaleti onaj sto izvodi aut, jos ako neko nekoga gurne pa se polomi na ovaj zid...+ nesto ne vidim da ima puno mesta da se izvode korneri?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 vejstovao sam jednu jagodu i dao je baku ali somina nece da je pojede, valjda mu je prekisela :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Aleksandar_ Posted April 26, 2013 Popular Post Report Share Posted April 26, 2013 eh da si samo jagodu vejstovao!!1 4 "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts