Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

to se i ja pitam.. verovatno zbog broja razlicitih celija koje primaju svetlost.

mada to nije validno

Pa to je samo pretpostavka, oni sve to kako se percepiraju boje vade na osnovu naseg iskustva, mi imamo receptore za crvenu, plavu i zelenu, onda nadju dva komada tih kod kerova pa zakljuce da oni vide samo zelenu i plavu. E kod ovih su nasli 16 razlicitih tih sranja za koje oni pretpostavljaju da su receptori za boju pa onda kontaju da vide toliko razlicitih boja. A mozda tim racicima zapravo ti receptori sluze za parenje [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

Па није он узо да јебе куче као куче, него му није добро од девојчица у одељењу, па се трља о ствари јер има нула година и нема мозга и свести да то не ради:) Е сад, што није узео јастук или набио кило меса у радијатор или гуро пају у кору од банане, то је друга прича:) Очигледно му је већи имржн кад је неко биће у питању:)

псиџа 101: клинци раде овакве и много више омг ствари, само не кажу ником:) А после забораве и порасту и онда гледају у нове клинце и крсте се који курац. Circle of life!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Па није он узо да јебе куче као куче, него му није добро од девојчица у одељењу, па се трља о ствари јер има нула година и нема мозга и свести да то не ради:) Е сад, што није узео јастук или набио кило меса у радијатор или гуро пају у кору од банане, то је друга прича:) Очигледно му је већи имржн кад је неко биће у питању:)

псиџа 101: клинци раде овакве и много више омг ствари, само не кажу ником:) А после забораве и порасту и онда гледају у нове клинце и крсте се који курац. Circle of life!

pi1qQ74.jpg

Edited by brue
  • Upvote (+1) 1

aha, duljo pokusava da "opere" svoje postupke iz detinjstva :tf:

Duljo prevejani sodomista

pi1qQ74.jpg

Бацам бисере пред свиње!11

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja se secam da sam odvukao neku devojcicu na selu u dnevnu sobu, skinuo golu i nju i sebe i legao na nju. problejali smo malo tako, a onda smo se obukli i otisli napolje da se igramo.

nemam pojma zasto se secam toga i nemam pojma kolko sam godina imao, no bilo je pre osnovne, ja mislim.

nego,

ItvJUcM.jpg

2pGiL0w.gif

rJ3zhV4.jpg

1Zn57ak.jpg

• Upvote (+1) 2

:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...