Jump to content

Faшisti, Nacisti i ostali...

Recommended Posts

pa to je klasicno skretanje sa teme, sto je on uradio. Samo kad neko od drugara napise SAMO U CP6UJU znamo da se zeza, ali ovako je moronizam svoje vrste.

Jebote kad god pomisli covek da vitja i mohi grese, lupi ga po labrnji istina....

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Знам да је скретање са теме, као и неадекватно шлагвортовање, зато сам и написао то што сам написао... мислим, јасна је двини-геј права релација, али ниђе везе са овим двинијевим постом.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Komsija mi parkirao na mesto, neko mu slomio staklo pa covek stao do zida da mu ne pada kiša u auto.

A i jebem ga ja već dve godine živimo u istoj zgradi, nisam ni znao da taj čovek postoji....jebem ti otuđenost.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

neki moron mi se parkirao u garaži na mesto (sjebala se brava garaže) ostavio sam mu poruku na kolima i ceo dan maštao kako ga bodem nožem, koljem i sakatim. dotle je došlo da sam sinoć išao u kladžu i kafić da tražim ko je. prs

Komsija mi parkirao na mesto, neko mu slomio staklo pa covek stao do zida da mu ne pada kiša u auto.

A i jebem ga ja već dve godine živimo u istoj zgradi, nisam ni znao da taj čovek postoji....jebem ti otuđenost.

eto, vidis da uvek postoji neko racionalno objasnjenje za retardirane postupke :D

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

да, ако је Мађар пребијен на смрт, онда је то сигурно зато што је Мађар. мис'им...

грозан је злочин и без натегнутог досољавања. твој пост овога овде је већ само по себи вредносни суд. нацисти пребили Мађара у Србији земљи. на основу чега? хоћеш да будеш занимљив? замро топик, па да потпириш?

Kao onomad sto je neki majmun od 17 godina izboo nekog Engleza na keju. Odmah naslov u novinama - izboden pripadnik drzavljanin UK, jer je gej, a ispod naslova objasnjenje da mu je mentol prisao sa ledja, uboo ga nozem, oteo mu novcanik i pobegao. Pritom taj klinac je neki lokalni narkomancic koji je vise puta imao takve "ispade". Medjutim, slozicemo se, zlocin iz mrznje - 100%!

s druge strane, kad su lokalnom kokicaru (koji je goranac) u somboru pre dve godine zapalili trafiku, ispostavilo se da ju je zapalio hulibratori koji je hteo da se dokaze u navijackoj grupi tako sto ce spaliti siptaru lokal.

ne treba odmah vikati zlocin iz mrznje, ali isto tako ne treba ni odbacivati tu mogucnost ako je zrtva pripadnik manjine.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 4

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• 3 weeks later...

Svedočenje: Tinejdžer ubijen zato što je Rom

Motiv za ubistvo Ervina Bilickog (17) iz Bečeja mogla bi da bude rasna mržnja. To je u istrazi rekao jedan od 13 svedoka saslušanih u istrazi o premlaćivanju koje je završilo smrću Bilickog kada je govorio o maloletnom P. P. (14), zasad prvoosumnjičenom.

opaa

koji slepci su mi dali dva minusa gore? nisam ja kriv sto gorancima fasisti pale trafike po somboru

Edited by dvnitycker
  • Downvote (-1) 2

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

s druge strane, kad su lokalnom kokicaru (koji je goranac) u somboru pre dve godine zapalili trafiku, ispostavilo se da ju je zapalio hulibratori koji je hteo da se dokaze u navijackoj grupi tako sto ce spaliti siptaru lokal.

ne treba odmah vikati zlocin iz mrznje, ali isto tako ne treba ni odbacivati tu mogucnost ako je zrtva pripadnik manjine.

zar nije svaki ovakav zločin zločin iz mržnje?

Dvini brate, 1/13 kaže "mogla bi da bude rasna mržnja". a pitanje koje je zapravo svedočenje.

edit:

postao si tinfojl kep sa tim pričama, gde se objavljuju takve "vesti", jebote... daj lepo link da ih nukujemo..

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/376498/Svedocenje-Tinejdzer-ubijen-zato-sto-je-Rom

klinac kaze da je mali hulibratori sa metalnim martinama predvodio napad.. no polako, videcemo sta istraga kaze

пази, нико никад није ни натукнуо да подржава злочине из расне или које друге мржње, само су сви једнако врло алергични на инструментализацију тако огавних ствари.

Style over subsistence

pa evo ti bissa, koji mi je napisao da ne serem kad sam dao primer zlocina iz mrznje, jer je rasprava pretila da se odvija u smeru kao da zlocin iz mrznje ni ne postoji. je l je on alergican na instrumentalizaciju, ili sere po defaultu, bilo da jeste zlocin iz mrznje ili nije?

Pa jebote Drale pise da je glavni osumnjiceni skinhed koji mrzi Cigane i otvoreno prica o tome, i koji tera drugu masu da tuku Cigane. Hajde, nemojmo donositi sud pre nego sto se zavrse istraznje radnje, ali i ti Drale nemoj to odbacivati kao opciju.

ја сам одговарао на онај први Двинијев цитат, који ми је лол.

и у овом тексту има много приче а нема суштине. нема доказа, него управо то: "могуће је". између "могуће је" и "јесте" је космос разлике.

не искључујем да млаћење сваког Циганина има бар 5% мржње према Циганима. бијеш га и јебеш му матер циганску и ето мржње. право је питање да ли а бијеш зато што је Циганин или због нечег другог, па се онда на тај други мотив накалеми оних минимум 5% мржње према свим Циганима игде. капиш?

Style over subsistence

Razumem, ali kazem ne odbacuj da je ovaj konkretan slucaj bas to - prebijen zato sto je cigan. Verovatno je skinhed imao svoj (pod svoj mislim fiktivan) razlog, ali ne verujem da je i jedan razlog dovoljno dobar da nekog prebijes da umre (tipa, ako ti je uvredio majku isamaraces ga, a ako je cigan ubices ga).

нисам правник, али уважавам нијансе. у том твом примеру је очигледно убиство наступило због расне мржње, јер није 5%, него се ради о некоме који на Цигане дода 2000% мржње, па уместо да га (Циганина) ошамари, како би ошамарио било кога другог, он га убије.

дакле, ако је решио да га бије због неке увреде, па се докаже да га је зверски тукао због тога што је Циганин, онда је злочин из мржње. то је за сад под "можда". нека ту и остане до завршетка истраге и суђења.

Style over subsistence

Na svakom topicu vodis kolo ma sta god da je u pitanju protiv ove drzave/naroda.

Naravno da u ovom slucaju moze da bude ili/ili, i to niko od nas sa sigurnoscu ne moze da kaze ali opet si se ti pevi prosrao sa pricom zato sto je madjar. Kada su tri madjara silovali onog lika sa motkom nisi se nesto javio da pricas kako je to strasno i kako su prava ugrozena. Jbg sranja se desavaju i to je fakt ali ne moras da radis stalno protiv interesa svog naroda.

A i ja pisem coveku koji je isao na gej paradu drzeci se za ruke sa muskarcem ,a nije peder.

Edited by biss

A i ja pisem coveku koji je isao na gej paradu drzeci se za ruke sa muskarcem ,a nije peder.

стварно ми ниси јасан.

хD

Style over subsistence

ali opet si se ti pevi prosrao sa pricom zato sto je madjar

ne, to nisam bio ja, tako da sedi jedan

zamisli! a i pritom sam prosle nedelje kupio ultra slim dzins! a nisam peder!