Jump to content

ženin brat

Recommended Posts

и са женом нећеш "да изнађеш решење, него ћеш да јој испоставиш захтеве. само тако ћеш нешто да урадиш.

I onda ce da vrati Kosovo u sastav Srbije po istom principu :tf:

Elem, ne moze ti ovde dati niko bas pravilan savet, jer isti najvise zavisi od tvog odnosa sa tvojom zenom, sustina je da na toj relaciji mora problem da se resi, ali sve zavisi od toga kakav je vas odnos.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Samo da dodam da su razlozi njegove konstantne bleje kod tebe na gajbi

skriveni mnogo dublje...... Ne znam koliko to traje, ali moguce da je u pitanju

hevi faza kroz koju lik prolazi (sutnula ga riba, problemi na poslu ili u svom

drustvu, pajdo lol itd) a tvoja supruga AKA njegova sestra mu je oduvek bila

najbolji oslonac kada dodju teski dani i najbolje ga razume i ume da mu

da pravi savet...... i te fore.....

E sad, ako nista od toga nije slucaj onda mozemo i da banalizujemo sve i svedemo

na zakljucak da mu je sladje da besplatno srche vasu nes kafu i sokove

i ogrebe se za klopu tu i tamo.... No, mozda je i nesto trece jbg.... Treba razmotriti prvo

iz svih uglova situaciju, razmisli prvo STA ga tera da bleji tu kod vas pa onda predji u

drugu fazu - razgovor sa svojom dragom, gde ces kako su to gore vec naveli, da

ispostavis svoje uvjete za naredni period... :)

PS: mozes i na kvarno da mu ponudis da buksnate ako vari a onda zgrozen zeni da kazes da

nikako ne zelis narkomana na gajbi i da bira izmedju njega i tebe! :tf:

• Upvote (+1) 1

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Jebote, napravio sam senzaciju od ovoga. Jede me blam zbog ovoga al' ajde.. Decko dirinci kao konj, ima svoju kucu, ima svoje prihode, NEMA KUPATILO, dolazi non stop nakon posla kod nas kuci da se okupa umesto da sebi napravi kupatilo kao covek i da ima. Ne, on nece da napravi kupatilo jer ostali nece da mu pomognu. Nije ni on lud. Bezbroj puta sam mu i to prebacio, odgovor njegov je da ako hocu da mi placa davace pare.. Mislim se, ma jebe se meni za tvoje pare, ne trebaju meni tvoje pare, decko shvati, treba da te je sramota.. Bacas pare na gluposti umesto da sebi izgradis svoj krov nad glavom iza kuce, jer realno imaju prostora iza u dvoristu za 2 montazne onako lepe kuce a ne jednu i zivi svoj zivot.. Ja zamisljam sebe u to situaciji i jede me blam od same pomisli.. Dodjem kod rodjaka pa sam maksimalno 2 sata kod njih i bezim, nema me.. Ne dodjem po 2-3 nedelje jer ne zelim da budem na teretu nekome i da me taj neko drugi gleda kao da sam davez. Nije odbacen jer ima drustvo i ima devojku.. Njegovi pokojni roditelji su njemu najvise davali paznje a od braca ni kurac.. Kada sam ja usao u njihovu familiju, ja sam ga naucio da vozi auto, ja sam mu dao pare za malu maturu, ja sam mu dao pare za izlaske, ja sam mu kupio prvi mobilni telefon u njegovom zivotu. Bilo mi ga je na neki nacin zao i hteo sam da mu pruzim makar nesto, ali sam mu u isto vreme rekao da treba da zivi svoj zivot i da bude svoj covek.. ja ne smem ni da pomislim sta ce se desavati kad mu baba umre, koja mu pere i sprema jelo.. Mislim da je situacija zesce zajebana.. Razgovor i to ozbiljan je neminovan sa zenom.. Da se vidi sta se moze uraditi.. Izvoli pa popricaj sa bratom.. ili neka ne dolazi dok sam ja kod kuce, ne zelim da ga vidim jedno vreme i cao zdravo.... To su neki razlozi zasto on dolazi, a main reason je zato sto mu je dosadno, nema jebeno sta da radi decko od 21 godinu =/ ..

а па видим да није у жени проблем него у теби.

:)

знаш шта ти је чинити.

:)

даш неком шаку, а он узме целу руку. ех, женина родбина. одведи га да гледа "Кабарес, кабареи" у Театру Славија у Београду. врхунска монодрама, бриљантни Зијах Соколовић. или, одведи и жену и њега. онда им тражи да напишу кратак осврт на представу са поуком на крају.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Сажето, за оне који се тек уључују:

1. Астора ожени ђевојку

2. Жена му нема родитеље ал има браће

3. Најмлађи брат свима у срцу, па и Астори, те се Астора ангажује и плаћа му одрастање

4. Годинама касније, иако му шурак (тај најмлађи брат) живи са бабом, у некој омањој кућици без купатила близу Асторе, има пријатеље своје и девојку, ипак већину времена проводи код Асторе и његове породице (жена и двоје деце) и смара га... скоро па сваки дан

5. Астора долази на врело мудрости и разума и поставља питање локалним гуруима - Шта чинити, кад неће ни милом ни силом да изађе из куће, а жена се љути на било коју акцију поводом тога?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...