Zwerko Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Evo ti imas za $28k. Mada bih realno pre uzeo BMP u funkciji za $18k. Mada, kad bolje razmislis bolje je uzeti nesto s gumama sto te nece zajebavati panduri da vozis po asfaltu, recimo ovo za $6k, to ti je kao polovan auto :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Колико ја схватам, они то све поправе и среде ако купиш. Тј. ти добијеш сипашинемислиш Т-34, не неки експонат. Е сад, јесте смарање што не можеш да идеш на посо у њему ал не знам, скренеш са пута и зезаш се по ливадама:) А трипови са гумама су цар, имаш оне камиончине за фазон три иљаде:))) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Slucajno sam naleteo na sajt kad sam ukucao u Gugl "kako kupiti tenk" pa nisam bas shvatio da li ga oni i repariraju u okviru te cene ili moras da doplatis, ali svejedno je do jaja prica. Inace moj tast je radio na odrzavanju tenkova za JNA, tako da ako nabavis ne brini za servis Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ево, 16к, царски Slucajno sam naleteo na sajt kad sam ukucao u Gugl "kako kupiti tenk" pa nisam bas shvatio da li ga oni i repariraju u okviru te cene ili moras da doplatis, ali svejedno je do jaja prica. Inace moj tast je radio na odrzavanju tenkova za JNA, tako da ako nabavis ne brini za servis Тај рад:))) Е, не знам то за цену, али мислим да доплаћујеш, јебга... А вики каже овако Partly due to the large number produced, there are hundreds of surviving T-34s. Examples of this tank are in the collections of most significant military museums, and hundreds more serve as war memorials. Many are in private ownership, and demilitarised working tanks change hands for US$20,000–40,000.клч Мада ево баш сад сам гугло Т-34 и изгледа да се полако ''троше'', тј. да су све скупљи и скупљи маму им јебем:) Ништа, кад постану прескупи, идемо на хладни рат варијанте, тад ће њих да има колко ош:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 to je to, krece se sa skupljanjem donacija za RuR tenk "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 relano, ima neki tigar da se nadje u toj ponudi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 relano, ima neki tigar da se nadje u toj ponudi? Хајли анлајкли:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Двини се вратио :Д или му неко хаково налог :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 ahaha, ovaj stija jebe, ne staje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ima li neko probleme sa adslom večeras? Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Хајли анлајкли:) Kako bre anlajkli?!? Mislim nisam nasao na netu original, ali ovi likovi prave replike (od pravog celika). Cijena... Prava sitnica "Our prices will range from $130,000 - $550,000 for these vehicles.". Ali ono sto je kul srede ti unutrasnjost skroz, dakle mozes da napravis unutra neki pimp my ride fazon. Reci koja riba ne bi sela u tenk da se vozi? :) A ovaj lik vec nudi na prodaju repliku Tigar tenka na osnovi T-55, nisam smeo da pitam za cenu. Doduse ovi prvi naprave tockove da izgledaju isto kao na pravom, ovaj koristi sve od ruskog tenka. Inace je mnogo kul, naprave i top da moze da puca neki gas, tako neka fora, evo video kako puca Panther. A ti fazoni su mi toliko do jaja da nemam reci, ovaj gledajte tamo negde posle drugog minuta. Edited January 18, 2013 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/363206/Pet-godina-nismo-isli-na-more-zbog-skolarina Pet godina nismo išli na more zbog školarina и коментар ЈЕБИ БРЕ МЕК ФЕГОВЕ ЈЕ БИ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Bio na nekoj srednjoskolskoj kosarkaskoj tekmi dve random lokalne ekipe (kad kazem lokalne mislim na region od ~10k km2) Jeste da sam dobro upoznat sa celim konceptom sporta a pogotovo kosarke u Americi ali mene je fascinirala cinjenica da mesto od 8k ljudi im skolsku dvoranu koja prima 5k koja je pritom bila prepuna a igrale su dve "gostujuce" ekipe tj to je bio neutralan teren. I ceo trip sa navijanjem, cirlidersicama koje rade vratolomije, i ostalim propratnim stvarima tipa prodaja hrane i dresova/majica tih skola na ulazu u halu ostavlja mnogo dobar utisak. Atmosfera i cela organizacija je bolja nego na bilo kojoj utakmici bilo kog naseg tima (ne racunajuci Partizan i Zvezdu) i sve to za dve amaterske skolske ekipe gde igraju klinci '95-'98 godiste od kojih ce mozda 10% nastaviti da igra koledz kosarku a 0.01% igrati profesionalno. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Defence! :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Kako bre anlajkli?!? Mislim nisam nasao na netu original, ali ovi likovi prave replike (od pravog celika). Cijena... Prava sitnica "Our prices will range from $130,000 - $550,000 for these vehicles.". Ali ono sto je kul srede ti unutrasnjost skroz, dakle mozes da napravis unutra neki pimp my ride fazon. Reci koja riba ne bi sela u tenk da se vozi? :) A ovaj lik vec nudi na prodaju repliku Tigar tenka na osnovi T-55, nisam smeo da pitam za cenu. Doduse ovi prvi naprave tockove da izgledaju isto kao na pravom, ovaj koristi sve od ruskog tenka. Inace je mnogo kul, naprave i top da moze da puca neki gas, tako neka fora, evo video kako puca Panther. A ti fazoni su mi toliko do jaja da nemam reci, ovaj gledajte tamo negde posle drugog minuta. Па не, кажем за ориђинал:) Јао, мени су ови реенактменти лајтнинг болт сви:))) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Хахахаах 1 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 ne znam tacno o cemu se radi, ali pretpostavljam da je lik koji troluje neka debilcina, a da su ovi radnici neka sirotinja koja se okupila da se bori za svoja prava ako je stvarno tako, ovom 'gde je pecat' liku treba neko da se najebe milosne majke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 провокатор? могуће. све у свему јако жалосно. Блиц је за не коментарисати. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Bio na nekoj srednjoskolskoj kosarkaskoj tekmi dve random lokalne ekipe (kad kazem lokalne mislim na region od ~10k km2) Jeste da sam dobro upoznat sa celim konceptom sporta a pogotovo kosarke u Americi ali mene je fascinirala cinjenica da mesto od 8k ljudi im skolsku dvoranu koja prima 5k koja je pritom bila prepuna a igrale su dve "gostujuce" ekipe tj to je bio neutralan teren. I ceo trip sa navijanjem, cirlidersicama koje rade vratolomije, i ostalim propratnim stvarima tipa prodaja hrane i dresova/majica tih skola na ulazu u halu ostavlja mnogo dobar utisak. Atmosfera i cela organizacija je bolja nego na bilo kojoj utakmici bilo kog naseg tima (ne racunajuci Partizan i Zvezdu) i sve to za dve amaterske skolske ekipe gde igraju klinci '95-'98 godiste od kojih ce mozda 10% nastaviti da igra koledz kosarku a 0.01% igrati profesionalno. Kapiram da je u US jos ludje, ali ja sam taj trip isto imao u Slovackoj, moja polu sestra igrala neku srednjoskolsku basket ligu. Dakle basket u Slovackoj popularan kao hokej kod nas, ako ne i gore, igraju dve zenske ekipe tipa 15-16 godina, sala puna, tipa 1000 ljudi, navijaju ludilo. Ja sam bio u fazonu jel su se ovi ljudi drogirali ili sta? :) A slican sam fazon cuo od zenske ekipe OKK Beograd, koje su otisle na gostovanje u neko selo u Svajcarskoj, i kao izlaze a u dvorani 5.000 ljudi. I sad to je bilo nesto malo posto su nase odbojkasice osvojile EP, i ovi ih pitaju u fazonu kao sigurno ste navikle na toliko publike... A ove ono ne smeju da im kazu sa kad se toliko skupi za utakmicu reprezentacije to je uspeh... Realno, nije problem ovde samo sto se ne ulaze u sport, nego sto se ne gajimo ni taj sportski duh... Ovde se ne navija dok neko ne postane prvak sveta... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 пре ће бити да људи овде морају да калкулишу да ли ће купити хлеб и саламу, или ће отићи на текму Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 A pare za salamu i leba imaš samo zato jer si bio na poslu 12 sati i propustio tekmu :p jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 cigani masovno odlaze na tekme i zato posle moraju da ceprkaju po kontejnerima hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 ne znam tacno o cemu se radi, ali pretpostavljam da je lik koji troluje neka debilcina, a da su ovi radnici neka sirotinja koja se okupila da se bori za svoja prava ako je stvarno tako, ovom 'gde je pecat' liku treba neko da se najebe milosne majke провокатор? могуће. све у свему јако жалосно. Блиц је за не коментарисати. Sad zvučite ko Dvini i njegova ''da je tvoja sestra'' priča. Klip je presmešan, lik je car trol, a o samom događaju možemo da pričamo, svakako da je muka naterala ljude da izađu na ulicu... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 (edited) kazem, ne znam celu situaciju znam da generalno u Srbiji postoje problemu u pokusaju organizovanja bilo kakvih radnickih protesta, a na veliku stetu, naravno, tih radnika a i drustva u celini. Uobicajena stvar svuda je da se ljudi pobune za stvari koje se kod nas desavaju na dozene dnevno. Zato mi bilo kakvo 'onemogucavanje' i sprdanje sa opljackanim i ponizenim ljudima bode oci. Odatle taj moj stav na prvu loptu. Jeste mi smesan klip, i bilo bi dobro ako bi ovo cak i pomoglo da ovaj protest ode viralno. edit: ali se bojim da ce vecina ljudi klip shvatiti kao 'hehe, kako ih je zajeb'o, glupani nemaju ni pecat a bune se' Edited January 19, 2013 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 пре ће бити да људи овде морају да калкулишу да ли ће купити хлеб и саламу, или ће отићи на текму Ne znam kako to da ti saopstim, ali se ne placa ulaz na srednjoskolske utakmice, a pogotovo ne za ucenike te iste skole i njihove roditelje. A tek sto su kod nas svi roditelji u fazonu da daju decu na sport da bi postali mega igraci i zaradili im pare, a ne da bi se bavili sportom... I plus svi placaju deci treninge po 2-5k dinara mesecno. Ovi napolju sve to rade u okviru skole... 1 4 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts