Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

i nemaju ukusa

to je stvar ukusa

A sta je razlog prodaje posle tako kratkog perioda? Mislim ne nameravam da kupujem, nego me 'nako interesuje. Inace ja ga ne bih kupio zbog bez koze cak i da imam te pare...

hoce drugi automobil...

@ gde kupiti stvari da nisu preskupe a da lice na nesto

Kupio sam pre neki dan dzemper/duks neki fazon u uscu, 2300dinara, neka radnja, cini mi se da se zove C&M il tako nesto (na prvom spratu), uglavnom cene svega su dosta niske, a ima i brojeva i dobar je izbor

sam si sebi odgovorio :tf:

pa nije ni čudo što hoće drugi automobil, uzeo je jebeni sitroen, i još za 30 i kusur hiljada :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa nije ni čudo što hoće drugi automobil, uzeo je jebeni sitroen, i još za 30 i kusur hiljada :tf:

totalno nerezonski i nesrpksi. ja mislim da treba da ga menja za 3 polovne audi a3, jednu da vozi za sebe a dve da proda..

ima da bude u plusu na kraju, a vozice se u tako elegantnom i eksluzivnom autu kao sto je a trojka.

( :tf:)

Bjukenon Mitch

Upotrebio je instrumental ispravno jer je imenicu stavio u odgovarajuću deklinaciju.

Sa kim se ja raspravljam jebote šta je ovo gde se nalazim.

predlozi koji idu uz instrumental su nad, pod, pred, s (sa), za, medju. kada se koristi instrumental za drustvo. a bez predloga kada se koristi za sredstvo/orudje.

s obzirom da je koristio vukajliju kao orudje, nije smeo da koristi predlog. sto dalje proizilazi da ne zna padeze tj. instrumental u ovom slucaju ;)

Edited by Diego

I see by your outfit, that you are a cowboy.

totalno nerezonski i nesrpksi. ja mislim da treba da ga menja za 3 polovne audi a3, jednu da vozi za sebe a dve da proda..

ima da bude u plusu na kraju, a vozice se u tako elegantnom i eksluzivnom autu kao sto je a trojka.

( :tf:)

mislim da pera nije hteo da kaže da je trebalo da kupi polovno nemačko auto a za ostatak para da oženi sinove, već da je za 35k mogao da kupi nešto mnogo bolje od sitroenovog krosovera (il šta je već ono).

šta bi ti kupio za 35k?

mislim da pera nije hteo da kaže da je trebalo da kupi polovno nemačko auto a za ostatak para da oženi sinove, već da je za 35k mogao da kupi nešto mnogo bolje od sitroenovog krosovera (il šta je već ono).

šta bi ti kupio za 35k?

od novog ne znam sta bih uzeo, a za 30k bih (trenutno) uzeo ovo ispod na slici. nikako "best buy" za te pare, vec ono u cemu bih najvise vremena voleo da provedem, dok se vozim.

tako da mi je prica "sta je mogao da uzme umesto JEBENOG citroena" suvisna, pogotovo kad su tolike pare u pitanju :) DS4 (i cela DS gama uopste) je vise stvar neke ekstravagancije i jedinstvenosti, a da li vredi te pare je isto kao i da li vredi dati za Nokiu od 42 nepotrebnih megapiskela 700 eura, kada je samsung s3 bolji telefon za iste pare. neko jednostavno voli

Volkswagen_Golf_6_R_001.jpg

btw, sta bi admin uzeo? :)

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

pa eto recimo golf R je dobar auto, moderna interpretacija oprobane GTI formule, a citroen DS4 je najsvetliji primer focus group dizajna :D

ja bih za 35k uzeo solidno opremljen mondeo 2.0 i motor.

hahah, samaraljke... nisam cuo za taj izraz jos :D

ma naravno, R je bezobrazno skup za tu klasu automobila od 250+ ks, jer npr megane sport koji je u proseku 10k evra jefitniji ga jede na stazi.

tako isto gledam i ovaj ds4, bezobrazno skup a ne nudi nista osim te eksluzivnosti. mada, ekskluzivnost kod nas u srbiji je prilicno relativan pojam, pa bih opet pre uzeo nesto drugo ukoliko je polazna stavka - biti primecen.

svejedno, nije "jebeni" citroen... :)

ja bih za 35k uzeo solidno opremljen mondeo 2.0 i motor.

da, novi mondeo izgleda odlicno.

prethodni model je isto bio dobar, mada ga nisam vidjao cesto na nasim ulicama, vervatno zato sto za slicne pare i manje opreme, moze da se uzme passat ili a4 i bog te vidi !!

Bjukenon Mitch

@ gde kupiti stvari da nisu preskupe a da lice na nesto

Kupio sam pre neki dan dzemper/duks neki fazon u uscu, 2300dinara, neka radnja, cini mi se da se zove C&M il tako nesto (na prvom spratu), uglavnom cene svega su dosta niske, a ima i brojeva i dobar je izbor

sounds like fun!

А нешто кроз маглу се сећам да има у Ушћу неки велики аутлет, исто је ''сиротињски'' трип, оно, цене су скроз ниске, а има и оних фазона ''роба са грешком'' и онда узмеш јашу од дес иљада за пет иљада зато што су јој отпала дугмад (чру стори)... Али мислим да није то што си ти написо...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

šta bi ti kupio za 35k?

exactly, mislim da za 35k ima puno pametnijih stvari za kupiti, nisam pričao o polovni vs novi

I da, jeste mi rofl 35k za Citroena.

I ja nisam imao 30k evra, pa se odlučio za polovan A3, već sam u tom trenutku sa budžetom koji sam odvojio razmislio i odlučio da je to najbolji auto za mene tad. Šta će biti, da li ću da sledeći kupujem clio za 2.5k jer neću biti pri parama ili nov auto od 50k, to je neka treća tema.

da, novi mondeo izgleda odlicno.

prethodni model je isto bio dobar, mada ga nisam vidjao cesto na nasim ulicama, vervatno zato sto za slicne pare i manje opreme, moze da se uzme passat ili a4 i bog te vidi !!

Кад смо код мондеа, никад нећу прежалити онај мондео што је имао оне фарове назад што су пратили облик ћошка аута. Међутим, само она варијанта са црвеном целом површином фара, не са оним лол бијелим коцкицама за рикверц.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

sry, forum je prilično javno mesto, ako i ti meni možeš da nalepiš etiketu za polovnog nemca, mogu i ja njima da nemaju ukusa :)

A vidiš i da su se opametili pa prodaju :tf:

Е, Кори (и остали слушке-цареви), ако оћу дузмем слушке (некад у животу, не сад), јел само хајзер да ловим? Какав је бајердинамик, пошто знам да су про, а имају и ''слушке за рају''?

Мислим, лоши не могу бити јер

FuFIg.png

[:D]

А за звучњаке шта бисте ми препоручили, онако, генерално? Капирам да је много боље узети неки добар 2.0 него х.х?

slazem se da je mogao i bolji auto da se uzme za te pare, ali to je burazerov odabir i ja nisam neki strucnjak da ga iole posavetujem

a auto ko auto je car, ima sve, da kucnem u drvo nikad nijedan problem nije imao

ne znam sto toliko osporavate citroenove automobile

i koliko se secam ovaj auto je proglasen autom godine

brate ako tvoji imaju kinte da to ispostuju,i ako sada ne jedete pilecu posebnu zbog tog izbora,onda,sta te boli kurac

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Upotrebio je instrumental ispravno jer je imenicu stavio u odgovarajuću deklinaciju.

Sa kim se ja raspravljam jebote šta je ovo gde se nalazim.

Nepravilna upotreba instrumentala je ne samo kad upotrebis instrumental, a trebalo je neki drugi padez vec i kad upotrebis instrumental na pogresan nacin "Isao sam SA biciklom".

Ne znam, gde se nalazis?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...