Shekk Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 ovo je za krevet dvini, i da, nisko je, ne mozes ni da ga bacis ispod ko covek jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 video sam kruka u kraju i javio sam mu se, poe o/ There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 ovo je za krevet dvini, i da, nisko je, ne mozes ni da ga bacis ispod ko covek haha, dao bih ti plus, al sam podelio za danas! The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 video sam kruka u kraju i javio sam mu se, poe o/ Nismo mi takav forum :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 samo ne javljanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 izneverova8 na kurcu vas n8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 samo ne javljanje a krompir i meso? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Nabavila skriptu resenih testova za polaganje voznje, 2305 pitanja. Posledice nepostovanja propisa - 181 pitanja itd.. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Jel stigao jos nekom neki legal notice mail? Gistro tuzili su facebook zbog neke zloupotrbe. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 seems legit The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Guglao sam i izgleda jeste legit. Samo koga boli kurac za 10 dolara http://www.businessinsider.com/facebook-class-action-lawsuit-2013-1 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 usao danas neki od wannabe managera u kancelariju i smara (niko ga u principu ne slusa, lik koji na proslavama gleda da sedne sa direktorima onako ocajnicki) i on nesto drvi i pametuje, kad mu odjednom zazvoni mobilnni refren ove pesme Jebote kakvih idiota ima :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Demian Posted February 7, 2013 Popular Post Report Share Posted February 7, 2013 Definitivno što se tiče uvoza - iz ruke carinika koji odlučuje da li će poslati na carinjenje ili ne. Pošiljalac pravno lice - vrednost do 50e, bez carine. Pošiljalac fizičko lice - vrednost do 70e, bez carine. U ovo NE ULAZI vrednost slanja odnosno, gleda se samo vrednost robe. *Naglasite da vam vrednost robe i slanja odvoje na računu. Ako na paketu umesto: 49e roba+ 11e shipping napišu "60e total value" otićiće na carinjenje. U slučaju kad vam vrednost robe prelazi 50/70e, kao osnovica za carinjenje uzima se sabrana vrednost: VREDNOST+SHIPPING. Odnosno: 50e + 17e shipping = nema carine 51e + 17e shipping = carinska osnovica 68e. Ovo se dalje računa prema vrsti robe, koja povlači tarifni broj, koji određuje stopu, špedicija itd.. Ovo su smernice za bezbolan prijem paketa u Srbiju. Ovo je carinski zakon. Takođe svrha Carine je kontrola uvoza i izvoza, zaštita konkurencije i punjenje budžeta. Na papiru. U praksi funkcioniše ovo treće. Primer: Kupljen mobilni telefon na craiglist od fizičkog lica, student, UCLA. Međutim sam telefon je u Atlanti kod keve koja pošalje poštom paket. Ovde stiže faktura iz Kalifornije, mesto otpremanja Atlanta. BAM! Carina. Momak dolazi i objašnjava banalan problem, kupio je mob od momka u Kaliforniji, poslala njegova keva, gde je problem? Problem je u Carinskom Zakonu, svi tamo razumeju problem, ali konkretno ne mogu ništa da urade. Nisu tu da menjaju zakon tu su da ga sprovode. Kad mogu puste, kad ne mogu ne puste. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ko je ova trandža? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 wadafak? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Zasto me je internet provalio da sam iz Srbije iako imam US ip adresu? Odjednom su mi google i youtube istokovani :( inb4 koristis google.rs . Nije to u pitanju, samo sam upalio firefox i odjednom mi sve na Srpskom "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 usao danas neki od wannabe managera u kancelariju i smara (niko ga u principu ne slusa, lik koji na proslavama gleda da sedne sa direktorima onako ocajnicki) i on nesto drvi i pametuje, kad mu odjednom zazvoni mobilnni refren ove pesme Jebote kakvih idiota ima :) :( i feel u igi :( Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) @moyo Regional settings? Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk 2 Edited February 7, 2013 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Zasto me je internet provalio da sam iz Srbije iako imam US ip adresu? Odjednom su mi google i youtube istokovani :( inb4 koristis google.rs . Nije to u pitanju, samo sam upalio firefox i odjednom mi sve na Srpskom Pa nanjusio te :) Elem, juce slucajno na History kanalu uhvatio dokumentarac gde Vlade Divac prica o Drazenu Petrovicu, kasnije sam na netu nasao da se zove "Once brothers", smorio sam se bio k'o pseto... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted February 7, 2013 Popular Post Report Share Posted February 7, 2013 ajmo bre,danas je dan za pobede,idemo bre! NEMA STAJANJA ZUE ZUE 6 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 AJDE BRE 2 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Dobio drugar iPhone 4S iz Kanade na nekoj zajebanoj mrezi za otkljucavanje. Imate li nekoga ko to radi? Jailbrake i slicno. Traze mu 160 eura za otkljucavanje, ali to zvuci previse. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 trebalo bi da je 4S dobio full softverski jailbreak i unlock. pogledaj detaljnije na ovom forumu http://www.isrbija.net/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 hvala puno :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 http://funsubstance.com/fun/32473/good-guy-tesla/?ref=rtumblr sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts