Lucky Posted December 29, 2025 Report Share Posted December 29, 2025 ima sve linije koje su mogli da iskoriste i uspravne i horizontalne i pod svakim uglom. i imali višak plastike pa daj da malo produže gepek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2025 Report Share Posted December 31, 2025 Jel ja nešto loše vidim ovde ili ovaj Audi ima lažne auspuhe? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 31, 2025 Report Share Posted December 31, 2025 Većina ih ima lažne izduve, već dosta godina. I ne samo Audi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2025 Report Share Posted December 31, 2025 7 minutes ago, manson said: Većina ih ima lažne izduve, već dosta godina. I ne samo Audi. znao sam za onaj jedan primer ali to je bio neki kineski/korejski brend, nisam znao da i ovi premijum ovo rade. pa što rade? mnogo je glupo :)) tj. deluje "jeftino" bolje da su produžili samo branik levo i desno i stavili kao da nema auspuh tu uopšte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 31, 2025 Report Share Posted December 31, 2025 Juce sam bas slikao iz istog razloga ovog Ovo je cak i "pravi" S3 pa i on ima 4 plasaticna nastavka lazna koja vredjaju inteligenciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2025 Report Share Posted December 31, 2025 1 hour ago, killYg0r said: Juce sam bas slikao iz istog razloga ovog Ovo je cak i "pravi" S3 pa i on ima 4 plasaticna nastavka lazna koja vredjaju inteligenciju kakva glupost 🙂 mora da je neka "fokus grupa" izglasala da kad nema auspuh onda potencijalni kupci misle da nije brz! a ovako ima četiri znači mnogo je brz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Saturday at 01:54 PM Report Share Posted Saturday at 01:54 PM Novi VW kokpit https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/volkswagen-unveils-a-new-cockpit-generation-debuting-with-the-all-new-id-polo-20056 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Saturday at 05:15 PM Report Share Posted Saturday at 05:15 PM Napredak 👏 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Saturday at 06:43 PM Report Share Posted Saturday at 06:43 PM ako pod napretkom misliš hajde da kopiramo teslu - zameniš VW logo teslom i to je to. doduše onda su svi drugi krenuli to isto da rade pa sad ovo može biti i kopija neke druge kopije. skoro sam pogledao u unutrašnjost nekog od kineza koji je bio po nekom od tržnih centara i iskreno ne mogu da se setim koji brend (ali znam da nije BYD) i unutra je bukvalno isti ovakav - četiri dugmeta ukupno, kombinacija eko kože i eko tkanine ili šta je već ovo, ali mora biti da je eko, uz ovaj čudnjikavi cup holder. doduše ovde je ok jer ima malo više tastera ispod ekrana, ali su namerno ubacili ovaj retro skin za obrtaljke da se dopadnu bumerima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 21 hours ago, Lucky said: ako pod napretkom misliš hajde da kopiramo teslu - zameniš VW logo teslom i to je to. imaš ekran ispred volana i gomilu tastera - nije baš Tesla! čak i knob za volume ima! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago Ali ovaj digitron na volanu, x2 🙂 I nedostaje mu jedan krak 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago 1 hour ago, dovlagsi said: imaš ekran ispred volana i gomilu tastera - nije baš Tesla! čak i knob za volume ima! u pravu si, nije total tesla, dodali su neke od dugmića, jer su bili u fazonu da ne znaju kako da naprave sve da radi bez dugmića pa je majstor rile rekao da ipak moraju da ih zadrže, inače bi ih se rado rešili jer je to dodatna ušteda od 50 evra po automobilu 🙂 1 hour ago, manson said: Ali ovaj digitron na volanu, x2 🙂 I nedostaje mu jedan krak 😄 nisam hteo da komentarišem volan, deluje kao da evolving but backwards 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts