Lucky Posted Monday at 11:20 PM Report Share Posted Monday at 11:20 PM ima sve linije koje su mogli da iskoriste i uspravne i horizontalne i pod svakim uglom. i imali višak plastike pa daj da malo produže gepek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Jel ja nešto loše vidim ovde ili ovaj Audi ima lažne auspuhe? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Većina ih ima lažne izduve, već dosta godina. I ne samo Audi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago 7 minutes ago, manson said: Većina ih ima lažne izduve, već dosta godina. I ne samo Audi. znao sam za onaj jedan primer ali to je bio neki kineski/korejski brend, nisam znao da i ovi premijum ovo rade. pa što rade? mnogo je glupo :)) tj. deluje "jeftino" bolje da su produžili samo branik levo i desno i stavili kao da nema auspuh tu uopšte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Juce sam bas slikao iz istog razloga ovog Ovo je cak i "pravi" S3 pa i on ima 4 plasaticna nastavka lazna koja vredjaju inteligenciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 1 hour ago, killYg0r said: Juce sam bas slikao iz istog razloga ovog Ovo je cak i "pravi" S3 pa i on ima 4 plasaticna nastavka lazna koja vredjaju inteligenciju kakva glupost 🙂 mora da je neka "fokus grupa" izglasala da kad nema auspuh onda potencijalni kupci misle da nije brz! a ovako ima četiri znači mnogo je brz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts