dovlagsi Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago kao grom iz vedra neba juče PR da je SEAT restilizovao Ibicu (i Aronu), te da brend ipak neće pod led! Ibica je inače u ovoj formi, uz lagano zatezanje bora, još od 2009. :))) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago A daj da vidimo tu restilizovanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 17 minutes ago, dovlagsi said: Ibica je inače u ovoj formi, uz lagano zatezanje bora, još od 2009. :))) prvo sam video sliku pre nego što sam video šta si napisao i pomislih da kačiš neki retro fazon tipa Ibica obeležila sto hiljada prodatih komada. pored toga što sam mislio da su ćao, ali pošto drže kupru živom kapiram shvatili su da im ipak treba i soc auto kategorija nego će da obrnu, ide kupra pa pod brend seat a ne seat pa njegov premium kupra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 24 minutes ago, dovlagsi said: Ibica je inače u ovoj formi, uz lagano zatezanje bora, još od 2009. :))) pa ne baš, ovaj poslednji model je iz 2017. godine. Mislim, tačno je da to sve izgleda kao facelift za faceliftom, ali taj model je skroz nova platforma bio tada itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Nisam mislio na platformu, mislio sam na dizajn. Isti oblik ima već 15 god. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts