Lucky Posted yesterday at 01:13 PM Report Share Posted yesterday at 01:13 PM ne znam, ovaj centralni deo deluje kao zezanje da ne kažem yeyanje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago da katastrofica 😁 ali dobra je ta konzola ispod, gde je "menjač" 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 8 hours ago, dovlagsi said: da katastrofica 😁 ali dobra je ta konzola ispod, gde je "menjač" 👍 osim što sam provalio da za razliku od manuelnih gde su se proizvođači usaglasili kako on izgleda i kako se menjaju brzine, za automatske je FFA priča pa ko ga kako doživi, kao dizajn EV vozila. Ovde je ako dobro kapiram sliku postavljen ovaj "točak" koji ti onda okrećeš levo desno da bi menjao brzine, znači nije ni set dugmića, nije ni mali napred nazad, nego je levo desno, što je inače u gomili drugih kola zapravo neka kontrola infotainmenta 🙂 već vidim zabavu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Kad smo kod automatskih menjaca, jeste li videli Austral? 🙂 Nema ni menjaca ni tockica... 🧌 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 47 minutes ago, fuse.buca said: Nema ni menjaca ni tockica... 🧌 a da nema možda ogromnu ručku u sredini koja služi da odmoriš šaku dok kontrolišeš infotainment? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Ok, ali ima taj old school sistem sa ručkom iza volana, to imaju i Mercedesi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 47 minutes ago Report Share Posted 47 minutes ago 2 hours ago, Zwerko said: Ok, ali ima taj old school sistem sa ručkom iza volana, to imaju i Mercedesi. pa da, nemam problem sa tim, više se zezam na temu ručke. meni taj sistem sa ručkom iza volana je zapravo i ok. logičan je, tu su ti ruke na volanu, malo pomeriš i menjaš brzine. kao da imaš shifter sa obe strane (osim što je on malo beskoristan jer si u aktivnoj vožnji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 4 minutes ago Report Share Posted 4 minutes ago Nikad nisam vozio auto sa takvim menjacem, ali se tripujem da bih promenio brzinu svaki put kad hocu zmigavac da dam:DDD...ne znam, zajebi, vise volim klasicno mesto za menjac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts