manson Posted June 18 Report Share Posted June 18 Ovi se još svadjaju sa državom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18 Report Share Posted June 18 500 je san za drugi auto. Kad bi imao gde da ga punim tacno da se uzme na struju i po gradu da pevam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19 Report Share Posted June 19 novi bmw x3 šta znam, za jedan bmw izgleda ok... setimo se prve generacije 😁 2,0 benz 208 KS i dizel 197 KS, PHEV sa ukupno 300 konja ali i značajno kg, kaoni M50 Perfomance model sa 3,0 šestakom, dva turba i 400 KS 580 Nm Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19 Report Share Posted June 19 11 hours ago, dovlagsi said: i stand corrected, nije na bazi avendžera! na bazi je buđavog citroen c3 cc21 koji je za indiju i brazil! 😁 onda ništa, pravo u kantu! 10 hours ago, manson said: Ovi se još svadjaju sa državom 🙂 nisam ispratio šta se događa? 🙂 46 minutes ago, dovlagsi said: šta znam, za jedan bmw izgleda ok... setimo se prve generacije 😁 vidim da guraju taj iX fazon pozadi sa tim "ulugnućem", ovo napred što su dodali ove linije preko uspravnih na grilu je čudan izbor, hrabar rekao bih! ostatak mi je korektan, meni je i novi X1 prilično simpatičan, deluje tako nekako "robotsko tech" (da ne kažem robotech!) što je uvek pohvalno! 8 hours ago, killYg0r said: Kad bi imao gde da ga punim tacno da se uzme na struju i po gradu da pevam. kod fiće mi se nikad nije dopadalo to što on gepek praktično nema a zadnja klupa je samo za decu otprilike ... zato mi je uvek bolji izbor smart (ko bi rek'o!) jer je gepek zapravo veći nego na fići. ok, nema zadnju klupu ali zato i jeste drugi auto za grad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19 Report Share Posted June 19 1 hour ago, Lucky said: nisam ispratio šta se događa? 🙂 Nešto ih je država drndala kako to da se italijanski automobili proizvode u Poljskoj, pa su čak morali da promene naziv Alfe Milano jer se ne pravi u Italiji. Kao protiv zakona je da auto nosi naziv italijanskog grada ako se ne pravi u Italiji 😄 A onda je bilo i sa nekom nalepnicom sa italijanskom zastavom a isto proizvedeno nešto negde drugde. Imaš više o tome ovde https://www.carscoops.com/2024/06/de-badged-fiat-500e-ad-looks-like-a-message-to-the-italian-government/ Suština je da hoće da teraju Stellantis da više kola proizvodi u fabrikama u Italiji. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19 Report Share Posted June 19 4 hours ago, Zwerko said: Nešto ih je država drndala kako to da se italijanski automobili proizvode u Poljskoj, pa su čak morali da promene naziv Alfe Milano jer se ne pravi u Italiji. Kao protiv zakona je da auto nosi naziv italijanskog grada ako se ne pravi u Italiji 😄 A onda je bilo i sa nekom nalepnicom sa italijanskom zastavom a isto proizvedeno nešto negde drugde. Imaš više o tome ovde https://www.carscoops.com/2024/06/de-badged-fiat-500e-ad-looks-like-a-message-to-the-italian-government/ Suština je da hoće da teraju Stellantis da više kola proizvodi u fabrikama u Italiji. aha video sam to da su kukali za alfa milano ali ideju nisam imao da su zapravo promenili ime automobilu? vidim da se na netu i dalje vodi kao isti. ovo sa zastavom je već jbg pitanje države, svaka može da odluči da li će nekome ili ne da da pravo da koristi zastavu za neke svoje proizvode i to da plati neke pare. u slučaju fiata evidentno i da se zapravo ta kola tamo prave 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19 Report Share Posted June 19 36 minutes ago, Lucky said: alfa milano sad je alfa junior 🤷 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19 Report Share Posted June 19 2 hours ago, Lucky said: ovo sa zastavom je već jbg pitanje države, svaka može da odluči da li će nekome ili ne da da pravo da koristi zastavu za neke svoje proizvode i to da plati neke pare. Jeste, ali su ranije imali neke modele koji se nisu proizvodili u Italiji a imali su zastavu. Tako da je očigledno pitanje trenutnog političkog trenutka i neke tuče sa Stellantisom kao grupacijom. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20 Report Share Posted June 20 On 6/19/2024 at 7:13 AM, dovlagsi said: novi bmw x3 šta znam, za jedan bmw izgleda ok... setimo se prve generacije 😁 2,0 benz 208 KS i dizel 197 KS, PHEV sa ukupno 300 konja ali i značajno kg, kaoni M50 Perfomance model sa 3,0 šestakom, dva turba i 400 KS 580 Nm ja nisam nasao tacan podatak koliko je, ali videh negde, ako je to tacno, da je preko 2 tone? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20 Report Share Posted June 20 16 hours ago, Zwerko said: Jeste, ali su ranije imali neke modele koji se nisu proizvodili u Italiji a imali su zastavu. Tako da je očigledno pitanje trenutnog političkog trenutka i neke tuče sa Stellantisom kao grupacijom. naravno, ali kao svi se nešto prave toše, kao ne znaju da se kola prave u poljskoj i srbiji jer je jeftinije 🙂 ujedno ako se ne varam Italija nema sad neke izbore da bi ovo bilo aktuelno, ali ne pratim im baš političku scenu najviše 🙂 39 minutes ago, Highl1 said: ja nisam nasao tacan podatak koliko je, ali videh negde, ako je to tacno, da je preko 2 tone? pa ne bi me čudilo kad sad ovi X5 i ekvivalenti u klasi cepaju 2,5-2,6 tona da ovaj ima lagano 2 tone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20 Report Share Posted June 20 ne bi ni mene, ali to je mnogo, i konkurentni modeli su laksi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 20 Report Share Posted June 20 Kad Japanac napravi dizel 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 20 Report Share Posted June 20 ide dizel ide japan ide honda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20 Report Share Posted June 20 8 hours ago, manson said: Kad Japanac napravi dizel 🙂 ali šta je lik radio kolima koja su prešla milion za 10 godina postojanja 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20 Report Share Posted June 20 ovaj dodavao kilometre da bi bio faca! 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21 Report Share Posted June 21 bugatti tourbillon prvi rimčev bugatti 8,3 V16 1800 KS 3xelektro hibrid 2,0 sek 100kmh 9,8 sek 300 kmh 445 kmh Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21 Report Share Posted June 21 meni je i dalje grozna ova dizajnerska varijanta unutra, dal' su hteli da bude steam punk ili da bude fensi da sjaji ili oba ili ništa od toga i onda na kraju izgleda kako "jeftino", makar na slikama a ako se ne varam i na sajmovima što viđah onomad isti mi je utisak. deluje kao neko silovanje dizajna 🙂 ajd spolja deluje slično kao i prethodni i to je generalno ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21 Report Share Posted June 21 ovako to izgleda in ekšn https://www.instagram.com/p/C8c6MAaPL9M/?igsh=MWY4OXcyaHUxbm9wZA== https://www.instagram.com/reel/C8cyIjSh7n9/?igsh=MWsybmV5NHUycXVpZA== Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21 Report Share Posted June 21 10 minutes ago, dovlagsi said: ovako to izgleda in ekšn https://www.instagram.com/p/C8c6MAaPL9M/?igsh=MWY4OXcyaHUxbm9wZA== https://www.instagram.com/reel/C8cyIjSh7n9/?igsh=MWsybmV5NHUycXVpZA== kakav divan cgi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 21 Report Share Posted June 21 A zajebavali ste Boleta kad je vozio Citroen sa ovakvim volanom! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21 Report Share Posted June 21 ono što malo prolazi ispod radara sa ovim "turbion"-om (pravilan izgovor da se ne ispaljujete!) jeste ditch turbo punjača koji se eliminišu zarad prostora, jednostavnosti sklopa, zagrevanja i trajnosti. elektromotori su novi turbo, uskoro će to masovno i u putničke automobile. inb4 plag-ine već imamo - konfiguracija, postavka i korišćenje elektro motora nije ista - ovde je hibrid da bi bustovao performanse. isto kao i kod novog 911 gts, ista kuća je i radila sisteme (Rimac). cenim da ćemo imati i hibride u hibridima, u smislu da jedan elektro motor ima ulogu uštede goriva a drugi menja turbo za performanse Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 21 Report Share Posted June 21 Jbt i ovi 🙂 25. jula predstavljanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 24 Report Share Posted June 24 priroda se obnavlja ♻ 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24 Report Share Posted June 24 Vracamo se na pravi put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24 Report Share Posted June 24 ali će ga prodavati samo u saudijskoj arabiji, otuda krajolik 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts