Popular Post mohican Posted July 8, 2013 Popular Post Report Share Posted July 8, 2013 Gde se bas sad isclani iz stranke majku mu! 3 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ne znam dal sam stavljao novu korolu ovde... 1,4 d-4d 90 KS 1,33 16v 99 KS 1,6 16v 132 KS 1,8 16v 140 KS Multidrive S CVT tužne i zastarele specifikacije, dizajn diskutabilan... sigurno je kvalitetno odrađen auto, ali mi je bas nekako tuzno sto je evropska tojota danas na veoma niskom nivou, barem sto se krajnjih kupaca tice... u flotnim su jos dobri. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Toyotini motori su proshli vek.... A josh im je i servis na svakih 10K km :( Dizajn je isto onako, ranije smo za Korejce prichali da su meh sa dizajnom, sada su japanci krenuli u tom stilu (ako izuzmemo Mazdu). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 u flotnim su jos dobri.Sta znaci "u flotnim"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 flotne prodaje su kad se sa nekom firmom ugovori da im prodaju npr x5 korola za po gradu i po 2 dzipa za direktore, verovatno i sa servisiranjem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Hvala Kili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 nista care! inace sam u poslednje vreme video brda skodi koje su firmina kola fabije uglavnom i oni roamsteri, valjda, pick up-ovi. a superbovi su bili carevi jos odavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 izgleda da mi curka ulje na skuteru.. izvalih kad sam stigao u garazu jer je ostavilo trag dok sam ga pomerao al' posle prestalo izgleda (ili je kapalo veoma sporo).. ideas? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 vesti o kolima novim gtfo skuter fag! :D :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 izgleda da mi curka ulje na skuteru.. izvalih kad sam stigao u garazu jer je ostavilo trag dok sam ga pomerao al' posle prestalo izgleda (ili je kapalo veoma sporo).. ideas? :/ MORA DA JE CINCULATOR! Ideja? Mislim da su staklene baste sada super. Ono, gde curi, slike, blablatrutj Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 nije mi doslo u glavu da slikam jebiga.. curi blizhe prednjem tochku, jebem li ga kako da opishem :D i curilo je dovoljno da ostavi trag kako sam ga parkirao al' kad sam ga ostavio u garazi nije vishe (mozhda par kapi).. trip :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 ma možda ti je samo curilo od klime :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 uuu, Sa1Nt ima skuter sa klimom BTW, uvek me istripuje ta klima - dok sam vozio neke krsheve pre dvaes godina, posle svakog stajanja sam gledao da li mi curi ulje na asfalt, pa sada kada vidim tu vodu iz klime uvek me shtrecne... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 nije mi doslo u glavu da slikam jebiga.. curi blizhe prednjem tochku, jebem li ga kako da opishem :D i curilo je dovoljno da ostavi trag kako sam ga parkirao al' kad sam ga ostavio u garazi nije vishe (mozhda par kapi).. trip :) Sta ti znaci blize prednjem tocku? Skuterima je motor uglavnom malo ispred zadnjeg tocka. Ako je bas na prednjem tocku, onda proveri nivo ulja u prednjoj kocnici. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 nego, da li je moguce da ne postoji nijedan nas online casopis vezano za kola koji ispisuje aktuelne vesti, tipa ovo sto dovla postuje povremeno. kad postoji akcija/popust za neki novi auto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Sad ce Lale i Dovla da me ubiju sto reklamiram druge sajtove Poprilicno su azurni sto se toga tice http://auto.blog.rs/blog/auto/domace-trziste Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 ajoj, koja pljuvačina po Mercedesu u postu za cene A klase dizel, Dovla jel tolko loš? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 (edited) Koliko sam ja skontao glavna pljuvacina tamo je sto koristi inicijalno Reno-ov 1.5dCi motor, pa je "isti kao Dacia". Mada s druge strane ja s kim god da sam pricao da ima kola s tim motorom je super zadovoljan. I ono kao na testovima su rekli da je under-powered, mada ono 109KS mi uopste ne deluje malo. Ja vozim dizela sa 115KS i vise mi je nego kul, tako da ne vidim sta bi tu bio problem. I kao onda je preskup, mada kad uporedim da je na ovoj akciji skuplji 1.000 evra od Golfa, ja bih uvek pre uzeo novu A klasu. Edited July 10, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 dobra je a klasa, seru mada stvarno mnogo para, bilo koja da je akcija :/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 @vanja #problem Juce ujutru ga upalih pre nego sto sam otisao poslom cisto da vidim sta ce da se desi, i istog momenta je krenulo da curi ispod sedista (tako mi se cini).. evo slika nabrzaka: http://d.pr/i/kzHO odoh do dzankija u sloveniju pa cu da plachem u ponedeljak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 dobra je a klasa, seru mada stvarno mnogo para, bilo koja da je akcija :/ Pa zavisi s cime ga poredis, ako ga poredis sa Hyundai i30 onda jeste mnogo para, ali to je kao da poredis Punta i Mini :) Mislim realno je tu za poredjenje Mercedes A klase, Audi A3 i BMW 1. I aj sad da pogledamo cene: Mercedesov A 180 CDI - 21.348 evra A3 Sportback 1.6 TDI Attraction - EUR 21,999 (ovo je isto neka akcija) BMW 1 116d - 22.990 (ovo je skroz regularna cena). Dakle jeftiniji je od svojih konkurenata, sto znaci da nije mnogo para Mislim ne znam sad tacno pakete opreme i sl, ali kapiram da su tu negde, a pritom je A3 dizajn koji samo restilizuju poslednjih 10 godina, a BMW1 je ruzan kao lopov. Dakle i nije bas neka dilema ako se gleda auto u toj klasi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 ali bmw jedini ima vuču pozadi? ;) generalno sam mislio da svi ti nabrojani premijum-proizvođači traže previše para za tu klasu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 лол ја баш дуго нисам гледо аутомобиле, ови А мерцедеси почели да личе на кола... ја се питам што би неко (са бар мало вјетра у коси) исфуро мечку А класу уместо ова два и одем на гугл и видим скоро нормалан ауто:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 prvo su napravili A klasu, koja se i pored tuge kojom je sijala prodavala ocigledno. pa su onda napravili i smart koji je isti samo spakovano u konzervu novi izgleda odlicno, sem krova koji je opet za male ljude :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Kili, nema bas mnogo zajednickog stara A klasa sa Smartom. Cak recimo Smart For Four je platformu uzeo od Mitsubishi Colt modelom, ne sa meckom :) A ne znam zasto ti deluje da je krov za male ljude? Mislim nisam sedeo u tom automobilu, ali mi deluje slicno kao i svi ostali u toj klasi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts