Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam dal sam stavljao novu korolu ovde...

1,4 d-4d 90 KS

1,33 16v 99 KS

1,6 16v 132 KS

1,8 16v 140 KS Multidrive S CVT

tužne i zastarele specifikacije, dizajn diskutabilan... sigurno je kvalitetno odrađen auto, ali mi je bas nekako tuzno sto je evropska tojota danas na veoma niskom nivou, barem sto se krajnjih kupaca tice... u flotnim su jos dobri.

946882_10151699116558180_914973591_n.jpg

1045242_10151699116993180_958826253_n.jp

1044299_10151699116743180_1196778124_n.j

facebook.com/speed.rs

Toyotini motori su proshli vek.... A josh im je i servis na svakih 10K km :(

Dizajn je isto onako, ranije smo za Korejce prichali da su meh sa dizajnom, sada su japanci krenuli u tom stilu (ako izuzmemo Mazdu).

А в чем сила, брат?

izgleda da mi curka ulje na skuteru.. izvalih kad sam stigao u garazu jer je ostavilo trag dok sam ga pomerao al' posle prestalo izgleda (ili je kapalo veoma sporo).. ideas? :/

MORA DA JE CINCULATOR!

Ideja? Mislim da su staklene baste sada super.

Ono, gde curi, slike, blablatrutj

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

nije mi doslo u glavu da slikam jebiga.. curi blizhe prednjem tochku, jebem li ga kako da opishem :D i curilo je dovoljno da ostavi trag kako sam ga parkirao al' kad sam ga ostavio u garazi nije vishe (mozhda par kapi).. trip :)

uuu, Sa1Nt ima skuter sa klimom :tf:

BTW, uvek me istripuje ta klima - dok sam vozio neke krsheve pre dvaes godina, posle svakog stajanja sam gledao da li mi curi ulje na asfalt, pa sada kada vidim tu vodu iz klime uvek me shtrecne...

А в чем сила, брат?

nije mi doslo u glavu da slikam jebiga.. curi blizhe prednjem tochku, jebem li ga kako da opishem :D i curilo je dovoljno da ostavi trag kako sam ga parkirao al' kad sam ga ostavio u garazi nije vishe (mozhda par kapi).. trip :)

Sta ti znaci blize prednjem tocku?

Skuterima je motor uglavnom malo ispred zadnjeg tocka. Ako je bas na prednjem tocku, onda proveri nivo ulja u prednjoj kocnici.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

ajoj, koja pljuvačina po Mercedesu u postu za cene A klase dizel, Dovla jel tolko loš?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Koliko sam ja skontao glavna pljuvacina tamo je sto koristi inicijalno Reno-ov 1.5dCi motor, pa je "isti kao Dacia". Mada s druge strane ja s kim god da sam pricao da ima kola s tim motorom je super zadovoljan. I ono kao na testovima su rekli da je under-powered, mada ono 109KS mi uopste ne deluje malo. Ja vozim dizela sa 115KS i vise mi je nego kul, tako da ne vidim sta bi tu bio problem. 

I kao onda je preskup, mada kad uporedim da je na ovoj akciji skuplji 1.000 evra od Golfa, ja bih uvek pre uzeo novu A klasu. 

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

dobra je a klasa, seru

mada stvarno mnogo para, bilo koja da je akcija :/

Pa zavisi s cime ga poredis, ako ga poredis sa Hyundai i30 onda jeste mnogo para, ali to je kao da poredis Punta i Mini :) Mislim realno je tu za poredjenje Mercedes A klase, Audi A3 i BMW 1. I aj sad da pogledamo cene:

Mercedesov A 180 CDI - 21.348 evra

A3 Sportback 1.6 TDI Attraction - EUR 21,999 (ovo je isto neka akcija)

BMW 1 116d -  22.990 (ovo je skroz regularna cena). 

Dakle jeftiniji je od svojih konkurenata, sto znaci da nije mnogo para [:D] Mislim ne znam sad tacno pakete opreme i sl, ali kapiram da su tu negde, a pritom je A3 dizajn koji samo restilizuju poslednjih 10 godina, a BMW1 je ruzan kao lopov. Dakle i nije bas neka dilema ako se gleda auto u toj klasi. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

лол ја баш дуго нисам гледо аутомобиле, ови А мерцедеси почели да личе на кола... ја се питам што би неко (са бар мало вјетра у коси) исфуро мечку А класу уместо ова два и одем на гугл и видим скоро нормалан ауто:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Kili, nema bas mnogo zajednickog stara A klasa sa Smartom. Cak recimo Smart For Four je platformu uzeo od Mitsubishi Colt modelom, ne sa meckom :)

A ne znam zasto ti deluje da je krov za male ljude? Mislim nisam sedeo u tom automobilu, ali mi deluje slicno kao i svi ostali u toj klasi. 

Heghlu'meH QaQ jajvam