Shale Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 Mr. Garrison zeli da zavije pedofiliju u oblande i da je preproda kao 'moralnu atraktivnost ka maloletnim osobama' .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 asistent profesora u gama kvadrantu pedofilija boles' najmilija ovo je nadrealno 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 (edited) Desavanje u klipu negde od 03:30 (mada ga poziva na scenu na 03:00). a frak it Edited November 21, 2021 by drndara bye link 2 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Tyr Posted November 20, 2021 Popular Post Report Share Posted November 20, 2021 1 2 1 Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 😂🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 10 hours ago, manson said: 😂🤣 hahaha, pa on ako se zaista kandiduje ponovo za izbore to će biti genijalno. pod uslovom da ne umre u međuvremenu ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Pa jel' ovo moguce za Biden-a. 🤣 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 2 hours ago, drndara said: Pa jel' ovo moguce za Biden-a. 🤣 eh ova mu je još i najbezazlenija 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 *Najbrutalnija bitka* 261316117_1554760054858405_8177465786700556280_n.mp4 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 21 hours ago, drndara said: *Najbrutalnija bitka* 261316117_1554760054858405_8177465786700556280_n.mp4 mačke su baš posebno neshvatljive životinje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted November 30, 2021 Popular Post Report Share Posted November 30, 2021 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 jedan od najboljih skeceva iz njihove kuhinje 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 2 hours ago, Jose Jimenez said: hahaha, dobro, dobro, ima tu nečega, a i makar nije makedonija bugarska ili zastava moldavije i to :)) uradili su neki deo domaćeg zadatka, mada ne sve! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 10 hours ago, manson said: Hteo sam da napišem dal' se ovi sprdaju ili ne, ili šta je ovde ideja, ali onda videh YT komentare i skapirao sam da su sve rekli umesto mene: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 dala je sve od sebe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 Heh, ko mere vs korone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 haha, ovaj rts otišao skrenuo 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 jos jace im je saopstenje kad su ih ljudi napljuvali za ovo https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/401/film-i-tv/4623664/saopstenje-povodom-pravilne-upotrebe-akcenata-u-najgledanijoj-srpskoj-televizijskoj-emisiji-tv-slagalica.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Lol, pa lik je pravilno izgovorio, curka govori beogradskim naglaskom, plaaaanina fazon...retardi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 1 minute ago, Dule_smor said: Lol, pa lik je pravilno izgovorio, curka govori beogradskim naglaskom, plaaaanina fazon...retardi ne pratiš fabulu, to je ovo što je linkovao mladen: Quote Лектори запослени у нашој кући руководе се својим професионалним знањем и нормативним приручницима, пре свега Правописом Матице српске и шестотомним Правописним речником Матице српске, који представљају „устав“ српског књижевног језика. До тада, док институције, евентуално, ово питање не разреше, Радио-телевизија Србије ће наставити да се руководи акценaтским правилима која су још давно утемељили Ђуро Даничић и Вук Караџић. Već jako dugo ljudi malo malo pa zezaju RTS zbog akcentovanja, recimo da je često na meti i Gorici i Draganu u jutarnjem programu čak, a i ovako drugima kad neko naleti na neku čudno akcentovanu reč. Međutim do sad se nije dogodila "prozivka" ovog tipa kao u linkovanom klipu 🙂 31 minutes ago, mladenq said: jos jace im je saopstenje kad su ih ljudi napljuvali za ovo https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/401/film-i-tv/4623664/saopstenje-povodom-pravilne-upotrebe-akcenata-u-najgledanijoj-srpskoj-televizijskoj-emisiji-tv-slagalica.html Да је дошло до грешке или неправилне употребе акцената, реакција јавности би била разумљива - међутим, грешке нема. Ovo držanje za pravila od pre hrista koja niko više ne poštuje mi je kao ono u Politici lektor kad ima 90 godina i sad on je zapamtio da se tamo neka reč piše ili izgovara tako još od 1945. kad se prvi put pojavila i iako se promenilo to jer su ljudi shvatili da je lakše-drugačije-ta-reč-to-ni-ne-znači itd, on i dalje fura svoje i onda niko više tako ne govori osim tog lektora i njegovih sa generacije sa filološkog, ko je još živ 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Ja sam razumeo da oni u ovom saopstenju kazu da voditeljka nije napravila gresku u akcentovanju, sto nije tacno...al mozda sam pogresno skapirao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 ja ovaj kooooontinent nisam u zivotu cuo da se ovako izgovara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 1 minute ago, Dule_smor said: Ja sam razumeo da oni u ovom saopstenju kazu da voditeljka nije napravila gresku u akcentovanju, sto nije tacno...al mozda sam pogresno skapirao pa to i kazu, sad da l je tacno, ne bih znao, nisam srpski zavrsio, ali valjda nisu toliki retardi da tvrde javno ovako samouvereno da jeste ako nije poenta, i da jeste 'stvarno tacno', ova curka je jeziva da ispravlja momka ovako za akcenat na reci, koji koristi tipa 98% populacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 13 minutes ago, Dule_smor said: Ja sam razumeo da oni u ovom saopstenju kazu da voditeljka nije napravila gresku u akcentovanju, sto nije tacno...al mozda sam pogresno skapirao oni kažu da ona nije pogrešila jer se oni drže pravopisa koji to tako akcentuje. I tako forsiraju sve voditelje da tako akcentuju i to oni i rade. Po tom pravoopisu kojeg se oni drže to nije nepravilno, ali po "praksi" tj. činjenici da 99% ljudi govori kao što je i takmičar izgovorio nisu u pravu. i naravno čak i da su oni u pravu a ovaj lik nije, nema razloga da ona njega ispravlja, nije to na njoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts